Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jest temat gdzie o pompowtryskach ? Zastanawiam się nad wymiana na większe w moim awx i chciałbym się rozeznać w temacie jakie i gdzie najlepiej to zrobić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
2 minuty temu, Rabbi napisał:

Tak

Dzięki. A czymś grozi jeżdżenie w takim stanie ?

Opublikowano (edytowane)

Jeśli to cewka to może zacząć coraz bardziej przerywać a w czasie np.wyprzedzania wiadomo...

Edytowane przez Rabbi
Opublikowano
W dniu 18.12.2017 o 10:14, KoJ@K napisał:

Mam takie 2 komplety :wink:

Jaki koszt ?

Opublikowano

Mam ostatnio dziwna sytuacje... zimny silnik i raz zapali ok a raz musi troche krecic. Malo tego, idzie chmura z wydechu jak juz zlapie. A wczoraj nie zlapal w ogole i musialem prysnac plakiem w dolot i dopiero wtedy zlapal... co to moze byc?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Jeśli to cewka to może zacząć coraz bardziej przerywać a w czasie np.wyprzedzania wiadomo...
To wiem, bo jak pisałem przy wyższych prędkościach przerywa, wywala check i auto nie jedzie. Bardziej dla silnika pytam. Czy jak będę spokojnie jeździł to mogę tak przez jakiś czas czy robić jak najszybciej

Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, Maciek02 napisał:

Mam ostatnio dziwna sytuacje... zimny silnik i raz zapali ok a raz musi troche krecic. Malo tego, idzie chmura z wydechu jak juz zlapie. A wczoraj nie zlapal w ogole i musialem prysnac plakiem w dolot i dopiero wtedy zlapal... co to moze byc?

Wygląda na cofające się paliwo... Sprawdzić układ i ewentualnie do wymiany o-ringi pompek. Jest na forum trochę tematów o tym. Poszukaj...

Opublikowano
4 godziny temu, Sedrak Dan napisał:

To wiem, bo jak pisałem przy wyższych prędkościach przerywa, wywala check i auto nie jedzie. Bardziej dla silnika pytam. Czy jak będę spokojnie jeździł to mogę tak przez jakiś czas czy robić jak najszybciej

Tapatalka

Nowa cewka Beru kosztuje 120zł.Po co czekać ?

Opublikowano

Bo są nowe [emoji4] w sensie mam je od wakacji 2016 i jakieś 30.000 km... Już by padł? Też beru

Tapatalka

Opublikowano

I wy nie zapomnijcie o prezentach dla najbliższych:grin:

auto.JPG

Opublikowano

panowie do czego służy czujnik g83 mierzący temp, na wyjściu z chłodnicy?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Sedrak Dan napisał:

Bo są nowe emoji4.png w sensie mam je od wakacji 2016 i jakieś 30.000 km... Już by padł? Też beru

Tapatalka

Dlatego właśnie pisałem żebyś podmienił cewki w celu sprawdzenia co w trawie piszczy.A że mają 30.000....no cóż różnie to bywa,może któraś cewka padła.

Edytowane przez Rabbi
Opublikowano

Jutro jestem umówiony do mechanika. Dam znać na co w końcu padło

Tapatalka

Opublikowano

Jest na forum ktoś kto ogarnął by mi pompki tzn. chciałbym je wyjąć, ustawić, uszczelnić jednym słowem zregenerować. Najlepiej opolskie, dolnoslaski, slaskie, gdzieś zebym nie musiał jechać kilka set km. Albo kogo polecacie w tej kwestii.

Opublikowano

Pany, potrzebuje info, czy np silnik AVB/ AWX da radę zamontować jako poprzeczny ? Chodzi mi o to, czy ma w bloku otwory na łapy do montażu poprzecznego ? Tak by wsadzić go do Polo dla przykładu...

Opublikowano

Poprzeczniaki miałeś ASZ, ARL, AXR, ATD, AFN itd... Wzdłużniaka raczej tak nie upchniesz ze względu na wyjście krzyni, mocowania/łapy itp...

Opublikowano

Mati chodzi mi o to: 

Po lewej ATD po prawej AVF

i zobacz wygląda jakby w bloku AVF były miejsca do przykręcenia mocowania pod łapę dla poprzeczniaków :Pa.png 

A po drugiej stronie mocowanie jest na skrzyni...

Opublikowano

Pany,czy mozna kupic org,mieszek bez galki,jesli tak ma ktos numerek,oczywiscie manual:hi:

Opublikowano
4 minuty temu, Piotrek81 napisał:

Pany,czy mozna kupic org,mieszek bez galki,jesli tak ma ktos numerek,oczywiscie manual:hi:

Hej, jak coś mam oryginalny nowy mieszek z gałki pikowana skóra do audi a3, kupiłem gałkę oryginał i mieszek zakładam z białymi nićmi wiec ten będzie do odsprzedania, koledzy zakładali gałki z mieszkami od a3 i grało