Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Też dzisiaj zarzuciłem siodło na goły stelaż i zrobiłem rundkę
junior_tdi Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 a ja przed chwilą sprzedałem RR'kę
lapek85 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 a ja przed chwilą sprzedałem RR'kę Nie smuć się. Teraz na zimę kupisz sobie sanki, a na wiosnę nowy motor. Będzie git
junior_tdi Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 a ja przed chwilą sprzedałem RR'kę Nie smuć się. Teraz na zimę kupisz sobie sanki, a na wiosnę nowy motor. Będzie git w przyszłym tygodniu jadę po R1
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Wysoko mierzysz ale to dobrze
junior_tdi Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Wysoko mierzysz ale to dobrze 3 sezony na CBR 600 RR i brakuje mocy poza tym za braciakiem nie nadążam jak latamy, on teraz fruwa na GSX-R K7 1000 ale z małym haczykiem, bo go UTURBILIŚMY
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 ten gixxer co na allegro wisiał? Ja za godzinkę lecę oglądać zx7r '98r. , dobra cena może będzie drugi przecinak w garażu
junior_tdi Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 ten gixxer co na allegro wisiał? Ja za godzinkę lecę oglądać zx7r '98r. , dobra cena może będzie drugi przecinak w garażu nie nie, to nasz jest cichy projekcik na krótkim seryjnym wahaczu, typowy killer uliczny. Przy full doładowaniu wyrzygał pierwszy silnik po 150 km
MaciekW. Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja śmigam trzeci sezon na Fazerce z 2001r. (moje pierwsze moto) i zaczyna brakować mocy. Przyszły sezon jeszcze muszę przejeździć na tym co jest a potem zmiana (w obecnym zaczyna powoli brakować mocy). Mam zamiar jeszcze jeździć dopóki nie spadnie śnieg, a potem dokładne mycie i "ukołysanie" do snu zimowego
Glenroy Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja na wiosnę tego roku zrobiłem kat. A Nie miałem bardzo za co kupić moto i trochę się zeszło, teraz na wiosnę, najpóźniej w kwietniu przyjdzie mikołaj . Jak na razie, na początek rozglądam się za czymś takim jak: Suzuki SV650S Kawasaki ZR7S Yamaha FZS 600 Fazer Ze zdecydowaną przewagą na SV, podoba mi się wygląd, zarówno pierwszego modelu jak i tego po 2003 r. do tego podoba mi się charakterystyka V-ki, która nie potrzebuje się prosić, żeby zaatakować poza tym na dźwięk silnika też narzekać nie można . Oczywiście jeżeli któryś z forumowiczów ma jakieś ciekawe propozycje również chętnie rozważę tylko nie 150 czy 200 konne maszyny jeszcze bym chciał pożyć parę lat
junior_tdi Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja na wiosnę tego roku zrobiłem kat. A Nie miałem bardzo za co kupić moto i trochę się zeszło, teraz na wiosnę, najpóźniej w kwietniu przyjdzie mikołaj . Jak na razie, na początek rozglądam się za czymś takim jak: Suzuki SV650S Kawasaki ZR7S Yamaha FZS 600 Fazer Ze zdecydowaną przewagą na SV, podoba mi się wygląd, zarówno pierwszego modelu jak i tego po 2003 r. do tego podoba mi się charakterystyka V-ki, która nie potrzebuje się prosić, żeby zaatakować poza tym na dźwięk silnika też narzekać nie można . Oczywiście jeżeli któryś z forumowiczów ma jakieś ciekawe propozycje również chętnie rozważę tylko nie 150 czy 200 konne maszyny jeszcze bym chciał pożyć parę lat miałem styczność z fazerem. typowy mieszczuch gdybym miał teraz wybierać brał bym Suzuki SV, praca V'ki przyprawia o dreszcze i kopyto praktycznie w każdym zakresie obrotów
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzisiaj chciałem skorzystać ostatni raz z 10st.C ciepła... i zagotowałem cebre Odpaliłem żeby się nagrzała... pochodziła trochę i się zagotowała wentylator się nie załącza... na krótko też nie hula ---------- Post dopisany 02-12-2012 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 29-11-2012 at 18:42 ---------- Koledzy szukam f2,f3 albo sc33 Jakby ktoś coś słyszał btw wentylator już hula (przekaźnik przestał funkcjonować)
cougarr2 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 żeś nute wynalazł z mojego miasta zespół i motocykliści sam śmigam na fz6
lapek85 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 a ja od dłuższego czasu rozmyślam nad nowym moto, że co jakiś czas pojawia się chęć odłożenia kupna fury:facepalm: ciągle jakieś problemy na głowie:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Spy foto vol.2 Kocham ją Trochę słoneczka poświeciło to wyprowadziłem na króciutki spacerek
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dzisiaj też czasu nie marnowałem Skróciłem wydech o połowę ale się drze...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie ma się co śmiać... Puszki nie wybebeszałem
Rekomendowane odpowiedzi