David Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 aha no to jedno chyba Ci juz tylko zostalo :gwizdanie: a Ty jaka kreatyne polecasz? ja tez tak chce zrobic z 2-3 miechy przerwy od kreatyny
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 jak chcesz zrobic przerwe od kreatyny to wez kup sobie DAA polecam :decayed: kreatyne jaka biore to mono z universala.mozesz 2 czesci cyklu np na DAA dodac kreatyne bardzo fajnie dziala to polaczenie.
David Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 jak chcesz zrobic przerwe od kreatyny to wez kup sobie DAA polecam :decayed: kreatyne jaka biore to mono z universala.mozesz 2 czesci cyklu np na DAA dodac kreatyne bardzo fajnie dziala to polaczenie. Takie cos? http://www.sfd.pl/sklep/Megabol_DAA-stin-opis940.html a faja lepiej stoi od tego ??
Rafal1988Lodz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Ja od poniedzialku startuje na Przedtreningowka No Xplode Potreningowka Cytogenix Cytocell pojechalem po taniosci Do tego carbo olimpu I masowka PVL mutant mass 6.8kg a do pracy coffeine trec w kapsulkach Jesli chodzi o Xplode moge go polecic bo juz bralem przed wakacjami najlepiej wchodzi w zestawie z cytocellem
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 David jak juz bralbym cos takiego http://suple.us/index.php?cmd=2&id=981 no jest szał,zlalem sie jak za 1razem :polew:
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 macie lepsza muze na silke
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no mozliwe dzisiaj wylukalem sobie
Maniusiek28 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Redukcja idzie, ale jakoś...piz*owato.
Młody_drog Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Panowie, chcę trochę zrzucić teraz z wagi i sobie ułożyłem dietę. 180cm wzrostu, 95kg wagi Dieta ogółem wyszła : Dziennie : 190g białka 110g węglowodanów ok 50g tluszczy Dobrze/Niedobrze? Do tego narazie biorę Animal cuts (2 dzień ) Problem w tym, że ta dieta ułożona jest na 4 posiłki, muszę to trochę rozłożyć na 5-6. Powiedzcie mi tylko czy takie wartości mogą być czy czegoś dodać/odjąć?
YOGI3000 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Panowie, chcę trochę zrzucić teraz z wagi i sobie ułożyłem dietę. 180cm wzrostu, 95kg wagi Dieta ogółem wyszła : Dziennie : 190g białka 110g węglowodanów ok 50g tluszczy Dobrze/Niedobrze? Do tego narazie biorę Animal cuts (2 dzień ) Problem w tym, że ta dieta ułożona jest na 4 posiłki, muszę to trochę rozłożyć na 5-6. Powiedzcie mi tylko czy takie wartości mogą być czy czegoś dodać/odjąć? węgli za mało, duzo za mało, bedziesz sie przewracał o własne nogi
piotr-3003 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 z czego tu zrzucać, stare przysłowie głosi " bez kiełbasy nie ma masy ! ! ! " :>
MARCIN607 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Redukcja idzie, ale jakoś...piz*owato. j**any też tak chcę Młody_D co to jest 95 u mnie jest 105 z tendencję w górę a za cholerę nie chce mi się ruszyć
Wandej Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Redukcja idzie, ale jakoś...piz*owato. j**any też tak chcę Młody_D co to jest 95 u mnie jest 105 z tendencję w górę a za cholerę nie chce mi się ruszyć jedna kuracja i zostanie 105kg miesni panie Marcinie
Adas Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Czy któryś z Was mógłby polecić jakąś bieżnię do biegania ? cena do około 3-4k Czym się kierować przy wyborze ? jak patrzę, to jest tego na pęczki
michal_g84 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Czy któryś z Was mógłby polecić jakąś bieżnię do biegania ? cena do około 3-4k Czym się kierować przy wyborze ? jak patrzę, to jest tego na pęczki przede wszystkim na jakość wykonania (im większa dopuszczalna waga tym lepiej), poza tym ilość programów, możliwość ustawiania różnych pochyleń, niestety te lepsze bieżnie kosztują conajmniej 2 razy tyle co możesz przeznaczyć, ale myślę że coś sensownego znajdziesz, jeśli nie to może lepiej rozważyć zakup karnetu na siłownię. U mnie na siłowni są bieżnie Life fitness - ciche, solidnie wykonane i nie widziałem żeby któraś miała jakieś przestoje
Adas Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Czy któryś z Was mógłby polecić jakąś bieżnię do biegania ? cena do około 3-4k Czym się kierować przy wyborze ? jak patrzę, to jest tego na pęczki przede wszystkim na jakość wykonania (im większa dopuszczalna waga tym lepiej), poza tym ilość programów, możliwość ustawiania różnych pochyleń, niestety te lepsze bieżnie kosztują conajmniej 2 razy tyle co możesz przeznaczyć, ale myślę że coś sensownego znajdziesz, jeśli nie to może lepiej rozważyć zakup karnetu na siłownię. U mnie na siłowni są bieżnie Life fitness - ciche, solidnie wykonane i nie widziałem żeby któraś miała jakieś przestoje Life fitness kosztują ponad 10k, Ja potrzebuję taką do domu, tamte są profesjonalne, nastawione na długie godziny pracy Mieszkam w małym mieście, na siłowni nie ma nawet bieżni :kox:
Pandzior Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Olej bieżnię i zacznij biegać na świeżym powietrzu.
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Olej bieżnię i zacznij biegać na świeżym powietrzu. ...polać mu, dobrze gada
michal_g84 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Olej bieżnię i zacznij biegać na świeżym powietrzu. O tej porze roku --> średni pomysł, chyba że ktoś biega tylko dla formy
Rekomendowane odpowiedzi