Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no raczej czekamy, dziś było 6st ale ten deszcz :decayed: mi się aukcja skończyła i póki co moto nie sprzedaję, no chyba, że moja zczai, że nie ma aukcji :sarcastic:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć,

mam pytanie wiecie może jak osunąć rysy z szybki? Co do kupna nowej szybki nie ma takiej opcji - kask dostałem z pracy i w pracy go wykorzystuje podczas jazdy quadem i enduro KTM.

Opublikowano

U mnie 9st i słońce dzisiaj :naughty: wyczuwam przepalanko w powietrzu :banan::kox:

Opublikowano
cześć,

mam pytanie wiecie może jak osunąć rysy z szybki? Co do kupna nowej szybki nie ma takiej opcji - kask dostałem z pracy i w pracy go wykorzystuje podczas jazdy quadem i enduro KTM.

to gdzie pracujesz bo fajną masz robotę :naughty:

Opublikowano

tajne przez poufne :)

Opublikowano
U mnie 9st i słońce dzisiaj :naughty: wyczuwam przepalanko w powietrzu :banan::kox:

kurna i nawet drogi wyschły :whistling:

38121421390972534502611.jpg

Opublikowano

Pytanie do off-road'owców :decayed:

Mam na oku TRX'a dla szwagra...

===HONDA TRX 450=== JEST MOC JEST JAZDA (3000932598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Warto? Dzowniłem, niby wszystko wporządku, po serwisie itd. ...do oddania za 9400,-

Opublikowano

na sprzedaż mój fazerek nie mój styl jazdy jak ktoś chętny to priv

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

===HONDA TRX 450=== JEST MOC JEST JAZDA (3000932598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Warto? Dzowniłem, niby wszystko wporządku, po serwisie itd. ...do oddania za 9400,-

up :eusathink:

Opublikowano

up :eusathink:

jak na tor to oki natomiast do cięższego terenu to się nie nadaje

Opublikowano

Mam 3km od siebie jeden tor w lesie, a drugi 15km...także głownie tor, lasy i piaszczysty poligon :decayed: przepraw to nie będzie robić :wink:

Opublikowano

3 dni temu widziałem w Wawie zioma na motorze :kox:

Opublikowano
3 dni temu widziałem w Wawie zioma na motorze :kox:

We wtorek też jeździłem bo słoneczko ładne było :whistling::decayed: i mijałem jeszcze dwóch :decayed:

Opublikowano

ja codziennie mijam dwa skutery, jadą nawet po śniegu z rozłożonymi nogami, by się nie wywalić

Opublikowano

Remontowałem też Zapa i sprzedałem w okolicę Nowego Sącza i bardzo żałuję.

https://lh5.googleusercontent.com/-7ya4jeOL_AM/SUTf_Ubzw1I/AAAAAAAABMs/yvdMvpx0JRM/s640/ZAZ%2520I%252001.jpg?gl=PL

Czesc kolego za ile poszedl? Zajeb... maszyna tez poluje na takiego Zapa.

Pozdro

Opublikowano
Remontowałem też Zapa i sprzedałem w okolicę Nowego Sącza i bardzo żałuję.

https://lh5.googleusercontent.com/-7ya4jeOL_AM/SUTf_Ubzw1I/AAAAAAAABMs/yvdMvpx0JRM/s640/ZAZ%2520I%252001.jpg?gl=PL

Czesc kolego za ile poszedl? Zajeb... maszyna tez poluje na takiego Zapa.

Pozdro

12000 zł.

I ślad po nim zaginął.

Szukasz Zapa ?

Wbijaj TUTAJ

Opublikowano

Widzieliście reportaż w Interwencji na temat kradzieży motocykli z warsztatu? :shock3: Tego policjanta to bym za jaja powiesił :baseball:

Opublikowano

kawal chu.... nic dodac nic ujac:facepalm: