Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam  moduł bcm2 w polifcie o numerach 8K0 908 064 HE chce zmienić bo nie obsługuje klapy elektrycznej,mam lampy skrętne,czujnik deszczu/zmierzchu,3gplus,klima 3strefy,kamera cofania i jakieś mniejsze pasci co to obsługuje, czy moduł o numerze 8K0 907 064 EH obsłuży lampy skrętne i resztę bo klapę obsługuje elektryczna,Ew jaki sprawdzony to wszystko obsłuży ?:) 

Edytowane przez Leszczonka

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BCM2 nie ma nic wspólnego z przednimi lampami. BCM1 nimi steruje.

Opublikowano

Ma ktoś może info gdzie dostanę moduł do zamykania elektrycznej klapy z pilota i przycisku w środku?

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

BCM2 nie ma nic wspólnego z przednimi lampami. BCM1 nimi steruje.

O to już cos więcej wiem :) auto jest z 13stego roku a ten moduł drugi z 11 i niby już chodzi w polifcie tak wyczytałem przy tutorialu do montażu klapy el od Laguny,temu pytam bo ten moduł kosztuje 3 stówki a inne z 14-15roku od 5stow do tysiaka wiec w czymś musi być różnica,wiesz może? 

Opublikowano

Gdzieś na forum była lista z numerami i funkcjami jakie obsługują. Musisz poszukać. 

Opublikowano
Godzinę temu, dawid7737 napisał:

Ma ktoś może info gdzie dostanę moduł do zamykania elektrycznej klapy z pilota i przycisku w środku?

Napisz do kolegi @Love-AUDI dawno temu od niego kupowałem . 

Opublikowano

Panowie pytanie. Czy kierunkowskaz w lusterku bocznym w lifcie i przedlifcie jest taki sam? :eusathink:

Opublikowano

Zależy od roku przed lifta, bo miały one też już montowane lusterka liftowe. A co potrzebujesz samego kierunku ? Jak coś to mam i dam. :cool1:

Opublikowano
6 minut temu, KoJ@K napisał:

Zależy od roku przed lifta, bo miały one też już montowane lusterka liftowe. A co potrzebujesz samego kierunku ? Jak coś to mam i dam. :cool1:

Kupiłem sobie na Ali pływające kierunkowskazy i jest problem. Ten nowy jest jakby dalikatnie krótszy i nie wchodzi dobrze w ten otwór przez który widać kierunkowskaz z pozycji kierowcy. Ten kwadracik który swieci. Czaisz?

Opublikowano

Sprawdź w aukcji lub dopytaj chińczyka  czy nie zamówiłeś tych do lusterek przed liftowych.

Opublikowano
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

Sprawdź w aukcji lub dopytaj chińczyka  czy nie zamówiłeś tych do lusterek przed liftowych.

No właśnie chyba tak zrobiłem. Przeglądałem lusterka z lat np 2008-2009 i nie mają chyba tego światła od strony szkła. Więc jakby coś mam takie na zbyciu za całe 70zł:decayed:

Opublikowano
9 godzin temu, Wandej napisał:

Kupiłem sobie na Ali pływające kierunkowskazy i jest problem. 

Znam problem niestety :wink: musisz zamawiać so Audi B 8.5 .

Opublikowano

właśnie w allroadach zawsze były "większe" lusterka starego typu, a nie składane do góry

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam problem.

Czy próbował ktoś ustawiać położenie szyby w dachu panorama. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę otworzyć lub zamknąć. W trakcie zamykania lub otwierania,  słychać trzaski z przodu i szyba nierówno się zamyka. Przeskoczyła mi linka na zębatce. Pytanie - czy muszę wyciągać całą panoramę czy jest możliwość ustawienia linek od panoramy bez wyciągania całego dachu ? Jak wyciągnąć samą szybę z dachu ? 

Edytowane przez Piter Selers

Opublikowano
21 godzin temu, Piter Selers napisał:

Panowie mam problem.

Czy próbował ktoś ustawiać położenie szyby w dachu panorama. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę otworzyć lub zamknąć. W trakcie zamykania lub otwierania,  słychać trzaski z przodu i szyba nierówno się zamyka. Przeskoczyła mi linka na zębatce. Pytanie - czy muszę wyciągać całą panoramę czy jest możliwość ustawienia linek od panoramy bez wyciągania całego dachu ? Jak wyciągnąć samą szybę z dachu ? 

Musisz zdjąć podsufitkę i wyjechać z całym stelażem.

Opublikowano

Pany ktoś ma wiedzę co kod 2H1 czyli audi drive select obejmuje ? Ten kod obejmuje tylko skrzynię i silnik i układ kierownuczy czy może jeszcze oddziaływuje na zawieche ? :HI: 

Opublikowano

Jeżeli masz aktywne zawieszenie 1BQ lub 1BL to teź na nie ma wpływ. 

Opublikowano

Zawiecha 1bp bo to allroad :)

Opublikowano
W dniu 27.01.2022 o 19:47, Wandej napisał:

Kupiłem sobie na Ali pływające kierunkowskazy i jest problem. Ten nowy jest jakby dalikatnie krótszy i nie wchodzi dobrze w ten otwór przez który widać kierunkowskaz z pozycji kierowcy. Ten kwadracik który swieci. Czaisz?

W olku masz inne lustra. Są większe i dłuższe.