Dev Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 W dniu 24.06.2022 o 11:32, FroS-t napisał: Mam prośbę, czy ktoś z etki podałby mi numer seryjny kierunkowskazu i obudowy lusterka dolnej i górnej , Aso nie podaje bez faktury…. z a3 8P rocznik 06.2011r ? Potrzebowałbym , narazie nie chce rozbierać bo auto jeździ daj VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 W dniu 24.06.2022 o 11:32, FroS-t napisał: Mam prośbę, czy ktoś z etki podałby mi numer seryjny kierunkowskazu i obudowy lusterka dolnej i górnej , Aso nie podaje bez faktury…. z a3 8P rocznik 06.2011r ? Potrzebowałbym , narazie nie chce rozbierać bo auto jeździ Uuuuu Co to się stało z lustereczkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 8 godzin temu, Dev napisał: daj VIN @Muskel1 już pomógł ale dziękuje Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 23.06.2022 o 16:53, NelsonPL napisał: Chciałbym sobie kupić, żeby mieć możliwość podpinania i sprawdzania i kasowania błedów itd czyli tz vcds Możecie polecić co należy kupić i jaki jest tego koszt? Jeśli chodzi o vcds to jestem zupełnie zielony. I nie wiem co i jak. Odczyt i kasowanie błędów w połączeniu z Twoją niechęcią do wszystkiego, co dołożone i spoza obecnego wyposażenia podsuwa mi na myśl zwykły interfejs BT za stówkę z hakiem i będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ktoś wie gdzie mogę dostać uchwyt słonevznika o mumerze 8U0857562QE2 beż pashmina Motorpol tego nie ma , benepol też a w aso skody proponowali za 80 zł za kawałek plastiku chyba ocipieli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 6 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś wie gdzie mogę dostać uchwyt słonevznika o mumerze 8U0857562QE2 beż pashmina Motorpol tego nie ma , benepol też a w aso skody proponowali za 80 zł za kawałek plastiku chyba ocipieli ? W ASO jest normalna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Trochę nie normalna bo kolor soul kosztuje 20 zł a pashmina albo nie ma albo losztuje 8 dych Edytowane 27 Czerwca 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam. Panowie ma któryś z was 2.0tdi csua w manualu? Jestem po swapie z multi na manual i potrzebuje numer sterownika z manuala. I ew czy ktoś z województwa łódzkiego ogarnąłby flasch sterownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 W dniu 27.06.2022 o 15:36, marky2552 napisał: Trochę nie normalna bo kolor soul kosztuje 20 zł a pashmina albo nie ma albo losztuje 8 dych 54zeta po zniżkach w benepol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 4 godziny temu, Wandej napisał: 54zeta po zniżkach w benepol A numerek części masz ? Bo ten co ja mam na ori elemencie to wyświetla stan magazynowy 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 2 godziny temu, marky2552 napisał: A numerek części masz ? Bo ten co ja mam na ori elemencie to wyświetla stan magazynowy 0 8W0857562A QE2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Konrad M. jechał ok. 145/h. Na pasach śmiertelnie potrącił mężczyznę, ale nie przyznaje się do winy STALOWEMIASTO.PL Konrad M. jechał ok. 145/h. Na pasach śmiertelnie potrącił mężczyznę, ale nie przyznaje się do winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Dziadek 2 wojnę światową i Koronę przetrwał i zginął bo bezmózg sobie dziki zachód wyprawiał Najwyższą możliwą karę dowalić i tyle. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 27 minut temu, Muskel1 napisał: Dziadek 2 wojnę światową i Koronę przetrwał i zginął bo bezmózg sobie dziki zachód wyprawiał Najwyższą możliwą karę dowalić i tyle. Dokładnie i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Cieszy mnie bardzo zaostrzenie przepisów. Niech matoły płacą po kilka tys. Będzie mniej wariatów na drodze. PS. Szkoda człowieka co zginął. Tego bałwana mi nie żal. Będzie gnił w więzieniu. Szkoda Audi że trafiło na takiego tępego właściciela. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Proszę o podpowiedzi jak to ugryźć, błędy wyskakują sporadycznie razem, czujnik ciśnienia jeśli dobrze się orientuje jest przy baku a czujnik nox na wydechu. Wątpię aby w jednym czasie oba padły. Czujnik ciśnienia czynnika pokazuje jakie dziwne pomiary temperatury i ciśnienia. Może już ktoś to przerabiał. Q5 (1).pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 jeśli grzałka wyskakuje to raczej strzelony nox... ...po tym vinie masz 2 czujniki nox (będzie bolało) przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 8 minut temu, _małyTM_ napisał: ...po tym vinie masz 2 czujniki nox (będzie bolało) przód i tył Podeślij numery, trzeba wymienić komplet? a ten pierwszy błąd, ten czujnik jest w baku adblue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 8R0907807P - przód 8R0907807Q - tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 2 minuty temu, _małyTM_ napisał: 8R0907807P - przód 8R0907807Q - tył Wymieniamy tylko w komplecie? czy można pojedynczo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 @Góral65 tak jak masz z wydruku, uszkodzona (1 przód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi