malik Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 nie chcę żeby było widać ładunek. Dokładnie. Również ten na tylnym siedzeniu Nie "również" ale przede wszystkim
Motor Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Koledzy może ktoś podpowie kto może mieć do sprzedania pompowtryskiwacz używany do AVF nr części 038 130 079 lub 073 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16266.0.html
T-żółw Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Żółw - specjalnie dla Ciebie http://www.iamaturtle.org/ niestety nie znalazlem klingonskiego
Flyer Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Koledzy może ktoś podpowie kto może mieć do sprzedania pompowtryskiwacz używany do AVF nr części 038 130 079 lub 073 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16266.0.html Jutro na spocie bedziesz mial 2 do wyboru.. tylko trzeba zagadac wlascicieli
Motor Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Koledzy może ktoś podpowie kto może mieć do sprzedania pompowtryskiwacz używany do AVF nr części 038 130 079 lub 073 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16266.0.html Jutro na spocie bedziesz mial 2 do wyboru.. tylko trzeba zagadac wlascicieli Dzięki.Przygotuj dobrą gadkę ,ja biore narzędzia
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Jutro na spocie bedziesz mial 2 do wyboru.. tylko trzeba zagadac wlascicieli Dzięki.Przygotuj dobrą gadkę ,ja biore narzędzia Dobra dobra cwaniaczki, już ja wiem co Wam w głowie siedzi Nie dam się zagadać, będę cały spot siedział w :D
Lukas Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Motor ale masz mega felgi w avatarku będę cały spot siedział w moze warto by bylo zabrac swoja Anke to popilnuje
alvaro Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Motor to moje targańce (ciągniki rolnicze) nie mają taki wieeeeelkich kół... no no no pozazdrościć...
Motor Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Motor ale masz mega felgi w avatarku Avancior po anabolu i koksie lub Print Screen z obrazu po przedawkowaniu właściciela :polew:
SebMis Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Sebmis, weź VAG`a na spota bo muszę sprawdzić który wahacz mi puka jaa mann
lukaszr Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 moze warto by bylo zabrac swoja Anke to popilnuje Moja A. raczej nie będzie chętna do siedzenie 3h w samochodzie aby go dzielnie bronić
Lukas Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Tak jak zawsze Promenada bo pogoda zmienna jest
spetsnaz Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 tylko się ciepło ubrać.. żeby nie było zaraz: "ale tu pi....", albo "jedziemy bliżej ściany"
wit.s Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 tylko się ciepło ubrać.. żeby nie było zaraz: "ale tu pi....", albo "jedziemy bliżej ściany" FCUK! Polar miałem zabrać
spetsnaz Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Wiciu, luzik.. coś sobie kupisz w promce..
Norbi Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 No dzieciaki autko zhamowane i wyszła mała lipa 280KM 460Nm. Wszystko w autku bangla jak trzeba, suszary dmuchają tyle ile zadane, wtryskiwacze równo tryszczą , ale mocy brak. Prawdopodobnie sofcik zwalony, no ale mister uzdrowiciel Rogal już ręce zaciera i w pon. jade na uzdrowienie. :drool: Program od jakiegoś fina pasujący do mojej eSy. Może będzie lepiej zobaczymy.... Na Katowickiej bo tam robiliśmy pomiar i logi, dobiło chyba z 5 nowych fotoradarów na odc. 15 km Raz wyrwała za nami drogówka meldując coś prze przenośne radio, a potem patrol przy drodze kiwał głową z politowaniem. Fotki myśle,że będą jak nic. Pomiar był robiny na 3-ce do 6.5rpm a to już na szafie 170 i wtedy nie było czasu zerkać na pobocze będzie trzeba za pomiar zapłacić, tylko dlaczego nie Rogalowi :>
wit.s Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Norbi, to widzę dobre i złe wiadomości.
Norbi Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Norbi, to widzę dobre i złe wiadomości. Spoko, nie jest tak źle, wiadomo zawsze mogłoby być lepiej... ale luzik.Ważne ,że od storny technicznej jest git. trafił się nawet chętny odkupić ją ode mnie jak zobaczył stan(nie walona) i usłyszał od Rogala, że jeszcze polata
Rekomendowane odpowiedzi