Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 już lecę do garażu, bo potem zapomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 co oznacza..wywalenie zbędnych rzeczy z nadwozia. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 przetwornice daj tam gdzie Bartek dawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Co do szkielek Kierunkow to sciagnij po prostu tylko te pomaranczowe szkielka i zostaw same odblysniki (miron tak mial) i zaloz pomaranczowe zarowki lub srebrne ktore daja pomaranczowe swiatlo (jak wolisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 co oznacza..wywalenie zbędnych rzeczy z nadwozia. ? ramka od tablicy, wycieraczka, te małe chlapacze przy nadkolach wrc żebym ja pamiętał gdzie on to przykręcał to by było dobrze, tyle tematów tu przejechane mam że głowa boli czasami ale kojarzę ten przedni pas, albo drugą stronę zderzaka, chociaż tego nie pamiętam. Przetwornice które mam są małe więc da się coś wymyślić. i teraz tak coolery mają takie wymiary (podaję nie wymiary fizyczne razem z dolotami, tylko powierzchnie rdzenia chłodzącego) Strona LEWA (jak coś to strona kierowcy ) 64x197x210 PRAWA 81x190x225 Co do szkielek Kierunkow to sciagnij po prostu tylko te pomaranczowe szkielka i zostaw same odblysniki (miron tak mial) i zaloz pomaranczowe zarowki lub srebrne ktore daja pomaranczowe swiatlo (jak wolisz) mam z odzysku dwa oryginalne białe szkiełka więc jest spoko a żarówki to już z dwa miesiące czekają jakieś tam Philipsy cośtam cośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 skąd dorwałeś szkiełka? ja zrobiłem bez na diademach osrama http://allegro.pl/osram-diadem-lda-7507-i1418236611.html niebieski kolor tych żarówek fajnie wygląda z czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jedno szkiełko wyrwałem z połamanego bixa znajomego, a drugie z lampy którą kupiłem na allegro za 45zł (najśmieszniejsze że były urwane tylko 2 zaczepy a reszta lampy jak z fabryki) a żarówki to SILVERVISION już mnie się przypomniało.. bez szkiełek też by dało radę, ale wtedy tworzy się takie dziwne odbicie które mnie lekko irytuje, a że przykładam wielką wagę do szczegółów, spodobał mi się pomysł z przekładaniem tych szkiełek. Zastanawiam się tylko jak wyjdą elementy pomalowane tak jak buda.. lekkie obawy mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A masz te klosze jeszcze? Bo moje sa juz od kamyczkow poobijane i rozgladam sie za jakimis czystymi uzywkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 coolery mają takie wymiary (podaję nie wymiary fizyczne razem z dolotami, tylko powierzchnie rdzenia chłodzącego) Strona LEWA (jak coś to strona kierowcy ) 64x197x210 PRAWA 81x190x225 Dziękuję jednak mam te same, pytałem bo wychodzi mi że te coolery mają taką samą objętość jak coolery z RS4 z tym, że tamte mają większą powierzchnię chłodzącą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Miałem chwilę to pobawiłem się trochę bixami Dwa szkiełka kierunków z lamp po 2007r. Tutaj porównanie szkiełeczek (i ja się pytam czemu fabryka nie dawała tego od początku ) Przy okazji zabrałem się za oprawki od DRLów, ponieważ u mnie od fabryki nikt nie regulował mocy świecenia żarówki poprzepalały wszystko, największy problem jest ze stykami.. z ciekawostek odkryłem że w nowszych lampach (tych z białymi kierunkami) zastosowano "nowe" lepsze oprawki, co widać na zdjęciu poniżej na koniec doszły do kpl "białe" żarówki jak wróci reszta plastików z lakierowania, złoży się do końca całe reflektory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 wklej ten opis do warsztatu... będzie instrukcja co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 szkoda że nikt Ci nie powiedział że nie wolno gołymi palcami dotykach chromowanych elementów trudno to zmyć a jak użyjesz detergentu to możesz ten chrom zmyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Co prawda na dzisiaj nie mam żadnych rewelacyjnych zdjęć, ale zderzak, lampy wszystko złożone.. Było ciemno jak skończyłem, ale jutro zrobi się może jakieś zdjęcia. Parę "strzałów" na zachętę jednak mam.. czegoś mi mimo wszystko przy tym przodzie brakuje.. no ale jeszcze zobaczymy jak wszystko wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ja wiem czego Ci brakuje... ...braku dokladki od cupry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ja wiem czego Ci brakuje... ...braku dokladki od cupry ależ Ty uparty jesteś na te dokładki :polew: ale prawda jest taka że przy tych ciemnych lampach jakby dokładka psuła koncepcje, zobaczymy co będzie gdy auto zbliży się jeszcze lekko do ziemi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jestem uparty, bo za cholere nie wiem co Wy w niej widzicie Zaloze sie ze bedzie juz "za duzo" z przodu... u Mirona mi sie taka kombinacja nie podobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi