Korzeń Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ktoś ostatnio wrzucał A8 co nie mogła zjechać z rolek.
Wandej Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ktoś ostatnio wrzucał A8 co nie mogła zjechać z rolek. tam stał tył :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ragga za to ja Cię zapraszam na "sledzia" klubowego - szczegóły masz na FB (tylko trzeba czytać ) Ooo Adaś jedyny kolega co pamięta Ps. Zgadaj się z Bajkiem to ogarnąłbym Wasze kiery i przywiózł do Bierhalle jeśli Wam Pasi takie rozwiązanie
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a moja podsufitka? Będzie Zadzwonię do Ciebie jak będę w PL No jednak na piątkowej wigilii nie zjawie się bo żona ma zajęcia do późna..a ja tym samym nie będę miał szofera.
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ragga, kiedy mam Ci podsylac graty do obszycia ?
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ragga, kiedy mam Ci podsylac graty do obszycia ? Gałkę i ręczny ? Poniedziałek ? Tylko Ty masz zapewne tą zjebaną gałkę S-line ?
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ragga, kiedy mam Ci podsylac graty do obszycia ? Gałkę i ręczny ? Poniedziałek ? Tylko Ty masz zapewne tą zjebaną gałkę S-line ? that's right
Suli Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ragga za to ja Cię zapraszam na "sledzia" klubowego - szczegóły masz na FB (tylko trzeba czytać ) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________ Nie każdy ma facebooka :gwizdanie: :gwizdanie:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Czy ktoś może mi pomóc w zakodowaniu jednego sterownika przy użyciu VAS-a ?
T-żółw Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie każdy ma facebooka :gwizdanie: :gwizdanie: Suli brachu fejsbuki ostatnio w biedronce w promocji były
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ragga za to ja Cię zapraszam na "sledzia" klubowego - szczegóły masz na FB (tylko trzeba czytać ) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________ Nie każdy ma facebooka :gwizdanie: :gwizdanie: nie dostałeś info o klubowym chlaniu w piątek ?
Suli Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 :no: ;( Teraz to już nawet zdeka za późno , bo się właśnie cała rodzinka zapowiedziała przyjechać na weekend, a ja to potwierdziłem, więc od piątku do niedzieli jestem wyjęty ze "świata" :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ragga za to ja Cię zapraszam na "sledzia" klubowego - szczegóły masz na FB (tylko trzeba czytać ) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________ Nie każdy ma facebooka :gwizdanie: :gwizdanie: wpadnij na spota, dam Ci na dyskietce
Rekomendowane odpowiedzi