moro99 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 chory jestem ;( Ja tez :\ od piatku na antybiotyku i zadnej poprawy
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jak to mówił niegdyś z Prószkowskich ogrów.. " najlepsze proszki to pociupciać troszki "
Norbi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 chory jestem ;( Ja tez :\ od piatku na antybiotyku i zadnej poprawy Jak to mówił niegdyś z Prószkowskich ogrów.. " najlepsze proszki to pociupciać troszki " [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie??
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie?? dziś też :?: Norbi widziany jak skręcał dzisiaj na Otrębusy
Norbi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie?? dziś też :?: Norbi widziany jak skręcał dzisiaj na Otrębusy a to Ciebie nie widziałem, przeważnie lookam na klubowe podkładki, choć sam nie posiadam
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie?? dziś też :?: Norbi widziany jak skręcał dzisiaj na Otrębusy jest gagatek :kox:
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 a to Ciebie nie widziałem, przeważnie lookam na klubowe podkładki, choć sam nie posiadam nieee nie mnie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2134412#msg2134412
letallec Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 chory jestem ;( Ja tez :\ od piatku na antybiotyku i zadnej poprawy Jak to mówił niegdyś z Prószkowskich ogrów.. " najlepsze proszki to pociupciać troszki " [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie?? To ja Chcialem Ci powiedziec gdzie odpadl kolpak z prawego tylnego kola, ale musialem juz skrecac i nie moglem dalej Cie gonic
Norbi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 chory jestem ;( Ja tez :\ od piatku na antybiotyku i zadnej poprawy Jak to mówił niegdyś z Prószkowskich ogrów.. " najlepsze proszki to pociupciać troszki " [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________Przyznać się ogry który to szarą zdaje się B6-tką w avancie śledził mnie dziś po wawie?? To ja Chcialem Ci powiedziec gdzie odpadl kolpak z prawego tylnego kola, ale musialem juz skrecac i nie moglem dalej Cie gonic :>
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kasztelan panie Carlsberg wali skarpetami co ?? :shocked: ktoś tu widzę rzadko nóżki myje - higieny więcej panie kolego zrazilem się kiedyś kiedy wypiłem 3sztuki a następnego dnia bania mnie tak bolała że myślałem że odpadnie A tak to mi się nie zdarza Ale może trafił się kiepski
Kamyk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Kasztelan panie Carlsberg wali skarpetami co ?? :shocked: ktoś tu widzę rzadko nóżki myje - higieny więcej panie kolego zrazilem się kiedyś kiedy wypiłem 3sztuki a następnego dnia bania mnie tak bolała że myślałem że odpadnie A tak to mi się nie zdarza Ale może trafił się kiepski spoko może w dymie siedziałeś, połączenie fajek z browarem przynajmniej na mnie działa fatalnie ale wracając jeszcze do piwa też słyszałem mnóstwo pozytywnych opinii o perle byle bez pasteryzacji i świeżynka, czyli z automatu wiadomo że tylko w lublYnie a poza tym
Buba Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,ukradli-12-kol-w-jedna-noc,52152.html
Rekomendowane odpowiedzi