Karol89 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Panowie jest temat gdzie o pompowtryskach ? Zastanawiam się nad wymiana na większe w moim awx i chciałbym się rozeznać w temacie jakie i gdzie najlepiej to zrobić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sedrak Dan Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 2 minuty temu, Rabbi napisał: Tak Dzięki. A czymś grozi jeżdżenie w takim stanie ?
Rabbi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Jeśli to cewka to może zacząć coraz bardziej przerywać a w czasie np.wyprzedzania wiadomo... Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Rabbi
xxKOLOMBOxx Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 W dniu 18.12.2017 o 10:14, KoJ@K napisał: Mam takie 2 komplety Jaki koszt ?
Maciek02 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Mam ostatnio dziwna sytuacje... zimny silnik i raz zapali ok a raz musi troche krecic. Malo tego, idzie chmura z wydechu jak juz zlapie. A wczoraj nie zlapal w ogole i musialem prysnac plakiem w dolot i dopiero wtedy zlapal... co to moze byc?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sedrak Dan Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jeśli to cewka to może zacząć coraz bardziej przerywać a w czasie np.wyprzedzania wiadomo...To wiem, bo jak pisałem przy wyższych prędkościach przerywa, wywala check i auto nie jedzie. Bardziej dla silnika pytam. Czy jak będę spokojnie jeździł to mogę tak przez jakiś czas czy robić jak najszybciej Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 8 godzin temu, Maciek02 napisał: Mam ostatnio dziwna sytuacje... zimny silnik i raz zapali ok a raz musi troche krecic. Malo tego, idzie chmura z wydechu jak juz zlapie. A wczoraj nie zlapal w ogole i musialem prysnac plakiem w dolot i dopiero wtedy zlapal... co to moze byc? Wygląda na cofające się paliwo... Sprawdzić układ i ewentualnie do wymiany o-ringi pompek. Jest na forum trochę tematów o tym. Poszukaj...
Rabbi Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 4 godziny temu, Sedrak Dan napisał: To wiem, bo jak pisałem przy wyższych prędkościach przerywa, wywala check i auto nie jedzie. Bardziej dla silnika pytam. Czy jak będę spokojnie jeździł to mogę tak przez jakiś czas czy robić jak najszybciej Tapatalka Nowa cewka Beru kosztuje 120zł.Po co czekać ?
Sedrak Dan Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Bo są nowe [emoji4] w sensie mam je od wakacji 2016 i jakieś 30.000 km... Już by padł? Też beru Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 I wy nie zapomnijcie o prezentach dla najbliższych
bjoern Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 panowie do czego służy czujnik g83 mierzący temp, na wyjściu z chłodnicy?
Rabbi Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Sedrak Dan napisał: Bo są nowe w sensie mam je od wakacji 2016 i jakieś 30.000 km... Już by padł? Też beru Tapatalka Dlatego właśnie pisałem żebyś podmienił cewki w celu sprawdzenia co w trawie piszczy.A że mają 30.000....no cóż różnie to bywa,może któraś cewka padła. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Rabbi
Sedrak Dan Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jutro jestem umówiony do mechanika. Dam znać na co w końcu padło Tapatalka
Maciek02 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jest na forum ktoś kto ogarnął by mi pompki tzn. chciałbym je wyjąć, ustawić, uszczelnić jednym słowem zregenerować. Najlepiej opolskie, dolnoslaski, slaskie, gdzieś zebym nie musiał jechać kilka set km. Albo kogo polecacie w tej kwestii.
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pany, potrzebuje info, czy np silnik AVB/ AWX da radę zamontować jako poprzeczny ? Chodzi mi o to, czy ma w bloku otwory na łapy do montażu poprzecznego ? Tak by wsadzić go do Polo dla przykładu...
KoJ@K Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Poprzeczniaki miałeś ASZ, ARL, AXR, ATD, AFN itd... Wzdłużniaka raczej tak nie upchniesz ze względu na wyjście krzyni, mocowania/łapy itp...
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Mati chodzi mi o to: Po lewej ATD po prawej AVF i zobacz wygląda jakby w bloku AVF były miejsca do przykręcenia mocowania pod łapę dla poprzeczniaków A po drugiej stronie mocowanie jest na skrzyni...
Piotrek81 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pany,czy mozna kupic org,mieszek bez galki,jesli tak ma ktos numerek,oczywiscie manual
WydRos Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 4 minuty temu, Piotrek81 napisał: Pany,czy mozna kupic org,mieszek bez galki,jesli tak ma ktos numerek,oczywiscie manual Hej, jak coś mam oryginalny nowy mieszek z gałki pikowana skóra do audi a3, kupiłem gałkę oryginał i mieszek zakładam z białymi nićmi wiec ten będzie do odsprzedania, koledzy zakładali gałki z mieszkami od a3 i grało
Rekomendowane odpowiedzi