miki Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Najprawdopodobniej będą się roznic Tapnięte z SGS III
Przemots Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Najprawdopodobniej będą się roznicTapnięte z SGS III No to będę malował.
daniels Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Panowie mam lakier srebrny LY7W i do malowania mam błotnik i drzwi z tyłu. Czy jak kupię gotowe elementy igła w tym kolorze to będą się różnić czy lepiej te pomalować???? Auto całe w oryginalne nie malowaneJak kupisz LY7W w oryginale to nie powinno się róznić
AndyN Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jaki jest aktualny koszt (corocznego) badania technicznego samochodu? Nadal 99 zł?
domin79 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jaki jest aktualny koszt (corocznego) badania technicznego samochodu? Nadal 99 zł? tia:wink:
julo23 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Kto z klubu dziś był w Zawierciu pod urzedem skarbowym ? SRC rej. audiczka niebieska, z czarnym grillem ? ramki pod rej. klubowe.
MARCIN607 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Dzisiaj od rana walczę ze sobą czy zakładać mf- kasa jest komplet do zabrania jest ale w ..uj km robię i boję się że w razie w nie wystrzeli jakieś
slo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 chłopaki, help Po wymianie szklanek i wałka rozrządu coś mi we wnętrzu wpada w wibracje i napierdziela przy wolnych obrotach na luzie.. Dźwięk dobiega tak jakby z okolic kolumny kierownicy, gdzieś spod licznika, może pedałów... Wie ktoś co tam mogło się poluzować lub wpadać w takie drgania ?
Wandej Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 chłopaki, helpPo wymianie szklanek i wałka rozrządu coś mi we wnętrzu wpada w wibracje i napierdziela przy wolnych obrotach na luzie.. Dźwięk dobiega tak jakby z okolic kolumny kierownicy, gdzieś spod licznika, może pedałów... Wie ktoś co tam mogło się poluzować lub wpadać w takie drgania ? Pogadaj z Pumą on podobną akcje miał ostatnio w swoim dyszlu:good: Pany zamienie moduł Q + zwijak + kiera MF z a3 na Moduł pod tempo i kierę 3 ramienna B6:hi:Mam do tego jeszcze jaśka z A3 4-ramiennego ze zniszczoną trochę obudową
slo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Puma miał ale w silniku coś. U mnie na zewnątrz jest ok. Nawala w środku
kris-krzysztof Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Potrzebuje zdjecie zderzaka pod spryski (od strony auta ) jak jest w orginale poprowadzony wąż pod spryskiwacze. Ma ktoś taka fote?>
P-U-M-A Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Polerowałem dzisiaj jednego Bixa. Wyszedł dosyć fajnie jednak zostało trochę rys. Więc jutro muszę to poprawić trochę. Dodatkowo wrzuciłem Leda w Długie:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Zrobiłem papierem 800-1000-1500-2000-2500 i potem menzerną fg500 i zostały rysy. Chyba muszę papierkiem 3000 zrobić. Wgl to już na ścianie widać że światło z soczewki jest mocniejsze w polerowanej lampie:wink:
P-U-M-A Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Nie świeci tak mocno jak zwykła żarówka H7 ale to było do przewidzenia. Te ledy przewidziane są do DRL które postaram się też jak najszybciej ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi