duffy Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dostałem ostatnio mandat za predkosć ale pan policjant tylko z usmiechem powiedzial ze jakas dziwna rejestracja z tylu ale ważne, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ale miazga kolor jak najbardziej rurka końcowa jak najbardziej mi się podoba i lampy widzę że siadły by mi takie do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czym te lampy mogą być pomalowane? Mógłbym swoje tak zrobić bo w razie przeglądu i tak mam zapasowe przedlifty a przełożenie to 5 minut roboty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 wszystko fajnie ale powiedz mi jak CI kierunki swieca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 na pomaranczowo, gorzej ze wstecznym bo jest różowy co myślicie, pasowałoby to do żółtego auta ? http://motoallegro.pl/felgi-bbs-18-vw-golf-audi-seat-skoda-i1819926092.html a moze kt5 ? chorowałem na nie jak mialem jeszcze astre gsi http://motoallegro.pl/keskin-kt5-5x120-5x112-8-5j-9-5j-merc-audi-vw-bmw-i1817993100.html ewentualnie moje prosiaki malowane w białą perłę auto się zmieni trochę, jeśli felgi będą białe to dach również bialy i analogicznie jeśli pojawi się czarny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ja choruję na twoją drugą propozycję mega ja takie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Inkognito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jak dla moda na keskiny minęła masz fajne felgi, po co kombinować kolor jest na tyle fajny że jakiekolwiek zmiany typu czarny lub biały dach są zbędne, to nie srebrny kolor auta by było nudnooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 e tam, patrze na niego codziennie i coś bym zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jak sie bawic w kolory to czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 sam też chorowałem na te keskiny, ostatecznie padło na patelnie merca na Twoim miejscu zostawiłbym prosiaki, tylko może w jakiś kolor szalony je walnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 szalony to nie, tak jak pisałem wyżej bialy lub czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 zrób vt najlepiej bo ciężko wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 nie umiem jak komuś by sie chciało to poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 nie umiem jak komuś by sie chciało to poproszę Podrzuć fotkę w wysokiej rozdziałce i pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariot Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 tak na szybko namazane... ja wolałbym czarne do tego koloru auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 hehe właśnie skńczyłem przerabiać i widzę, że ktoś mnie uprzedził jestem za białymi ale minimalnie niżej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Koncepcji na żółtego jest sporo http://[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 właśnie czarny się już przejadł, białego z żółtym jeszcze nie widziałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 czarna maska raczej odpada, Mariot mógłbyś dorzucić białą maskę i dach, trochę tą biel uwydatnić i jeszcze zglebić auto? będę wdzięczny Kowi drugą propozycję to właściwie mam na podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi