Sylwo Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 polecam to: Honda CRF 250 po generalnym remoncie! (3523551613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kumpel sprzedaje.doinwestowane moto. fajnie lata.
perhydrol Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Ja mojego GIXA mam już od trzech lat, przyszedł czas na wymianę na na BMW GS 1200 Jak ktoś interesuje się tematem, to wie że to jest to topowy model Suzuki Polecam, oddam w dobre ręce w rozsądnej cenie SUZUKI GSXR K4 750 super stan Stalowa Wola ? Tablica.pl
lapek85 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Panowie,polecicie jakiegoś taniego w zakupie i utrzymaniu crossa tak aby dawał frajde przy oraniu, w lesie,bagnach itp.?najlepiej chyba 2T w przedziale 125-250? KTM 125 SX polecam to:Honda CRF 250 po generalnym remoncie! (3523551613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kumpel sprzedaje.doinwestowane moto. fajnie lata. Dzięki Koledzy:wink:, zagłębie się bardziej w tematyke tych dwóch i coś wybiorę. Muszę kupić coś do wariowania i orania bo w końcu kupiłem swoje wymarzone WR250R i jak narazie serce i portfel bolą jak się zachlapie błotem, a co dopiero na myśl o podtopieniu w bagnie:facepalm:
Kasjan Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Kurcze jak mi teskna... jak nie kupie essy to na wiosne znowu Kawe kupuje piekna byla. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Kurcze jak mi teskna... jak nie kupie essy to na wiosne znowu Kawe kupuje piekna byla. http://img.tapatalk.com/d/13/09/18/7upe3uda.jpgWysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Latałem identyczną
Norbi TDI Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Obecnie jestem zajebardzo zadowolony z Bandita 1200 od początki to było tak: Motoryna - Simson - Jawa 350TS - ETZ 251 - GSX-R 750 GR7AB - SC28 CBR900RR- SC33 CBR900RR - PRZERWA NA RODZINĘ - Bandit 1200 S > Mam nadzieję, że przyszły rok rozpocznę Suzuki Hayabusa poliftowa
junior_tdi Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Kurcze jak mi teskna... jak nie kupie essy to na wiosne znowu Kawe kupuje piekna byla. http://img.tapatalk.com/d/13/09/18/7upe3uda.jpgWysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Latałem identyczną http://s16.postimg.org/7yp2hf3kx/image.jpg O jezu, co się stało? Widzę w tle chyba jest sprawca
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 O jezu, co się stało? Widzę w tle chyba jest sprawca No dokładnie...pasacior wymusił - standard A to 3lata temu było także już tylko można powspominać dobrze, że wszystko jedynie tak źle wyglądało Ale z moto jedynie goły silnik i wahacz z tylnym kołem zostały całe rama przy główce pięknie się zwinęła, o lagach nie wspominam nawet bo to jasne
lapek85 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 co tu taka cisza, jeszcze zimy nie ma:decayed: jeździcie, szykujecie do zimy, sprzedajecie i szukacie nowych sprzętów?
Lulek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 U mnie co chwila pada, więc narazie stoi w garage i czeka na pogode:kwasny: Ale licze na jeszcze kilka dni jazdy! A potem jakiś zimowy serwis:wink:
mech15 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 co na to forumowi motocykliści: GOPR2900 - YouTube ??
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 co na to forumowi motocykliści:GOPR2900 - YouTube ?? Ja motocyklem nie jeżdze, nie jara mnie to, ale moim zdaniem wina lezy po obu stronach z naciskiem na motocyklistów, widaż zajeżdzają mu droge spowalniają ruch... zatrzymują i do tego dewastuja auto, według opisu koleś jedzie z cała rodziną. Ciekaw jestem co by każdy zrobił w takiej sytuacji jak jedzie z rodziną, a inni użytkownicy sa wobec niego agresywni i jest ich cała masa. Zatrzymujesz auto okopują blacharke bija szyby dostajesz po pysku i patrzysz sie kiedy im sie znudzi, czy próbujesz uciekać? proste próbujesz uciekac bo przecież nie wyjdziesz do stu debili... jego tylko pech ze sie nie zdązył jeden z napastników ogarnać że auto rusza z impetem:whistling: W normalnym ruchu motocykliscie sie ustępuje, no ale do huuu on tez ma obowiazek ustapic jak zamierza spowalniać ruch, jak jadą kolumną to nie po 3 pasach:whistling: Moim zdaniem winni są motocyklisci(80%), zachowali by sie jak kultura nakazuje nie było by stłuczki, nie było by poscigu i nie było by rannych:whistling: Kierowca też nie jest bez winy, ale w duzej mierze to co zrobił było spowodowane zachowaniem motocyklistów... tutaj wyjasnienie tej sytuacji Range Rover vs motocykliści – nowe informacje: motocyklista sparaliżowany, kierowca bez oskarżeń! | Magazyn MotoRmania - Portal Motocyklowy
lapek85 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 mimo to iż jeżdżę motorem uważam, że wina jest po stronie motocyklistów. Całą bandą jechali jak święte krowy, nie przestrzegając żadnych przepisów. Kierowca ternówki mógł wcześniej zadzwonić na policję, to może by unikł pobicia.
I r o Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 prawdopodobnie postąpił bym podobnie jak kierowca rovera, z tym że starałbym się dojechać pod najbliższy komisariat policji, no i tak jak kolega powyżej dzwoniłbym na policje o ile tego nie robił
ALBINEK Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 To był gang debili a nie motocykliści .
kudalty66 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Panowie jak uważacie, jeszce da radę śmignąć w tym tyg motorkiem??? mówia że ciepło ma być??
lapek85 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 ja praktycznie codziennie jeżdżę swoim endurakiem , czasem to aż się robi gorąco od emocji:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ja latam dopóki temperatury nie spadną poniżej 10st*
kudalty66 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 niestety rano do pracy jak jadę to ostatnio mróz juz był, może w tym tyg dam radę , pozdro
makiGS Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 jak to jest z motocyklami w zimie lecą ceny? - planuję kupić coś na następny sezon myślę, że kwota tak 7-8 tyś. najlepiej 600cm3 i plastik w miarę bezawaryjny myślałem nad honda CBR i Suzuki GSX-R sugestie jakieś są ?
Rekomendowane odpowiedzi