Trzesio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 pewnie ma pełną skrzynkę, próbowałeś dzwonić ?
marek232 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie mam numeru a można go znalezć na fb?
Trzesio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 jest w podpisie "słabo świecą lampy,przeróbka na xenon, bixenon, malowanie tel. 662677497" już kilka osób próbowało się do niego dobić, nie wiem z jakim skutkiem
Radol Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) W opisie ma numer telefonu...Sam miesiąc temu zrobiłem u niego lampy. Kontakt bez problemu. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Radol
fanthomas18 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 To zadzwoń do niego. Poszukaj jakiś jego post i w podpisie ma swój numer telefonu
zgredek27 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Ok, zrobiłem. Efekt przeszedł moje oczekiwania zwłaszcza na mijaniach. Większa soczewka po prostu daje bez porównania więcej światła. Dodam, że stare soczewki czyste, odbłyśniki ok (rok temu rozbierałem całe lampy i czyściłem).Zrobiłem zdjęcie na płocie dla porównania (lewa bixenon, prawa ori soczewka), włączone mijania, auto zaparkowane wyżej niż ulica Stara soczewka, przy takim zestawieniu, wygląda jakby nie świeciła a jedynie rzucała cień Żarniki zostały te same Edytowane 21 Stycznia 2015 przez zgredek27
pjurzak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Moje bixy od Gwertego nie wiem dlaczego e paruja i to bardzo. Jak myslicie co moze byc przyczyna??
pjurzak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) http://fotowrzut.pl/LMYRYS3G13 to sa zdjecia moich bixow lampy robil gwerty na wiosne wiec nie parowaly bo nie bylo takich roznic temperatur jesienia troche przy kierunkach zaczely parowac ale to co jest teraz to masakra jakas. Jakies pomysly co z tym mozna zrobic zeby bylo dobrze?? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez pjurzak
bidzio1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak ktoś chętny to mam do sprzedania komplet Hella intemo. Więcej info na pw
wesz82 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 http://fotowrzut.pl/LMYRYS3G13 to sa zdjecia moich bixow lampy robil gwerty na wiosne wiec nie parowaly bo nie bylo takich roznic temperatur jesienia troche przy kierunkach zaczely parowac ale to co jest teraz to masakra jakas. Jakies pomysly co z tym mozna zrobic zeby bylo dobrze?? Tymczasowa daj do środka pochłaniacze wilgoci takie jak są w opakowaniach na buty. Pisz dzwoń do Gwertego na pewno coś doradzi. Co bys dowodu nie pozbył się
krzyzyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Moje bixy od Gwertego nie wiem dlaczego e paruja i to bardzo. Jak myslicie co moze byc przyczyna?? z moimi jest to samo auto moze stac caly dzien na dworze i nic, przejade sie na dziennych lub bixach i juz mam pare za reflektorami. Chyba trzeba bedzie dzwonic do gwertego
Magicbattle Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 lampa poprostu sie rozkleila tez to przerabialem. trzeba rozkleic o ile sama sie nie rozpadnie. oczyscic ze starego kleju i ponownie skleic. ja polecam klej do akwariów mega mocno trzyma i nic nie paruje. wazne zeby dac duzo kleju dokladnie w te rowki. scisnac czyms (ja owijałem tasma przezroczysta szeroka )i zostawic na 12 godzin.
wesz82 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja juz przerabiałe- silokon,jakis uszcelniacz dakarski a teraz daje klej do szyb Brałem sciski stolarskie i lapałem na sciski,takze na tasme,oba sposoby sa dobre.
pjurzak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 A te lampy co Wam paruja tez robil Gwerty??
wesz82 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 A te lampy co Wam paruja tez robil Gwerty?? Przeciez pisza ze tak...
krzyzyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 tak. Wiadomo ze czasem i tak sie zdarzy, to nie wina gwertego bo znamy go z forum juz od dawna i wiemy ze lipy nie robi. Tak jak mowi Magicbattle pewnie sie rozszczelnily, chociaz moje od poczatku parowaly delikatnie w deszczu ale wczesniej sie nie przejmowalem zabardzo bo nie bylo to az tak widoczne. A nie zawracalem mu tez głowy bo auto 6 tygodni stalo w warsztacie a teraz trzeba czyms dojezdzac do roboty i naraze tez nie wysle dopiero blizej wiosny jak bede mogl nalozyc kask i siasc na skuter
pjurzak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mozecie polecic jakis dobry klej ktorym to mozna skleic jeszcze raz?? Bo na weekendzie wyjme lampy i postaram sie je rozkleic odczyscic i skleic jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi