wladi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Prędzej nie dam rady tego raczej zrobić... Zresztą przy takiej pogodzie komu chciałoby się rezać Jak się ociepli to napiszę jeszcze raz do Dominika w tej sprawie, jakbyś szukał jeszcze to mógłbyś moje zabrać ja kiedyś z Dominikiem rzeźbiłem przy -27 i nie narzekał pamietam to jak dziś Ja jebie, poważnie:shock3: no to chyba nic gorszego nie może być od rezania w -27 stopni:oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: Ty wiesz co:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ej panowie żądny pikczersów ? ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: ile?? 700pln narazie Vladi sie na to przyczaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: ile?? 700pln narazie Vladi sie na to przyczaił Domin luzik jak Artur chce wziąć niech łyka ale jak coś to ja jestem następny w kolejce:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakis link do sprawdznych map rns-e anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakis link do sprawdznych map rns-e anyone? MAPY 2012 RNS-E RNSE AUDI A3 A4 A6 TT Lamborghini (2838457170) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: Co znudziło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 rezaliśmy wtedy dvd w schowku:naughty: o właśnie chyba będe gonił swój komplet dvd phantom + adapter:wink: ajcyś chętni:grin: Co znudziło się będzie tv:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no ja też raczej uderzę w TV cyfrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 pany kupiłem do mojej strychniny AKU VARTA silver 77 780. bedzie dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakis link do sprawdznych map rns-e anyone? Hammer Albo bierz te co Flyer wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 pany kupiłem do mojej strychniny AKU VARTA silver 77 780. bedzie dobry? Ja taki zakupilem 2 zimy temu i sprawuje sie bezproblemowo jak do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja tez mam Varta Silver i jest ok polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 DYSZE SPRYSKIWACZA PODGRZEWANE VW SKODA 5M0955986C (2819846814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pabowie czy jeden jest podgrzewany a drugi nie ? dobrze widzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No to gittara:wink: dzieki panowie... wreszcie nie bede musiał kreci 5 sekund... moze odpali moze nie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 DYSZE SPRYSKIWACZA PODGRZEWANE VW SKODA 5M0955986C (2819846814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Pabowie czy jeden jest podgrzewany a drugi nie ? dobrze widzę ? Tak, na fotce jedna dysza nie ma wtyczki i jest niepodgrzewana. Swoją droga cena za używki dziwna skoro za 40zł/szt są nowki ori na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 a powiedzcie bo mi dysza z lewej strony tak pryska jakby na pol mocy,siega tylko kawalek szyby,do wymiany jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi