MoorPH Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 sprzedaje jagody przy lesie i podobno jeszcze 500 słoików brakuje do RS'a chyba 50000..
moskal Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 sprzedaje jagody przy lesie i podobno jeszcze 500 słoików brakuje do RS'a tam w lubelskim to jagody jak jabłka ,wchodzą 3 sztuki na 1-litrowy słoik :polew:
MRoger Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 sprzedaje jagody przy lesie i podobno jeszcze 500 słoików brakuje do RS'a tam w lubelskim to jagody jak jabłka ,wchodzą 3 sztuki na 1-litrowy słoik :polew: O boszzzzz poległem :polew: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 16:28_________________________________________________http://www.wykop.pl/ramka/212635/stikini-bikini-to-juz-przeszlosc
nippo83 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Panowie macie może aktualny (który obiera) nr telefonu do Poźka..?? Dzwonie do niego i jedynie co słychać to jedynie sygnał.. Chłop się zapadł pod ziemię z moimi częściami, na które czekam już baaardzo długo..
moskal Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Panowie macie może aktualny (który obiera) nr telefonu do Poźka..?? Dzwonie do niego i jedynie co słychać to jedynie sygnał.. Chłop się zapadł pod ziemię z moimi częściami, na które czekam już baaardzo długo.. przewalił Cie , on tak ma..
nippo83 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Panowie macie może aktualny (który obiera) nr telefonu do Poźka..?? Dzwonie do niego i jedynie co słychać to jedynie sygnał.. Chłop się zapadł pod ziemię z moimi częściami, na które czekam już baaardzo długo.. przewalił Cie , on tak ma.. Mnie to już k..ca chwyta auto już daawno miało jeździć na nowym setup'ie.. na ogólnopolskim w Pile była mowa o szybkiej wysyłce a tu lipa... kasa zapłacona a części jak nie ma tak nie ma... sprawa chyba przybierze inny obrót..
MRoger Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 piruet z podwójnym axlem nie słuchaj Moskala ... odkąd dostał headshota nie wie co pisze
nippo83 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Inni nie mieli by takiej cierpliwości jak ja.. i nawet boska cierpliwość się kiedyś kończy biorąc pod uwagę jeszcze sumę jaka wchodzi w grę..
zieluch Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Elo pany, bedzie może ktos jutro na spocie co jest wstanie aktywowac tempomat w 3.0tdi ??
danii1987- Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Panowie... ja tu widze że straszna posucha... to tak na osłodę tym u których teraz pada i nie ma na żywo...
krzyniek Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Może znalazł sobie nowych przyjaciół na forum marki nowej fury... No i już nas nie kocha:( na razie ładuje foty na NK :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 20:39_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=kh6HzUZuvPs
Oskaro Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie... ja tu widze że straszna posucha... to tak na osłodę tym u których teraz pada i nie ma na żywo... No w końcu cośsiędzieje normalnego na tym forum - a nie tylko gadanie o jakiś głupotach Pozdrowienia z czarnuchowa zza oceanem - niestety nie dam rady wpaśćna dzisiejszego spota czego bardzo żałuje :> Komu przywieźć cycatą LATINĘ?? [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 02:07_________________________________________________ Panowie ma ktoś kontakt z Poźkiem?? Ja mam - a o co chodzi ?
lukaszr Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Pozdrowienia z czarnuchowa zza oceanem - niestety nie dam rady wpaśćna dzisiejszego spota czego bardzo żałuje :> Fajnie spędzasz wakacje ... może mi przywieziesz coś fajnego ? :naughty: P.S. Dobra, spadam na Manhattan ... jak coś to do zobaczenia
Oskaro Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 No spoko - do zobaczenia na Times Square
hornet Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie ma ktoś kontakt z Poźkiem?? Nie panikuj ..... tylko spokój Cię uratuje.
lukaszr Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty:
Oskaro Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Dziewczyny bardzo by chciały poznać "Guys from Polska" - szczególnie pierwsza Włoszka o imieniu Paola Nie do konca trzezwi
Rekomendowane odpowiedzi