Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] 3.0 TDI, pakiet czerń - RECARO, Listwy S4 - 24.11.11r.

Rdzewek_RdK

Rekomendowane odpowiedzi

jemu na spota ciężko wpaść :gwizdanie:

no jakoś teraz tak daleko się na tego spota zrobiło.. a chętnie bym przyjechał zawsze

Piotr, masz kilka ciekawych fotek to wyślij je do kalendarza na lipiec :kox:

No właśnie póki co słabo z jakimiś ciekawymi zdjęciami. Muszę kumpla poprosić na jakąś małą sesję :wink4:

Dzisiaj wpadła żółta folia na halogeny

DSC01175.JPG

DSC01190.JPG

DSC01187.JPG

Może KW sprzedasz koledze :gwizdanie: super się prezentuje :good: a jak psy do braku tablicy mają problem ?

Może KW sprzedasz koledze :gwizdanie: super się prezentuje :good: a jak psy do braku tablicy mają problem ?

Tak jak Fly napisał.. gdy nie miałem blachy raz dostałem upomnienie i Pan w niebieskim powiedział mi po prostu abym woził ją na podszybiu i raczej nikt z jego kumpli się nie przyczepi, teraz jest ok. Wszyscy już kojarzą auto i nie zatrzymują po prostu.

jak możesz to pokaż jak stoi do jazdy z normalnym ustawieniem a nie opuszczonym na postoju.

Jak będę miał chwilę to cyknę, ogólnie zależy jak sobie ustawisz, gdy chcesz komfortowo auto stoi prawie identycznie ja miałem gwint skręcony. Gdy chce trochę szybciej pojeździć i ustawię trochę większe ciśnienie stoi mniej więcej jak 1bv

A i gwintu nie sprzedam z jednego prostego powodu, nikt mi nie da za niego tyle ile bym chciał, przejechałem na nim tyle co nic i nie opłaca mi się go jakoś strasznie tanio sprzedawać póki co :good:

DSC01187.JPG

...o widze ze droge ci specjalnie pod twoj gwint zrobili :decayed:

Rdzewek az tak zle bylo na Vw Mani jak mozna przeczytac na innych forach?

no niestety było dosyć słabo, i nie chodzi tutaj o poziom samochodów, wiadomo to jest mania, tutaj się zjeżdżają ulepy (jak golf II przedłużony o 30cm, z przeczepionym 3 litrowym silnikiem z opla, umieszczonym wzdłużnie, przespawane kielichy z opla, szyba w masce itd :naughty:), podobnych aut w sumie nie brakowało, ale tego nie wypominam bo można było się z czegoś pośmiać :wink4:

dsc08848w.jpg

dsc08847x.jpg

Najgorsze było złodziejstwo, gdzie w nocy z 20 znaczków z aut zniknęło, nawalona babka wjechała w borę kumpla (świeżo odebraną od lakiernika), gdzie jakiś golf porządnie zderzył się z paskiem. W ciągu dnia upalanie na trawniku, ściąganie się pomiędzy alejkami, jakieś potrącenia, jazda z piwem w ręku.

Ogólnie wina leży po stronię ochrony/organizatorów. Gdy ktoś zaczął palić gumę na podjeździe do prezentacji aut, znajomy z olsztyńskiego podszedł do ochroniarza aby coś z tym łaskawie zrobił, a ochroniarz z kolei równie łaskawie odpowiedział że to nie jego problem..

Czasami pewne buractwo powinno się po prostu temperować. Trzeba jednak pamiętać że tego nie robili wszyscy.. Niektóre ekipy fajnie spędzały czas, grillowały, rozmawiały z innymi. I z takiego względu warto pojawić się na tym zlocie. Ale ogólnie to z roku na rok jest coraz gorzej.

Nie ma to jak palenie trawy

zxzx.jpg

Ja mam do Pruszcza z 70km więc dla mnie taka przejażdżka to żaden problem, ale gdy ktoś przejechał cały kraj dla tych dwóch dni to mu szczerze współczuje

Urzekł mnie jeszcze kolega z czerwonego polo, który podmuchem z wydechu, wytwarzanym przez katowanie swojego leciwego 1.6 przez pół godziny próbował podpalić grila :polew:

DSC09331.jpg

DSC09312.jpg

takich "dłubiniętych" chyba do kalendarza nadsyłać nie można ?

piekna jest

troche "zazdraszczam" :kox:

ale zrob jakies fotostory z pierwszym poscie zeby nie trzeba bylo przegladac 31 stron jesli sie chce zobaczyc jakie zmiany zachodzily.... ;)

czemu jej jeszcze nie pokazales na forum cultstyle ?

ps. z tego co wiem dlubniete tez moga byc w kalendarzu ;)