_małyTM_ Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 @morelo nie pamietam… to było z 2-3lata wstecz
george Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Walbro 255 albo Bosch 044? Bosch podobno jest głośny, ale niech ktoś potwierdzi/zdementuje.
morelo Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) 11 godzin temu, george napisał(a): Walbro 255 albo Bosch 044? Bosch podobno jest głośny, ale niech ktoś potwierdzi/zdementuje. A jak w tych pompach rozwizć zasysanie paliwa z drugiej grodzi zbiornika? Średnica ori pompy to 42 mm Długość ori pompy to 121 mm Średnica DW pompy to 50 mm Długość ori pompy to 138 mm Edytowane 9 Maja 2023 przez morelo
_małyTM_ Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Mam 044 w jettonie mkII i tam mnie to….? Ale słychać jak sobie bzyka wracając do…to pompa dw300c albo AEM 50-1000 ttrr/rs3 nie mogę odszukać w wiadomościach Edytowane 9 Maja 2023 przez _małyTM_
morelo Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 A jak w tych pompach rozwizć zasysanie paliwa z drugiej grodzi zbiornika? Druga pompa i przepompowanie do grodzi tu gdzie kosz?
morelo Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 Panowie znalazłem takie coś to jest opis z B6 1.8 turbo Quattro. Czy b7 2.0 TFSI Quattro. Za cholewę nie mogę rozpracować tej pompy jak to ugryźć by działało.
trepek Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 Moje ex B6 Używane Audi A4 - 18 000 PLN, 276 000 km, 2003 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Czarny, Diesel, 130 KM, 1 896 cm3
kamil-vag Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 1 godzinę temu, trepek napisał(a): Moje ex B6 Drożej niż Ty sprzedałeś ?
trepek Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 54 minuty temu, kamil-vag napisał(a): Drożej niż Ty sprzedałeś ? Ceny aut poszły w gorę, niestety. Ale tak, jest drożej. Chociaż wiem, że jest to cena dość mocno wyjściowa ?
staniek Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Siemka kiedyś już chyba pytałem, ale pamięć coraz gorsza. Jakiej firmy dokładkę S-Line przód kupić? Polcar, Blic, inny producent? Czy może jeden grzyb którą bo jakość porównywalna? Stelaż leży mi chyba już z szósty rok i trzeba by go w końcu użyć. Pozdr i z góry dzięki za podpowiedzi.
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 31 minut temu, staniek napisał(a): Siemka kiedyś już chyba pytałem, ale pamięć coraz gorsza. Jakiej firmy dokładkę S-Line przód kupić? Polcar, Blic, inny producent? Czy może jeden grzyb którą bo jakość porównywalna? Stelaż leży mi chyba już z szósty rok i trzeba by go w końcu użyć. Pozdr i z góry dzięki za podpowiedzi. Ja kupiłem pierwsza z brzegu i pasuje fajnie
staniek Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Pytam, bo oprócz słabego spasowania, bardziej obawiam się jakości tworzywa. Żeby przypadkiem w zimie nie kruszyło się to w rękach Błotniki blic'a niby są OKi to może i dokładka będzie w porządku.
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Godzinę temu, staniek napisał(a): Pytam, bo oprócz słabego spasowania, bardziej obawiam się jakości tworzywa. Żeby przypadkiem w zimie nie kruszyło się to w rękach Błotniki blic'a niby są OKi to może i dokładka będzie w porządku. Ta co ja kupiłem wygląda całkiem spoko, mniej więcej w dotyku przypomina materiał zderzaka - jest plastyczna, a nie twarda jak kamień
Wandej Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 9 godzin temu, staniek napisał(a): Siemka kiedyś już chyba pytałem, ale pamięć coraz gorsza. Jakiej firmy dokładkę S-Line przód kupić? Polcar, Blic, inny producent? Czy może jeden grzyb którą bo jakość porównywalna? Stelaż leży mi chyba już z szósty rok i trzeba by go w końcu użyć. Pozdr i z góry dzięki za podpowiedzi. Sprzedawałem kilka szt z polcaru i na prawde jakość bardzo dobra. Cena nigdy nie była niska ale jakość i spasowanie jak ori
staniek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Siemka kolejne pytanie. Będę musiał kupić czujnik samopoziomu na przód. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z jakością zamienników? Jest coś wartego kupna? Czy raczej używka, której w dobrym stanie ze świecą szukać , a cena Ori czujnika lekko zaporowa. Tak naprawdę to w tej chwili potrzebuję samo ramię, bo się posypało. Pozdr i z góry dzięki za jakieś info Edytowane 18 Czerwca 2023 przez staniek
Langista Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jak samo ramię to bierz najtańszy, chyba skv ma najtańsze.
staniek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 W sumie pewnie tak zrobię. Na zdjęciach ramiona w zamiennikach wyglądają praktycznie jak Ori. Pytanie, ile takie ramię wytrzyma Pozdr
jaras99 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Czy ktoś z szanownych zna, testował, używa? Jakieś opinie? Zastanawiam się nad tym a WEFA WF603 ZMIENIARKA ADAPTER MP3 USB BLUETOOTH AUDI SKODA VW - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz ✅ ZMIENIARKA ADAPTER MP3 USB BLUETOOTH AUDI SKODA VW (kod producenta - SY-BT) za 185 zł - w...
tass Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Mam podobna "zmieniarkę" tylko innej firmy od kilku lat, jest ok, używam usb i kart sd w niej.
Rekomendowane odpowiedzi