Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/113071.html 2.5TDI z 2004, 203PS/432nm
spetsnaz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/113071.html 2.5TDI z 2004, 203PS/432nm Ładnie, ciekawe jak jeździ właściciel tego auta..
Norbi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Fajna sprawa:) http://sport.onet.pl/0,1248752,1654564,wiadomosc.html Stary fajna!!!??? wykurwiście za***ista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 17:09 _________________________________________________ Kto z Was będzie jutro na ,, Barbórce"? Ja jestem na Bemowie od ok 12-stej i po skończonych odcinkach jadę od razu na Karową na park serwisowy Mam wejsciówki sponsorskie, wiec potem będę na jakieś trybunie, ale jakbyście byli to dajcie znać- to można spotakć na jakiś czas np; na Bemowie, albo na Karowej przy parku serwisowym. Kom jest w Assistance jak coś Norbi tą S2 jutro nie da rady zobaczyć, bo kloeś pojechał akurta po samochody i będzie dopiero od wtorku- to dam znać Jestem od rana, już na 1-szym OS-ie
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/113071.html 2.5TDI z 2004, 203PS/432nm myślę, że chciał sprawdzić doświadczalnie : http://www.audi4ever.at/phpbb3/viewtopic.php?f=12&t=32416 jeździ latem na 19tkach w dodatku....
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja nie podziwiam spalania, tylko mody (moment ) w teoretycznie niemodowalnym silniku.
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja nie podziwiam spalania, tylko mody (moment ) w teoretycznie niemodowalnym silniku. łeee... a co to za problem wydać 1000ełro i mieć takiego moda ? sztuka jeździć 200konną bryką na czterech łapach obutych w 18/19 caloweg felgi i zejść ponizej 7L/100 Ten przerywnik na ślinę mnie rozwalił :polew: :th:
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 W spalanie niestety nie wierze, bo jezdzac na 17 cholernie ciezko jest zejsc na 7 w trasie (w zimie), chyba, ze silniki BAU/BDH na to pozwalaja... albo to zasluga softu. pre, 1000 ojro to wole wydac na co innego niz sam soft
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 W spalanie niestety nie wierze, bo jezdzac na 17 cholernie ciezko jest zejsc na 7 w trasie (w zimie), chyba, ze silniki BAU/BDH na to pozwalaja... albo to zasluga softu. pre, 1000 ojro to wole wydac na co innego niz sam soft no BAU się wydaje ciut oszczędniejszy - mało jeszcze jeżdzony co prawda, ale takie są początkowe wrażenia No ja wiem, że 1000EUR to lepiej wydać na soft typu Adobe cuśtam
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 dzisiaj było 9,5L chyba... Ale jeszcze za krótko ma i się bawi Jutro się z nim widzę, to wypytam jeszcze jak nie zapomnę
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mozesz wypytac, chociaz na dobra sprawe to i tak kazde auto i kierowca sa inne... Jesli 9.5 po miescie - to przy spokojnej jezdzie nie ma z tym problemow, ja schodze nawet nizej
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jeju jaka tu cisza..... Zeby przez caly dzien nawet jednego posta nie napisac........
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jeju jaka tu cisza..... Zeby przez caly dzien nawet jednego posta nie napisac........ Pewno na karowej siedzą ..... ja nie dotarłem ... będę wracał dopiero jutro do wawy
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jeju jaka tu cisza..... Zeby przez caly dzien nawet jednego posta nie napisac........ Pewno na karowej siedzą ..... ja nie dotarłem ... będę wracał dopiero jutro do wawy No wlasnie tak myslalam......ja tez dzis w pracy niestety...... Moze chociaz napisza....jak bylo....tyle naszego co sobie przeczytamy.....
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Angel slonko Ciebie to wszedzie pełno Od Warszawy przez Tarnów po Rzeszów... wszystkie watki obskakujesz
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Angel słonko Ciebie to wszedzie pełno Od Warszawy przez Tarnów po Rzeszów... wszystkie watki obskakujesz Słonce o Kielcach zapomniales......
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Michal......no to mnie podsumowales...... ...hipermultispotowa.....
SebMis Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 a ja chciałbym wyrazić podziękowania dla motora za odstąpienie uchwytu do zmieniarki, RESPECT
krzyniek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 wiadomość z ostatniej chwili dla tych którzy śmigają po trasie wawa-garwolin-lublin przybyło kilka masztów fotoradarów -skrzyżowanie kajki z "dwójką" -majdan (nie pamiętam jaki to słupek) -wola ducka 15słupek fotoradar pieknie schowany za znakiem "przejście dla pieszych" fuks że są świeże i jeszcze nie aktywne bo bym wczoraj zarobił ładne i kosztowne foty
Rekomendowane odpowiedzi