spetsnaz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Brynia jak tam spręzyny?? Zdjęcia masz?? biorąc pod uwagę dojazd na zlot letni( zwłaszcza ostatni OS)proponuję założyć sprężyny od Kamaza kamaz nie ma sprężyn.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Drobny szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 SebMis Bedziesz na spocie jutro? Mam prosbe o zmiane jezyka w FIS na angielski... Pisales kiedys ze sie zrobi... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14012.0.html Pzdr T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Lukas spetsnaz Nie wiem, czy jutro bede na spocie (nie mam bryki do srody) - umawiamy sie na wylocie z wawy (mcdonald zaraz za koncem wislostrady przy pulkowej) na 8:00 w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Flyer oki bedziemy jeszcze rozmawiac telefonicznie ale wstepnie MC o 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wczesniej chyba nie ma sensu, bedziemy tam jechac ~1,5-2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Flyer, a nie możecie lecieć tak około 13-14-tej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Flyer, a nie możecie lecieć tak około 13-14-tej? Norbi jak nie mozesz leciec z chlopakami o 8......to smigaj z nami....ok 12..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Norbi: no my we 3ech lecimy z rana... inni kolo poludnia, wiec zabieraj sie z nimi albo dzien wolny w pracy i z nami z rańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Flyer, a nie możecie lecieć tak około 13-14-tej? Norbi nie wiem jak inni ale ja biore urlop w piatek i nie bede go marnowal siedzac w wawie mysle ze dacie sobie rade a im bedzie wiecej aut tym gorzej bedzie z jazda zamulanie te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No pięknie czyli tylko ja tak późno dotrę na miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To niech Cie rozboli glowa i wyjdz wczesniej z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To niech Cie rozboli glowa i wyjdz wczesniej z pracy To już zaplanowane ale i tak nie wcześniej niż 15,30, bo akurat tego dnia moi szefowie wracają z urlopów i będzie gadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Flyer, a nie możecie lecieć tak około 13-14-tej? Norbi, dawaj z nami ok 12-stej. Twoje 2.7 BT idealnie nadaje się do torowania drogi No sam zobacz jak Cię 2 kobiety jednocześnie o to samo proszą :> Słoneczka Wy moje załatwione napieram z Wami. Ile autek leci, Brynia domyślam się,że swoim potworem napiera, a Angee?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tylko nie sie spieszcie http://www.autokrata.pl/ogien/2309/wypadek_audi_a4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tylko nie sie spieszcie http://www.autokrata.pl/ogien/2309/wypadek_audi_a4/ I to była S4 też sedan i też srebrna czy ta moja to aby napewno bezwypadkowa.....[br]Dopisany: 20 Sierpień 2007, 13:58 _________________________________________________ Jak na razie to skład na 12-stą Angela, Margoth, Tomaszust, Brynia, Keżor, Miron, Cuber Kto tam się jeszcze deklarował???? Każdy chyba swoją furą?Chyba? Ja na pewno swoją i Tomaszust swoją W którym miejscu ustawka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Norbi kurna no identyczna jak twoja nawet widzialem antenke gps na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja swoją furą proponuję gdzieś tutaj:http://maps.google.com/maps?f=d&h...73,0.009978&t=h&z=17&om=1 Trasę też proponuję zatwierdzić http://maps.google.com/maps?f=d&h...0.458679&ie=UTF8&z=8&om=1 Pułkowa/Papirusów McD's http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.495.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Norbi kurna no identyczna jak twoja nawet widzialem antenke gps na klapie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi