Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ma ktoś do sprzedania najzwyklejsze, najprostsze i najtańsze dekory? Szukam jakiś pod hydrografike, więc nie muszą być jakieś super igła stan, byle zaczepy całe i cena jak najniższa :naughty:

Opublikowano

Czyli rozumiem, by odpuscic sobie kierownice z Q5. No szkoda, bo ladna ;-) Niestety kierownic swing z pikowana skora jest malo na rynku. A mam parcie by dolozyc do swojej b6 kiere z MF.

Opublikowano

Kojak ja mam sektory 519 567 732 dogadamy się:)

Opublikowano

Druga sprawa panowie macie patent jak wykręcić zaworki z felg pod czujniki? Czujniki odkręciłem ale zaworki kręcą się i nie chcą puścić:/

Opublikowano
5 godzin temu, trepek napisał:

Czyli rozumiem, by odpuscic sobie kierownice z Q5. No szkoda, bo ladna ;-) Niestety kierownic swing z pikowana skora jest malo na rynku. A mam parcie by dolozyc do swojej b6 kiere z MF.

Nie prawda, ja u siebie mam akutalnie z Q5 i hula :) Tak jak ktoś wyżej pisał, ona jest jak z B8. Wiązka , a raczej wtyczka airbaga jest nieco inna, wystarczy ją trochę podciąć i też będzie pasować

Opublikowano (edytowane)

Ktoś pisał że jak kiera z Q5 to i airbag musi być od Q5 ale trzeba by to sprawdzić:eusathink:.

Kiera Q3/Q5 jest wewnątrz rzeczywiście trochę inna niż A4 B7,B8,Q7 i ma na pewno inaczej zbudowane mocowanie wieloklina

Edytowane przez Rabbi
Opublikowano

Ja mam komplet kierownica+airbag z Q5 no i pasuje

Opublikowano

Pochwal się Emil i wrzuć jakieś foto.

Opublikowano

Nie mam żadnego zdjęcia na aucie, ale wygląda identycznie jak z A4 B8 ;)

Opublikowano

Jak jesteśmy w temacie kierownic i poduszek to ja zapytam jakiej poduchy muszę szukać do kierownicy 8K0 419 091 BG WUN. Czy podchodzi tylko z B8 czy może z A6 albo A3? A może ktoś coś ma w dobrym stanie i dobrych pieniądzach?

Opublikowano
19 minut temu, MaTeo85 napisał:

Jak jesteśmy w temacie kierownic i poduszek to ja zapytam jakiej poduchy muszę szukać do kierownicy 8K0 419 091 BG WUN. Czy podchodzi tylko z B8 czy może z A6 albo A3? A może ktoś coś ma w dobrym stanie i dobrych pieniądzach?

A4 B7/B8, A5, A6 C6. Poducha z A3 nie podejdzie

Opublikowano
2 godziny temu, MaTeo85 napisał:

To jest 4 ramienna ? Mam taką, ale raczej wolałbym sprzedać jako komplet, kierownica+poduszka

Opublikowano

tak 4 ramienna z B8 przed liftem.

Kierownice już mam z MF w bardzo dobrym stanie i szukam raczej podusi w dobrej cenie, bo niestety na chwile obecną cała wolna kasa idzie na wykończenie mieszkania i świeżo powitaną Córę więc szukam czegoś w minimalnych kosztach.

Opublikowano

Panowie mam taki problem:

a wiem, że znacie odpowiedź na każde pytanie związane z B6, więc może mi pomożecie :hi:

Opublikowano

Ogłoszenia parafialne !!! :kox:

Od dzisiaj zmieniamy zasady B6D, każdy w A4Klbub.pl posiadający model A4 B6 może należeć do grupy DIVISIONU, jak wiadomo od dawna jest to grupa miłośników tego modelu i poświęcony tylko B-szóstce ;) 

Wszyscy tu zgromadzeni posiadający B6 mogą nabywać wlepki i smycze DIVISIONU, chcemy alby  nasza grupa rosła w siłę i była rozpoznawalna wszędzie :a4fan:

Jeśli ktoś uważa że jego projekt zasługuje na szczególne wyróżnienie może nadal wysłać do nas zgłoszenie i po głosowaniu znajdzie się na pierwszej stronie :yeah:

Amen :decayed:

Opublikowano

Wiela za wlepki divisionu?

Opublikowano

Panowie poszukuje polaru klubowego w rozmiarze L bądź xl jak posiada ktoś na sprzedaż proszę o info na Pw [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

To bardzo kiepskie info ...myslałem ze chociaz tutaj bedzie jakas oddzielna grupa b6 "troche porobionych"a zmieniło sie na mech, trowa tak jak ma to miejsce ma fb

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka