Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Oooo Boszzzzz, ja jeszcze się nie mogę pozbierać Ale sylwek udany
Młody_drog Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 sto lat sto lat. chłopy, skąd wahacze bierzecie/braliście? Z allegro czy jest ktoś na forum kto załatwia w dobrej cenie?
Gik Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 polecam kolegę Marcina na forum jako dzik kupiłem tanio Lemfordery założyłem i ładnie śmigają.
Młody_drog Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jaki koszt? Na allegro szukałem to kur... tylko do B5 mają... A jak wymieniam wahacze to już od razu zrobię wszystkie końcówki, przeguby itp itp
Bieniek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 JA zakupilem MAYla za 1700zl.Jeszcze nie zakladalem.
Młody_drog Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-2-8-quattro-tuning-i1393718616.html To dopiero musiał być czołg że się zdecydowali na takie coś hehe.
filip1001 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 sto lat sto lat. chłopy, skąd wahacze bierzecie/braliście? Z allegro czy jest ktoś na forum kto załatwia w dobrej cenie? polecam TOM77, ja od niego brałem, dobra cena + super obsługa
Nosfer Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tomek zawsze zagwarantuje Ci jakość i oryginalność pochodzenia części. Zawsze u niego kupuję z racji tego, że znam go osobiście. Jest wporządku.
adr1018 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-2-8-quattro-tuning-i1393718616.html To dopiero musiał być czołg że się zdecydowali na takie coś hehe. Jak się ludziom tak chce. Kupa roboty to nie przerobić b6 na b7 na gotowych elementach. Ile tam było cięcia i pasowania blach a szpachli
Przemots Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-2-8-quattro-tuning-i1393718616.html To dopiero musiał być czołg że się zdecydowali na takie coś hehe. Jak się ludziom tak chce. Kupa roboty to nie przerobić b6 na b7 na gotowych elementach. Ile tam było cięcia i pasowania blach a szpachli Po Pruszkowie jeździ B6 avant z przodem od B7.
_Bartek_ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Po Pruszkowie jeździ B6 avant z przodem od B7. To akurat nie jest wsią i bardzo latwo tak przerobić
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 potwierdzam idzie pomalowac tak zeby nie zlazilo :> Gówno prawda _________________________________________________ Wandej, pogadamy jak znajdę dobre s-liny [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 22:31_________________________________________________ Nie siej zamętu cycu, bo jeszcze ktoś to przeczyta i tak zrobi :cool1 Przemciu..jak się da parę warstw dobrego podkładu i maźnie czarnym matem to nic nie odłazi.. ja mam tak u siebie w chińczyku i jest cacy Wiadomo jak kamień pierdolnie to i folia się podrze Tak, tak.. Wszystko jest cacy dopóki na drodze nie trafi się "kamyczek" czy "piaseczek". Jak auto nie jeździ po drodze to i plakatówką można pomalować - też będzie cacy i z metra też nie będzie różnicy. Ale nie ma opcji pomalować ramki bez ściągania chromu i miedzi tak, żeby nie robiły się odpryski lub nie odłaził lakier płatkami. Jakoś przez rok nie zrobił się żaden odprysk i lakier nie zszedł, cuda chyba A tak na serio to kilka warstw robi swoje. Musiałbym zobaczyć, żeby uwierzyć ale pamiętaj o mnie bo sępów jest sporo
David Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Po Pruszkowie jeździ B6 avant z przodem od B7. To akurat nie jest wsią i bardzo latwo tak przerobić tez uwazam ze to nie wies jezeli jest dobrze zrobione.dlaczego b6 nie moze miec grilla od b6 fl(b7) ??
Młody_drog Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zobacz Nosba, ten to dopiero robi wieś.... pffff
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zobacz Nosba, ten to dopiero robi wieś.... pffff Mateusz wpadnie Nosb i Ci da wies :polew:
Remik-A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pany... szufladki do kosza klimy od anglika 1 Din ( przycisk esp itp. ) beda pasowaly do kosza 2 dinowego np. z niemcowni ???
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pany... szufladki do kosza klimy od anglika 1 Din ( przycisk esp itp. ) beda pasowaly do kosza 2 dinowego np. z niemcowni ??? nie[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 17:55_________________________________________________jest inne rozmieszczenie
Młody_drog Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 będą, tylko będziesz miał odwrotnie wszystko, ale pytania zadajesz, zobacz na 2 rozmieszczenia i sam sobie odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi