Al_Capone Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 No to widzialem ono . Juz wydalo sie podejzane, ze ruszyla za mna jakas Audica, ale jak zobaczylem w odbiciu te sliczne lusterka to wiedzialem z kim mam do czynienia Tak se jechal za mna, jechal a jak na siekierkowskim wyp.. do przodu.... zginal gdzies za horyzontem! Jednak co 3l gnojowki to nie 2 Pozdro 600
Motor Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Dziki w morde.. wysłali mnie na południe więc Spot mnie ominoł Jak tam dzisiaj działo się coś ciekawego??? Angee jak samopoczucie?
angela Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 No spocik jak zawsze gicior :th: kolega hhacek do nas przylecial........ A samopoczucie...hehee....w przyszlym tygodniu bedzie lepsze....jak sie auto naprawi.....
Motor Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 No spocik jak zawsze gicior :th: kolega hhacek do nas przylecial........ A samopoczucie...hehee....w przyszlym tygodniu bedzie lepsze....jak sie auto naprawi..... no to gitarra
Lukas Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 A co tu taki spokoj przeciez juz nie ma spota
T-żółw Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 hehe faktycznie prawie 20 fur bylo a cisza jak makiem zasiał
angela Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Powoli zapadaja w sen zimowy
lukaszr Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Lukaszr nie odpowiedziałeś na PW :bicz3: Ale nic nie dostałem, więc na co miałem odpowiedzieć ??
Lukas Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 faktycznie prawie 20 fur by ja naliczylem 16 Margot mial byc
pre_pl Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Margot mial byc :mysli nie zabarłożył na tych tańcach ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Byłem w wawie około 19:30 i juz nie było opcji nawet na chwilę na Wolę wskoczyć, bo bym wrócił na 21-22, a wtedy do parku to bym sie juz nie dostał.... Innym razem Do Mińska wrócilem na 3:05, 29 minut jazdy z centrum wawy do Mińska (w godzinach szczytu jest 70 minut z Grochowa..... ahhhh żeby tak zawsze się jeździło), zostawiłem pod akademikem Modalińska/Falencka za***ista impreska w Parku, może kiedyś wybierzemy się ekipą ??
adadur Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Mam prośbę do ludzików z W-wy, poszukiwany: 1. dobry warsztat od alarmów i zabezpieczeń 2. dobry i tani mechanik (do TDI) Z forum mam sugestię na: Alarmy: 1. Co do alarmów to: zakład w Płochocinie - jakieś 8 km od Warszawy (mam tel. wiec nie problem znaleść) 2. AUTOTRONIK PIASECZNO - fachowcy i tyle (rekomenduje ich seat auto barcelona) - Mają jeszcze filię w Warszawie na Kazimierzowskiej - jakiś adres lub tel ma ktoś? Mechanicy: 1. Okolice Wołomina w Markach na ul. Kwiatowej 2A, 2. zakład Rogala: Wawa - ul Mineralna 26 3. Warszawa Zachód-Jerozolimskie róg Sienkiewicza na wyskości Piastowa - mają duuże doświadczenie w mechanice!!! jak można by poserzyć listę to będę wdzięczny.
m@riucha Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Alarmy: 1. Co do alarmów to: zakład w Płochocinie - jakieś 8 km od Warszawy (mam tel. wiec nie problem znaleść) Trochę więcej niż 8km, tu masz linka mniej więcej gdzie to jest http://mapa.targeo.pl/,0,615957,483110 Ps. Wczoraj tam byłem
poziek Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Mam prośbę do ludzików z W-wy, poszukiwany: 1. dobry warsztat od alarmów i zabezpieczeń 2. dobry i tani mechanik (do TDI) Z forum mam sugestię na: Alarmy: 1. Co do alarmów to: zakład w Płochocinie - jakieś 8 km od Warszawy (mam tel. wiec nie problem znaleść) 2. AUTOTRONIK PIASECZNO - fachowcy i tyle (rekomenduje ich seat auto barcelona) - Mają jeszcze filię w Warszawie na Kazimierzowskiej - jakiś adres lub tel ma ktoś? Mechanicy: 1. Okolice Wołomina w Markach na ul. Kwiatowej 2A, 2. zakład Rogala: Wawa - ul Mineralna 26 3. Warszawa Zachód-Jerozolimskie róg Sienkiewicza na wyskości Piastowa - mają duuże doświadczenie w mechanice!!! jak można by poserzyć listę to będę wdzięczny. mechanicy: Mega-Car ul. Przasnyska 3
hornet Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Dobra Żuczki... nadszedł czas wyjazdu na groby .... więc szerokości i spokojnej jazdy. Uwaga na akcję znicz policja zapowiedziała zmorzone kontrole więc szkoda by było stracić parę pkt
Motor Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Dobra Żuczki... nadszedł czas wyjazdu na groby .... więc szerokości i spokojnej jazdy. Uwaga na akcję znicz policja zapowiedziała zmorzone kontrole więc szkoda by było stracić parę pkt ....i szkoda dupe zostawic na jakimś drzewie
T-żółw Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 panowie i panie jezdzic spokojnie i rozwaznie..zeby wszyscy cali i zdrowi z wyjazdów wrócili :th:
wit.s Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 adadur. Bądź bardziej precyzyjny - do czego potrzebujesz - może będzie łatwiej coś podpowiedzieć. A co do alarmiarza - zagadaj z lukaszr, on kiedyś polecał kogoś sprawdzonego Lukas. Dzięki za polarek. Poziek.ono Cały czas się zastanawiam jak to się stało, że wrzuciłem polar na tylne siedzenie, a ostał się na imprezie. Ot imprezowicz jeden Strasznie ostatnio przycichliście
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 Kurna nikogo nie ma ja wczoraj do 1 w nocy przeprowadzka ale udalo sie takze :th:
wit.s Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 Było mówić - ekipa przecież by pomogła. To kiedy parapetówa?
Rekomendowane odpowiedzi