barszczyna Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, kupuję b6 a Ty mi robisz rs4 b7. Podziwiam, efekt już za***isty. Jak będę już duży, to będę takim rezaczem jak Ty.
Artur82 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 poprostu palce lizać :kox: :kox: :kox:
Nosb Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Dzieki za pozytywne opinie Wiem ze kolorem nie trafilem w gust wielu osobom ale mi sie strasznie podoba na zywo
Wąski Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Dzieki za pozytywne opinie Wiem ze kolorem nie trafilem w gust wielu osobom ale mi sie strasznie podoba na zywo fajnie wygląda na żywo po prostu gratuluję [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 08:52_________________________________________________teraz jako pierwszy musisz zrezać ledy na tył
MAGIC87 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 to kto nastepny daje Danielowi swoja b6 do drobnych poprawek?
plastuch Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Biały leprzy od czarnego w 100% teraz jak tak patrze na stare zdjęcia to bały robi robote!!! Będą mówic "o ksiądz jedzie"
joker-lukasz Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Tia kurde... Zrobic teraz na czarno deche itp to znow koszta. Zobaczymy jutro Poki co nowe fotki . Auto totalnie nieposkladane i niepopasowane. Bede skladal na spokojnie . :slina: ze zwykłego brzydkiego B6 wyrezać takie cudo.. ukłony :notworthy:
MARCIN607 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ze zwykłego brzydkiego B6 TY paskkudo TY :bicz3: B6 jest pienkne :gwizdanie:
OGr Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, będziesz mógł teraz dorobić na dowozie pary młodej na wesela hehe ;-)
barszczyna Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Dzieki za pozytywne opinie Wiem ze kolorem nie trafilem w gust wielu osobom ale mi sie strasznie podoba na zywo Ma podobać się Tobie, nie innym. ;d Tak swoją droga, nawet moja dziewczyna-laiczka w temacie motoryzacji zdziwiła się, jaką transformację przeszła Twoja bryka. ;d
OGr Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, zaktualizuj pierwszy pierwszy wątek w tym temacie bo nikt nie bedzie czytał 145 stron hehe ;-)
Młody Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, zaktualizuj pierwszy pierwszy wątek w tym temacie bo nikt nie bedzie czytał 145 stron hehe ;-) A kto narobił te strony bzdurami ? tak pisaliście OT teraz czytaj całość :oklaski:
adams78 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Wiem ze kolorem nie trafilem w gust wielu osobom To już nie Twoje zmartwienie Brawo! I widzę, że garaż też przechodzi kosmetykę :gwizdanie: Taki bolid musi mieć porządne stanowisko. Tak trzymaj!
mrogal Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Dzieki za pozytywne opinie Wiem ze kolorem nie trafilem w gust wielu osobom ale mi sie strasznie podoba na zywo b&w na fotach rwie suta switne polaczenie
soolek Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, zaktualizuj pierwszy pierwszy wątek w tym temacie bo nikt nie bedzie czytał 145 stron hehe ;-) A kto narobił te strony bzdurami ? tak pisaliście OT teraz czytaj całość :oklaski: Jakie bzdury. Kolor był wybierany! Tak wogóle ten kolor to taki ... Przydałby się jakiś bardzi krzykliwy. Jka myślicie
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Nosb, zajebiaszczo wyszedł ten kolor od początku obstawiałem biały gdzieś wcześniej dawałem fotę białego rs4 z usa z pomarańczowym felunkiem i kilkoma detalami
zieluch Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Gratki Nosb powiem szzerze że mod :kox: Kolor każdy ma inny gust ale biały jest jak najbardziej ok [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 11:35_________________________________________________Co do środka musi być czarny co najwyżej z białym akcentem
HiRide Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 w koncu bialy to nowy czarny pozatym to nie jest idealna biel tylko odcien bialego a to juz roznica bo koloru sniezno bialego nie spotkamy dzis na drogich nowych autach..cale szczescie
Buba Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/absurdy,news,zapa-r-kowany-samochod,269700.html to auto jest takim unikatem że powinieneś pomyśleć o czymś takim
Sieni Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Gratuluje projektu, ja bym wymiękł już na starcie Tak się zastanawiam czy nie taniej/łatwiej byłoby sprowadzić "pukniętego" RS4 powiedzmy z wysp i naprawić oraz przystosować do ruchu prawo stronnego? Projekt taki to zapewne góra wyłożonej kasy i wiele problemów z doborem odpowiednich części. Choć złożenie własnej zabawki od podstaw to druga sprawa tutaj przykładowy link do uszkodzonego RS4: http://www.copart.co.uk/c2/homeSearch.html?_eventId=getLot&execution=e3s1&lotId=22736721&returnPage=SEARCH_RESULTS
Rekomendowane odpowiedzi