Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Też pylą tyle, że mniej ten pył na felgach widać.
NelsonPL Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 A które lepsze? Ceramiczne czy zwykłe do tych tarcz?
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Moim zdaniem szkoda kasy. Odnośnie właściwości hamowania nie ma różnicy, to jest tylko optyka. Zamiast tygodnia dopiero po dwuch tyg jazdy widać pył na felgach.
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Nie wiem czy jest sens na nawiercane wydawać pieniądze. Przy normalnej jeździe z tego pożytku i zalet nie odczujesz.
Langista Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Z tarczami to jest taki długi temat. Nikomu nie ubliżając, są osoby, które potrafią wszystkie tarcze pokrzywić. Obojętnie, które założą i piszą, że są kiepskiej jakości. Tarcze należy stopniowo hartować, bo taki jest właśnie efekt, jak tego nie zrobisz. Jest w tym sporo prawdy ale ja po dotarciu widzę, jak kiepskiej jakości odlew dostałem. Tarcze mi nie biją ale w porównaniu z TRW, które miałem wcześniej wyglądają mega słabo (dużo mikropęknięć i mieszanej struktury słabego odlewu)
reikeb Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ?
Fr0styyy. Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 3 godziny temu, reikeb napisał: Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ? Najpierw sprawdź błedy VCDSem, jak padła antena to powinno pokazywać przerwa w obwodzie/zwarcie. 1
Misiek671 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 16 godzin temu, reikeb napisał: Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ? A może najpierw warto sprawdzić czy się kabel nie wypiął z mmi?
reikeb Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 3 godziny temu, black70 napisał: A to tak sama z siebie antena może paść? Z tego co czytałem zdarzają że przypadki w poliftach że dostaje się gdzieś wilgoć i śniedzieje elektronika od anteny i umiera. Może szyberdach w tym pomaga... musze tam zajrzeć po prostu i będzie wiadomo
Caporeira Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni.
Dev Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 1 godzinę temu, Caporeira napisał: Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni. Powieś sobie pod maską pończochę z kudłami starego wsiowego kundla, sprawdzone - skuteczne.
Muskel1 Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 3 godziny temu, Caporeira napisał: Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni. W podszybiu masz punkt.
duzy616 Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Panowie idzie wyregulować zderzak. Zderzak jest jakby za bardzo cofnięty do koła. Jeżeli chodzi o wypadkowość - brak.
hdyexy Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Wieliczka lub okolice poratuje ktoś VCDSem?
Beczka Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Panowie zmieniał ktoś z was może gałkę z przyciskiem z boku na taka z przyciskiem z przodu z s4 lub rs4 ( zdjęcia w załączniku ) Podpowiedzielibyscie jak to najlepiej zrobić jakieś rady ?
pawel72689 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Zerknij na YT jest filmik instruktażowy. Podgrzewasz i przekrecasz plastik o 90 stopni.
barca8585 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 witam potrzebuje spolszczyć navi i wgrać mapy ktoś pomorze jestem z dolnego śląska
NelsonPL Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 Znam porządną firmę co się tym zajmuje. Jest z Mysłowic. (koszt 700-800zł)
Rekomendowane odpowiedzi