Hugo Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 22 minuty temu, mariusz36 napisał: Niema żadnej blaszki , to jest znaczek oryginalny S4 do oryginalnego grila , który ma uchwyt na ten znaczek przymocowany na stałe . Dobrze wiedzieć. A byłem pewien, że jest ta blaszka. Nawet do etki zaglądałem ?
Maciejppl Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 8 godzin temu, mariusz36 napisał: Niema żadnej blaszki , to jest znaczek oryginalny S4 do oryginalnego grila , który ma uchwyt na ten znaczek przymocowany na stałe . Czyli jakbym musiał go teraz przymocować? Czy trzeba będzie coś przerobić po swojemu?
mariusz36 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Jeśli chcesz go zamontować do zwykłego grila to musisz coś wymyślić . W oryginalnym S4 ma specjalne mocowanie w które wchodzą te prowadnice . W odwrotną stronę też jest problem tzn. jak ma się grill z S4 i chce się ten znaczek usunąć to zostaje ten uchwyt , który jest prawie wielkości znaczka . Wycięcie go równa się uszkodzeniem grila . Jak masz już znaczek , to może dokupić oryginalny grill z S4 ?
pietrz44 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Pytanko mam. Jest auto na sprzedaż https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-177km-93-000-km-s-line-serwis-navi-xenon-ID6zYWDN.html#46d0b733b2 Nawigacja jest bez joysticka a na zdjęciach nawigacja 3D. Była taka ? Jakie ma oznaczenie ?
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Czy klapa bagażnika polift jest inaczej wyprofilowana w s-line niż zwykłym? Pytanie w kwestii doboru spoilera
JawoR36 Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 10 minut temu, Hugo napisał: Czy klapa bagażnika polift jest inaczej wyprofilowana w s-line niż zwykłym? Pytanie w kwestii doboru spoilera Pytałem o to niedawno tutaj, podobno to samo.
Krzy0 Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) 21 godzin temu, pietrz44 napisał: Pytanko mam. Jest auto na sprzedaż https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-177km-93-000-km-s-line-serwis-navi-xenon-ID6zYWDN.html#46d0b733b2 Nawigacja jest bez joysticka a na zdjęciach nawigacja 3D. Była taka ? Jakie ma oznaczenie ? Wydawało mi się że nie ma taki navi 3d bez joysticka w polifcie, wygląda to tak jak by zdjęcie tego wyświetlacza z nawigacją było nie od tego auta nie pasuje do reszty. Edytowane 6 Lipca 2018 przez Krzy0
MaciekPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 8 godzin temu, Hugo napisał: Czy klapa bagażnika polift jest inaczej wyprofilowana w s-line niż zwykłym? Pytanie w kwestii doboru spoilera Klapa sama w sobie jest od zwykłej poprzez sline do competition taka sama. Jedyna różnica to spoiler. Każdy Spoiler jest nakładany na tą blachę która jest w podstawowej wersji. Tak to wygląda w oryginale. Jak potrzebujesz jakieś zdjęcia dokładniejsze to mogę jutro zrobić.
MaciekPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Kurcze jak to jest w końcu, do naszych a4 pasują rotory z Audi A5. 19cali 9j et33. Zastanawia mnie kwestia opony, jedni piszą że na 255 będzie wystawać trochę. Wiadomo że zależy też od opony, opona oponie nie równa. Przy oponie 245 było by bez obaw o jakieś ewentualne wystawanie?
corradoowner Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 8 minut temu, MaciekPL napisał: Kurcze jak to jest w końcu, do naszych a4 pasują rotory z Audi A5. 19cali 9j et33. Zastanawia mnie kwestia opony, jedni piszą że na 255 będzie wystawać trochę. Wiadomo że zależy też od opony, opona oponie nie równa. Przy oponie 245 było by bez obaw o jakieś ewentualne wystawanie? To zależy jakie masz zawieszenie. Na 1bv będzie wystawać jakieś 2mm czyli praktycznie nie zauważalnie. Z oponą 255 na pewno będzie wystawać. Ja mam 235 i jest idealnie
MaciekPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 2 minuty temu, corradoowner napisał: To zależy jakie masz zawieszenie. Na 1bv będzie wystawać jakieś 2mm czyli praktycznie nie zauważalnie. Z oponą 255 na pewno będzie wystawać. Ja mam 235 i jest idealnie Ja mam 1be, za tydzień ładuje pro kit eibacha. Muszę jakoś ogarnąć ten temat, rotor mi ryje banie ale 8.5j jest bez szału. Gdybym odwiedzał forum przed zakupem to 9j by wpadło jak nic heh.
corradoowner Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Dla mnie rotor to tylko z rs5 20x9 et26 i taki też kupiłem do siebie
mariusz36 Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 245 przy takim „et" jak podałeś będzie miodzio . Przy 255 będzie wystawać szczególnie z przodu i nie ma tu znaczenia ani opona ani felga .
MaciekPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 1 minutę temu, mariusz36 napisał: 245 przy takim „et" jak podałeś będzie miodzio . Przy 255 będzie wystawać szczególnie z przodu i nie ma tu znaczenia ani opona ani felga . Czyli najpewniej kupić opony 245. To już sprawa załatwiona. ? Muszę powoli zacząć szukać, chyba że znowu przy szukaniu jakiś inny model znajdę. Niby te rotory oklepane już są, ale jakoś mi się one jeszcze widzą heh.
corradoowner Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 9 minut temu, mariusz36 napisał: 245 przy takim „et" jak podałeś będzie miodzio . Przy 255 będzie wystawać szczególnie z przodu i nie ma tu znaczenia ani opona ani felga . Nic nie będzie wystawać przy odpowiedniej glebie
yanosho Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Kurcze jak to jest w końcu, do naszych a4 pasują rotory z Audi A5. 19cali 9j et33. Zastanawia mnie kwestia opony, jedni piszą że na 255 będzie wystawać trochę. Wiadomo że zależy też od opony, opona oponie nie równa. Przy oponie 245 było by bez obaw o jakieś ewentualne wystawanie? Mam u siebie te rotory z A5 ET33 plus oponki 235/40 i jest bajka
KoJ@K Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Witam. Panowie zna ktoś wymiary śruby i nakrętki trzymającej górne wahacze w przed lifcie ?
Hugo Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 5 minut temu, KoJ@K napisał: Witam. Panowie zna ktoś wymiary śruby i nakrętki trzymającej górne wahacze w przed lifcie ? http://pl.realoem.me/Audi/RDW/A4Q/2009/636/R/4/407/407000#13
lumberjack Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Panowie tak to wyglada na ori najzwyklejszym najwyzszym zawieszeniu... myslicie ze przy -30 eibachach sie schowa? Przy okazji widzicie zderzaczek rs4 spasowany na zwyklym b8 hehe
Rekomendowane odpowiedzi