Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałem wszystko nowe z tyłu ale był problem z ustawieniem, brakowało regulacji na fasolce z lewej strony i kombinowali dosłownie ze wszystkim co możliwe żeby kąty się zgadzały. Potem kilka wyjazdów przy których ciągle zwracałem uwagę na to, że auto ściąga na prawo + kierownica jest krzywo. Po 3 godzinach i 4 wyjazdach się poddałem bo musiałem już jechać do pracy.

Edytowane przez Langista
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To cię to kosztowało ,nerwów i kasy. U mnie jak ustawił, po prostu  wyjechałem i było elegancko. Dobrze że nie powiedział Tobie '' panie musi pan kierownice sobie przestawić'':grin:  Tak kiedyś do kumpla powiedział gościu, kiedyś jak mu wyszło że kiera przestawiona.

Opublikowano

Wiesz, tu najważniejsze są kąty. Możesz ustawić je tak, że auto będzie szło jak po sznurku, ale opony wytrzymają tylko jeden sezon wraz z tulejami na wahaczach, a i spalanie wzrośnie.

Opublikowano

Tak jak mówisz ,kąty są bardzo ważne ,aby opon nie zjadło.

Opublikowano

Udało się bliżej ogarnąć, w Tarnowskich Górach, 30 minut, włącznie z jazdą próbną. Koszt 250 zł ale jest dobrze przynajmniej.

IMG_20231017_113502.thumb.jpg.bf2ae3f56bb85f11b53c084e2a9fc33c.jpg

Opublikowano
W dniu 15.10.2023 o 12:54, A4b6quattro napisał(a):

Ja ostatnio jak ustawiałem, w3d to ustawił mi perfekcyjnie. Jedzie jak po sznurku :) 150 zł przód i tył, ponieważ miałem kompletny tył wymieniony ,to i odrazu przód tez ustawiłem.

to mówisz że tam polecasz? ja zawsze jeździłem do labudy w rumi - tam zależy na kogo się trafi.... 

Opublikowano
8 godzin temu, sahipp napisał(a):

to mówisz że tam polecasz? ja zawsze jeździłem do labudy w rumi - tam zależy na kogo się trafi.... 

Kilka lat temu też, w TOS na Hutniczej dałem do ustawiania ,też było ok. Teraz znajomy, polecił mi właśnie na Krzywoustego.

Opublikowano

@A4b6quattrobędę musiał  wypróbować, dzięki za namiar

• Lubię to 1
Opublikowano

Panowie, ma ktoś wymiary oringu węża o numerach 8E1819373P (to ten odpowietrzający od nagrzewnicy). Pamiętam że przy składaniu silnika do niego akurat nie było nigdzie w serwisówkach wymiarów a teraz się mści i cieknie. Średnio uśmiecha mi się cały wąż za 270 zł brać..

Opublikowano
W dniu 25.10.2023 o 10:52, sahipp napisał(a):

@A4b6quattrobędę musiał  wypróbować, dzięki za namiar

Czternastego pojadę tam na przegląd, ogólnie zawsze w Tos robiłem na Hutniczej przez 11-cie lat ,ale teraz tam pojadę 😁

Opublikowano
W dniu 2.11.2023 o 19:16, A4b6quattro napisał(a):

Czternastego pojadę tam na przegląd, ogólnie zawsze w Tos robiłem na Hutniczej przez 11-cie lat ,ale teraz tam pojadę 😁

ja zawsze wszystko robiłem u Labudy w rumi... generalnie ok, ale zdarzyło mi się raz czy dwa że do pupy ustawili zbieżność... na pewno nie polecam niczego robić w rumi na grunwaldzkiej...

Opublikowano

Panowie kto tu na forum wystroi 1.9TDI. ATJ na hybrydzie plus pompki al? ZDALNIE.

Opublikowano
16 minut temu, morelo napisał(a):

Panowie kto tu na forum wystroi 1.9TDI. ATJ na hybrydzie plus pompki al? ZDALNIE.

@Daron7 powinien to zrobić, tylko raczej rzadko tu zagląda. Jak chcesz telefon to napisz PW do mnie.

Opublikowano
27 minut temu, morelo napisał(a):

@adrian998998 / WWE-tuning

• Lubię to 1
Opublikowano
13 godzin temu, pelonek1 napisał(a):

@Daron7 powinien to zrobić, tylko raczej rzadko tu zagląda. Jak chcesz telefon to napisz PW do mnie.

Chce. Proszę podeślij na pw.

Opublikowano
40 minut temu, morelo napisał(a):

Chce. Proszę podeślij na pw.

Poszło.

Opublikowano

Panowie , czy w b6 była  fabrycznie ekoskóra czy prawdziwa skóra z alcantarą ?

Opublikowano

Posiadam takie stołki skóra z alcantarą.Po tylu latach, z eko-skóry to by nic nie zostało.

Opublikowano

Pany ogarnoł ktoś jak mozna podłączyć drugiego suba ze wzmacniacza Bose na pinach 11,12 drugi sub i pin 18 to zagadka .Cabrio idzie na otwieranie dachu ,i załacza sie sub .Czy pin 18 to masa co załczy 2 suba?

Opublikowano

Na moje potrzeba 5 przewodów, dwa od zasilania, dwa od sygnału wejściowego i wzbudzenie. W temacie z dołożeniem bose nie ma opisu wtyczki?