Buba Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 i c**j nastepny post za pol roku :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 i ch***j nastepny post za pol roku :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ale mam dobre wino, teściowa zrobila
kokos Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Zaglądam tutaj po dłuższej nieobecności i stwierdzam, że nic się nie zmieniło W dalszym ciągu brylują Poziek z Moskalem i Ragusiem i Łukaszem w roli guest star Zupełnie jak w Modzie na sukces :nabijasie: Ludziska :> :shocked: :shocked:S U L I ? ale mam dobre wino, teściowa zrobila NIE RYZYKUJ!!!!!
Korzeń Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Zaglądam tutaj po dłuższej nieobecności i stwierdzam, że nic się nie zmieniło W dalszym ciągu brylują Poziek z Moskalem i Ragusiem i Łukaszem w roli guest star Zupełnie jak w Modzie na sukces :nabijasie: Ludziska :> Łojej. Co z naszymi Autostradami????
Suli Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Suli... Ty żyjesz!! Żyję Specu, ale co to za życie szukasz nastepnej eSy?? 'Nie, raczej klekota PS. do Korzenia - autostrady będą - po Euro :polew:
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Siema Blejku Karingtonie :kox: :kox: :kox:
hornet Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Kłaniam się nisko po same piź....ko
Reggi Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Zaglądam tutaj po dłuższej nieobecności i stwierdzam, że nic się nie zmieniło W dalszym ciągu brylują Poziek z Moskalem i Ragusiem i Łukaszem w roli guest star Zupełnie jak w Modzie na sukces :nabijasie: Ludziska :> Siema Suliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dzieś Ty był brachu ? Poziek dojechałeś ?
Nosfer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ta dojechał Norbi go szuka od wczoraj.. Dzisiaj o 8.00 rano u mnie byłem i mówi "k**wa nie mogę dodzwonić się do tego nadarzyńskiego warchlaka, miał ze mną jechać a od wczoraj nie odbiera :angry:" :polew: Classic..
Reggi Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Classic.. No nie tak do końca bo wczoraj mieliśmy przygodę życia, a zarazem chwilę grozy i prawdy z citroenem Ja go usprawiedliwiam bo wczoraj to czeski film normalnie
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Classic.. No nie tak do końca bo wczoraj mieliśmy przygodę życia, a zarazem chwilę grozy i prawdy z citroenem Ja go usprawiedliwiam bo wczoraj to czeski film normalnie opowiadaj :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Classic.. No nie tak do końca bo wczoraj mieliśmy przygodę życia, a zarazem chwilę grozy i prawdy z citroenem Ja go usprawiedliwiam bo wczoraj to czeski film normalnie opowiadaj :kox: :kox: :kox: Do tego to trzeba usiąść przy kuflu :naughty:
Suli Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Siema Blejku Karingtonie :kox: :kox: :kox: SIEMA MOSKAL Nie chlać tyle i do roboty :bicz3: bo już półroczną obsuwę na MOŚCIE PÓŁNOCNYM wyłapałeś :bicz3: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi