Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, WydRos napisał:

coś z el wspomaganiem pewnie 

Jeśli kolega ma prawdziwe dane w profilu to ma przedlifta, a w przedlifcie jest wspomaganie hydrauliczne;>

Edytowane przez zabiello
  • Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, zabiello napisał:

Jeśli kolega ma prawdziwe dane w profilu to ma przedlifta, a w przedlifcie jest wspomaganie hydrauliczne;>

No to uszkodzony rygiel

ale najprawdopodobniej coś pochrzanione z bezpiecznikami

Opublikowano

Panowie nie leżą komuś szyny do bagażnika te chromowane? Ostatnio przespałem na alledrogo był ładny komplet.. 

Opublikowano
6 godzin temu, GrzegorzSi napisał:

Sprawdziłem wszystkie po stronie kierowcy pasażera  i sprawne gdzie można coś wiecej szukać ?

Podepnij kompa bo tak szkoda gdybac ?

Podejrzewam ze masz AKTYWNY UKŁAD KIEROWNICZY 

Opublikowano
19 minut temu, wrclaguna napisał:

Podepnij kompa bo tak szkoda gdybac ?

Podejrzewam ze masz AKTYWNY UKŁAD KIEROWNICZY 

Okej Panowie dzięki za pomoc temat już ogarnięty za dużo błędów wyskoczyło przy wyciąganiu tych bezpieczników ? 

Opublikowano

Witam Panowie dziś zmienilem lampy tył w przedlifcie avant na poliftowe neony. Wszystko wydaje sie dziala prawidlowo tzn neon swieci tylko jako pozycja( nie zaswieca sie razem ze stopem) ,stop to stop, przeciwmgielne działaja ,kierunki tez. Zero bledów na kompie. Tylko mam dziwne wrażenie ze ten neon nie świeci cala swoja mocą tylko jest jakby troche zaciemny. Moze to tylko wrażenie i tak ma być czy moze gdzie szukac zeby go zrobic mocniejszy?

Opublikowano
37 minut temu, Kris0112 napisał:

Witam Panowie dziś zmienilem lampy tył w przedlifcie avant na poliftowe neony. Wszystko wydaje sie dziala prawidlowo tzn neon swieci tylko jako pozycja( nie zaswieca sie razem ze stopem) ,stop to stop, przeciwmgielne działaja ,kierunki tez. Zero bledów na kompie. Tylko mam dziwne wrażenie ze ten neon nie świeci cala swoja mocą tylko jest jakby troche zaciemny. Moze to tylko wrażenie i tak ma być czy moze gdzie szukac zeby go zrobic mocniejszy?

Podjedz kiedy to się porówna czy swieci słabiej 

Opublikowano

Spoko ;) odezwe sie napewno i porównamy. Ale moze ktos juz tez przechodził przez to. Czy może poprostu mi sie wydaje

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy wielu z was zmieniało fotele w B8 z wersji materiałowej ale Sport na jakieś skóry czy też S-line? Może ktoś przypadkiem ma na zbyciu te materiałowe?

Opublikowano
58 minut temu, tommy-cichy napisał:

Chciałbym zapytać czy wielu z was zmieniało fotele w B8 z wersji materiałowej ale Sport na jakieś skóry czy też S-line? Może ktoś przypadkiem ma na zbyciu te materiałowe?

Leży mi cały zestaw materiałowych owinięty "streczem"

Opublikowano

Napisałem Pw

8 minut temu, Pucek napisał:

Leży mi cały zestaw materiałowych owinięty "streczem"

Napisałem PW

Opublikowano
4 godziny temu, Kris0112 napisał:

Juz wszystko w normie. Troche zastanowienia sie kodowanie poprawione i neon jest mocniejszy swieci jak nalezy. Zero błędów na kompie. 

Opublikowano

Szukam mechanika z Ustki/Słupska jakiegoś godnego polecenia - ktoś? coś? - rozleciało mi się łożysko 800km od domu i totalnie nie wiem do kogo uderzyć :( podrzućcie jakieś namiary....

Opublikowano
11 minut temu, lapidem napisał:

Szukam mechanika z Ustki/Słupska jakiegoś godnego polecenia - ktoś? coś? - rozleciało mi się łożysko 800km od domu i totalnie nie wiem do kogo uderzyć :( podrzućcie jakieś namiary....

Jezeli chodzi o lozysko kola to nie musi to byc znowu jakis spec :) raczej kazdy ogarnie.

Opublikowano
34 minuty temu, lapidem napisał:

Uderz do Dev'a: +48 693 45 66 99

Opublikowano
27 minut temu, Gibons napisał:

Jezeli chodzi o lozysko kola to nie musi to byc znowu jakis spec :) raczej kazdy ogarnie.

Wiem ze to nie jest jakaś wielka filozofia, ale zamiast szukać po googlach wolę zapytać czy ktoś ma jakiegoś sprawdzonego...

5 minut temu, DareQ napisał:

Uderz do Dev'a: +48 693 45 66 99

Dev jest wiecznie zajęty, a ja potrzebuję niestety na wczoraj....

Opublikowano
2 godziny temu, lapidem napisał:

Słupsk 601935590 Adrian

Opublikowano

Ja na uszkodzonym łożysku w przednim kole przyjechałem z Chorwacji. Wiec te lożyska troche jednak wytrzymuja po tym jak daja oznaki zużycia.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Kris0112 napisał:

Ja na uszkodzonym łożysku w przednim kole przyjechałem z Chorwacji. Wiec te lożyska troche jednak wytrzymuja po tym jak daja oznaki zużycia.

u mnie powyżej 30km/h zagłusza już silnik.... a do domu 10h jazdy...

Edytowane przez lapidem
Opublikowano

Jak masz mozliwosc oczywiscie wymień bo to nie jest jazda. Ja niestety nie mialem mozliwosci i udalo mi sie wrocic wiec mowie ze one sa mimo zużycia jeszcze wytrzymałe.