piotrr07 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 zdecydowanie zgadzam się z ZeeBee . mam teraz ori z ASO i miałem te ori z ALLEGRO .Nie ma co porównywać .Z ASO perfekcyjnie dopasowane jakość samej gumy dużo lepsza myślę, że nawet ich żywotność będzie dużo większa co w efekcie wyrówna ten niby rachunek ekonomiczny
verus Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 zdecydowanie zgadzam się z ZeeBee . mam teraz ori z ASO i miałem te ori z ALLEGRO .Nie ma co porównywać .Z ASO perfekcyjnie dopasowane jakość samej gumy dużo lepsza myślę, że nawet ich żywotność będzie dużo większa co w efekcie wyrówna ten niby rachunek ekonomiczny To dziwna sprawa bo oglądałem "ori" z aso i poza tym, że jedne mają bieżnik w kwadrat a drugie w prostokąt to nie zauważyłem różnic. Te dywaniki są identyczne, identycznie dokładnie leżą, guma identyczna, stopery dopasowane do 1mm. Chyba mówimy o dwóch różnych rzeczach.
Daras Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 dzieki za foty Verus dywaniki biore te same, tylko teraz nie wiem jak z wykladziną kufra... chyba tez od tego gościa machne i już...
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Tez kupilem te dywaniki co verus... czekam na przesylke
verus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 daras, zapomniałem... zrobie też fotke wykładziny w kufrze i opisze co i jak [br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 16:49 _________________________________________________Przepis jest prosty : dobrze zaopatrzony sklep z wykładzinami. Ostry nóż, linikja i kawałek kredki do odrysowania miary. Ja kupiłem taką z podkładem gumowym - kiedy coś się wyleje nie ma szans przemoknąć. Otworów na zaczepy siatki nie wyciniałem,bo nie mam siatki.
EndriuGiz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 do bagaznika tez bylo znalesc jakies gumowe bo te z wykladziny sie zasyfia strasznie a guma to guma umyjesz i po klopocie
Daras Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 taka wykładzina nie wygląda najgorzej tyle ze wlasnie... syf w nią wchodzi z a z gumy sie zmiecie, ewentualnie zmyje i finito... dywaniki na pewno biore SHONEK (aczkolwiek szkoda ze nie ma czarnych, tylko szare), a nad wykladziną kufra siem zastanawiam...
miro_x Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 do B6 te szare pasują. Czarne byłyby za ciemne. Też miałem obawy ale jak założyłem to super wyglądają.
12RAEL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 chłopaki tak na przyszłość Tata do swojego A6 kupił ori , ja kupiłem do B6 te Schonki i powiem wam, że różnicę widzę tylko w cenie
leewang Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Trochę odświeżę temat, co myślicie o tych dywanikach? http://allegro.pl/item630726487_dywaniki_gumowe_schonek_audi_a4_b6_od_2000_2007r.html Myślę że cena jest ok, bo w ASO na pewno więcej zapłacę za ori. Niby próbowałem dzwonić ale nie odbierają, może jeszcze później przedzwonię dowiedzieć się o cenę oryginalnych dywaników. Do B6 jaki kolor proponujecie? Szary czy czarny?
kempas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mi się podobają, a kolor to zalezy jak masz wewnątrz oraz jak Ci się podoba. mało wyraźnie jest pokazany ten haft AUDI
leewang Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mi się podobają, a kolor to zalezy jak masz wewnątrz oraz jak Ci się podoba. mało wyraźnie jest pokazany ten haft AUDI A gdzie ma być ten haft ?
kempas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Trochę się zagalopowałem i haft jest na welurowych i one moim zdaniem wyglądają ładniej niż te gumowe, bardziej jak ori
valokuvaaja Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja polecam Autohaus Hans Steiner GmbH; Lohackerstrasse 11, 44867 Bochum email: [email protected] sklep na ebay de: http://stores.shop.ebay.de/VW-Audi-Originalersatzteile-Steiner Kupowalem u nich komplet ori gumowych dywanikow do B5. Cena 21E za calosc, koszt wysylki 8€. Do tego dostalem kupon 10€ na dalsze zakupy. Jesli nie maja czegos w ofercie wystawionej na ebay. de, to wystarczy napisac do nich maila (spoko mozna po angielsku) i zalatwia od reki. Przesylka okolo 5 dni.
Gość Occult Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Panowie, Szukam dywaników gumowych w kolorze beżowym. Znalałżem takie http://sklepy.allegro.pl/item617505392_617505392.html ale ja potrzebuję dywaniki z rynienkami.
tdIdamian Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam. Odgrzebie trochę temat, a mianowicie potrzebuje dywaniki gumowe do A4 B6 tylko że w wersji angielskiej. Dostane coś takiego w PL?
marec-ki Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Panoczki macie jakiegoś zaufanego dilera dywaników PETEX z Allegro ?? zacząłem przeglądać Allegro i znalazłem różne wzory i teraz nie wiem czy tak jest czy wciskają chińszczyznę
pioteros Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 http://allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html ja kupilem z tej aukcji dywaniki, solidne, guma gruba i w miare miekka, wszystko ladnie pasuje, stopery tez, na kazdym dywaniku jest wytloczona metka z nazwa PETEX i modelem samochodu od jakiego są wiec mysle ze chyba oryginaly także od tego sprzedajacego możesz śmiało brać jeśli ma do B6
laguna Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Kupowałem do innych aut gumy z allegro, ale po niedługim czasie wyglądały fatalnie. jakość gumy pokazała swoje Dlatego dzisiaj odebrałem ori z ASO
Rekomendowane odpowiedzi