wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Moze ktos zdradzi jak to zakodowac http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/test-zegarow-przekreceniu-zaplonu-268062/ to nie kwestia kodowania tylko ?
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Moze ktos zdradzi jak to zakodowac http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/test-zegarow-przekreceniu-zaplonu-268062/ to nie kwestia kodowania tylko ? Pewnie jakiś moduł zewnętrzny, który tani nie jest hmmm znalazłem włącznik AUTO z końcówką B na ebayu od 1€ i nikt nie licytuje tylko czy to ori Niby napisane, że ori, trochę ściorany ale bym sobie zregenerował ;]
miszka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie dałbym za ten zderzak 1800pln no ja też nie , ale są tacy którym się kasa z kieszeni wylewa i jak nie ma innej opcji to kupują to co jest
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Czy ja dobrze widzę, że dwumas do multi kosztuje 2,5k?
miki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 to zależy czy brałeś już leki uspokajające czy nie ale pamiętaj - automat to prestiż
pocas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oczywiście. Ten od eSy na przód wygląda jak kupa:grin: sorry
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oczywiście. Ten od eSy na przód wygląda jak kupa:grin: sorry Nie kupa tylko imo S-line ładniejszy ten od S jakiś za łagodny
daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 kiedyś też tak myślałem ale się nawróciłem na właściwą drogę Photos and complete review of AE Performance B6 S4 makeover są gusta i są guściki
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 kiedyś też tak myślałem ale się nawróciłem na właściwą drogę Photos and complete review of AE Performance B6 S4 makeover są gusta i są guściki :slina::slina::slina::slina:
Wandej Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma jak to wielkanocne odśnieżanie:facepalm: jozek pytałeś o silnik 2.5tdi w T5. To dobra i bezawaryjna jednostka. To nie V6 tylko R5 i jest ona w T5 i Tuaregu. Szwagier taka ma w T5 i śmiga bezproblemowo:wink:
Marcino87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 kiedyś też tak myślałem ale się nawróciłem na właściwą drogę Photos and complete review of AE Performance B6 S4 makeover są gusta i są guściki :slina::slina::slina::slina: Wrrrr
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oczywiście. Ten od eSy na przód wygląda jak kupa:grin: sorry Nie kupa tylko imo S-line ładniejszy ten od S jakiś za łagodny IMHO Przód S4 z dokładką z cupry wyglada bardziej zadziornie niż S-line.
Marcino87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Weźcie mi nie pokazujcie fot bo ja zaraz będę zmieniał
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Weźcie mi nie pokazujcie fot bo ja zaraz będę zmieniał Dobrze że nie kupiłem jeszcze s-line:naughty:
daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Weźcie mi nie pokazujcie fot bo ja zaraz będę zmieniał Dobrze że nie kupiłem jeszcze s-line:naughty:bardzo dobrze ---------- myślę że rozwiałem niektórym osobom wątpliwości ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- IMHO Przód S4 z dokładką z cupry wyglada bardziej zadziornie niż S-line.dokładnie kolego,dokładnie
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A dokładkę od Cupry gdzie można dorwać na alle??
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tero to mi gula aż skacze przez Was
Marcino87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A dokładkę od Cupry gdzie można dorwać na alle??we serwisie nie droga jest
Rekomendowane odpowiedzi