mariuszolek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 o której ten drift się odbywa?
Magdalenah Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Od 11:00 polecam będzie i gwiazd sporo no. Bartosz Ostalowski np Bartek jesteśmy in touch. Masz mój numer?
Magdalenah Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 To do zobaczenia ja idę już teraz
OficeR Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pany nie ma ktos na zbyciu glosnika prawego przedniego BOSE do b5? Zaczal mi charczec i denerwuje ucho send by GT-I9505
mariuszolek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Byłem, Was nie poznałem bo Was nie znam ale widziałem czarne klubowe b5 z ciemnymi lampami Oficer co do bose to ciężki temat, sam kiedyś szukałem tego sprzętu i bez zestawu to prawdziwy biały kruk.
OficeR Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Kurna teraz jechalem do roboty i rozkrecilem radio na maksa, troche jeblo basem i zero szmerow. Nie rozumiem czemu tak to dziala send by GT-I9505
Magdalenah Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 My też byliśmy stąd te czarne B5 Bartoszka. Było mega. Mamy fotosa z Ostałowskim, kupę zdjęć i filmów. Pogoda na zamówienie.
mariuszolek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Kurna teraz jechalem do roboty i rozkrecilem radio na maksa, troche jeblo basem i zero szmerow. Nie rozumiem czemu tak to dziala send by GT-I9505 Miałem dokładnie to samo. Kluczem jest tu wilgoć
OficeR Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 No w sumie to bylo zaraz po myciu auta - wniosek nie myc auta send by GT-I9505
klysek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Siema A ja od 11 do tej pory nakutaszalem płytki maskara nie czuje kolan
skrab Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Siema A ja od 11 do tej pory nakutaszalem płytki maskara nie czuje kolan No widzisz ciężką pracą budowlańca ,machles już ten dom?tąpniete z LG F60 Edytowane 3 Października 2015 przez skrab
klysek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Siema A ja od 11 do tej pory nakutaszalem płytki maskara nie czuje kolan No widzisz ciężką pracą budowlańca ,machles już ten dom?tąpniete z LG F60 Już na uknczeniu moze za tydzień parapet sie zrobi
jacca90 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 No w sumie to bylo zaraz po myciu auta - wniosek nie myc auta send by GT-I9505 Cewka mówi papa wiec będzie to słychać coraz częściej Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Witam Czy ktoś z was nie ma może gdzieś w swoim garażu nie potrzebnych 4 tłoków z bloku silnika bo ja właśnie zakupiłem blok silnika V6 i chce z niego zrobic sobie stolik i wpadłem teraz na pomysł że obecne tłoki które siedzą w bloku pozostaną tam i zostaną w jakiś sposób poprzez jakiś silniczek czy coś w tym stylu i będą sobie pracowały a potrzebuje kolejne 4 tłoki do tego aby przymocować do bloku jako podpórki do szyby.
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 To ja dla odmiany wstawiam song z Cyganem:D Jutro dalej w kierat, nawet nie mam czasu na forum:) DObrej nocy.
MaxsteRR Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Miałby ktoś chęci i czas podjechać na Polesie w Łodzi obejrzeć to auto? Nie bardzo chce mi się jechać w ciemno lawetą prawie 400km. Silnik i skrzynia nieważne, ważna jest karoseria, zawieszenie, hamulce itp. http://olx.pl/oferta/sprzedam-audi-a6-allroad-CID5-IDc6eeH.html#4a145653a0
jacca90 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Kupie prosta tylna belke do mojego padla [emoji14] Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
dam18t Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Witam, Czy ktoś z kolegów z Łodzi byłby w stanie wyłączyć mi "tryb skandynawski"? Irytuje mnie to włączanie świateł po zapłonie... Pisałem do kolegi DeeJay_Kill ale niestety nie odpisał...
Rekomendowane odpowiedzi