PIXI Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 A naklejki kiedy jakieś wzory batalion miał a my :gwizdanie: Nosb ...prezesie :>
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 A naklejki kiedy jakieś wzory batalion miał a my :gwizdanie: Nosb ...prezesie :> czekamy ... z niecierpliwością wreszcie B6 "przyćmi" B5 :gwizdanie: Szefo ma B6 więc nas poprze , mamy podobno "zielone" światło
PIXI Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Nie może być inaczej Robert B6 to jest fura .... Prezesie daj znać czy jesteś z nami Karwa , podoba mnie się to
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Prezes dzisiaj podobno daje w palnik
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Idę spać jutro weselisko mnie czeka
PIXI Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 O co tu kaman ? Niewiniątko :gwizdanie: Masz B6 ... zapraszamy
Nosb Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 łoo ja dopiero wrocilem. Znalazlem duzo plastiku na podlodze w mojej ( pewnie sie zluszczyl ) . Generalnie jak patrze ze ceny za takie to 25 w gore to na pewno nie przeplacilem Ten teges zakonczcie ta wojne pokolen bo zarty zartami ale nie wiadomo o co chodzi Jak uwazacie ze to jakas kopia b5 battalionu (a kopia owszem ale ideii i nawet jesli to co to zmienia ? )to zmienie nazwe na wiejskie kolko gospodyn wiejskich z b6 ... Efekt ten sam : mozna sE popierdzielic glupot na kazdy temat okolo beSzostkowy... Wyczilaltujta ... Sluchajcie... Logo itp... Mamy jednego zielonego dizajnera... Jak juz sie zaoferowal to nie bedzemy chyba szukac innego chetnego do roboty ? BTW : aju oleju nie kupuje bo ten silnik idzie na sprzedaz
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany dajcie jakieś pikczersy tych Bee szóstek a nie ciągle pitu pitu
Nosb Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 <--- chorowalem na te kola jakis czas temu bylem o krok o zakupu Ide spac
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 siema be sześć nie długo i ja tu przybędę ale na razie nie spamuje
Iverson Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 no dokładnie chłopaki wyluzujta poślady ,Aju nie piertol bo na gg pisałeś , że następnym modem w B5 jest "efekt wytartego plastiku B6 "
QRi Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ja albo 1,8tQ albo 1,9tdi ośka na wiosnę z B6 wybiorę :> a tymczasem Zauważyłem,że 1.8t nie jest zbyt długo w rękach tego samego właściciela zwłaszcza z koksowane... Też spadam bo 1.8tq dokoksowane jest oknem na meskie moce czlowiek stwierdza ze 300ps "to nie jedzie" i wtedy trzeba kupic stare b5, wiejskiego golfa, albo przebudowaną nubirę z trzema diamentami na masce
GILI Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ja albo 1,8tQ albo 1,9tdi ośka na wiosnę z B6 wybiorę :> a tymczasem Zauważyłem,że 1.8t nie jest zbyt długo w rękach tego samego właściciela zwłaszcza z koksowane... Też spadam bo 1.8tq dokoksowane jest oknem na meskie moce czlowiek stwierdza ze 300ps "to nie jedzie" i wtedy trzeba kupic stare b5, wiejskiego golfa, albo przebudowaną nubirę z trzema diamentami na masce Dziwne,że w PL nie było nigdy odważnego na konkretnego speeda. Wiem,że to zabrzmi śmieszne z ust kolesia z dieslem w automacie,ale 300PS z górką,to nie szał w tak poważnym aucie...i co nie będzie nigdy więcej ?? Fotki Avant robi robotę i ch*j!!!
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 co wy z tym luszczeniem tylko w poczatkowych modelach tak sie dzialo ....no tak dali duuupy tymi plastikami i kropka . Pare modow w aucie i po ptookach fajne fotki i projekty http://www.a4mods.com/library/members/index.php
Rekomendowane odpowiedzi