pelonek1 Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Ty to @NelsonPL jesteś jednak ... . Pisać "Moja" z dużej a "niego" z małej o czymś świadczy 2
Langista Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 W zasadzie Nelson poprawnie napisał, ale to nie forum na takie tematy
pelonek1 Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 11 minut temu, Langista napisał: W zasadzie Nelson poprawnie napisał, ale to nie forum na takie tematy Forum nie na takie tematy, jednak bardziej grzecznościowo i z szacunkiem jest napisać moje z małej litery a Niego z dużej, nawet jak pisze się w internecie Te drugie już Nelson przeedytował Mnie tak przynajmniej uczono.
mlodyQ Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Jaki jest kod koloru grafitowych rotorów? To będzie L8AU? Firma regenerująca felgi określiła to jako 'Audi titan', myślicie że to będzie to samo?
Muskel1 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Tak, szary tytanowy to L8AU Audi L8AU Titan Grau Rad Touch Set 30ML RS4 RS5 Ttrs A3 A4 A5 A6 Tt A8 WWW.EBAY.DE Entdecken Sie Audi L8AU Titan Grau Rad Touch Set 30ML RS4 RS5 Ttrs A3 A4 A5 A6 Tt A8 in der großen...
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Misja wykonana. Pokrętła sam zamontowałem. Z tym od MMI było pierońsko ciężko. Przy okazji kupiłem porządne kąbinerki. (płaskie) Muskel1 -Dzięki za pomoc. Edytowane 17 Marca 2022 przez NelsonPL 1
Muskel1 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 3 minuty temu, NelsonPL napisał: Misja wykonana. Pokrętła sam zamontowałem. Z tym od MMI było pierońsko ciężko. Przy okazji kupiłem porządne kąbinerki. (płaskie) Muskel1 -Dzięki za pomoc.
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Kolejna rzecz którą chcę wymienić. (foto) Czy poradzę sobie z tym sam? Jak to wymontować i czy musi być do tego kanał?
Muskel1 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Musisz pokrywę silnika zdjąć i zobaczyć czy od góry masz dostęp do wszystkich punktów mocowań.
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 9 minut temu, Muskel1 napisał: Musisz pokrywę silnika zdjąć i zobaczyć czy od góry masz dostęp do wszystkich punktów mocowań. Jak zdjąć pokrywę silnika? Proszę o dokładny opis tak bym nic nie uszkodził.
Langista Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Wyręczę wszystkich strzelających sobie teraz w głowę. @NelsonPL łapiesz za boki i mocno ciągniesz do siebie, wyskoczy z mocowań, nic nie połamiesz.
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 7 minut temu, Langista napisał: Wyręczę wszystkich strzelających sobie teraz w głowę. @NelsonPL łapiesz za boki i mocno ciągniesz do siebie, wyskoczy z mocowań, nic nie połamiesz. OK. czyli prosta sprawa. Jutro to wybadam. Mam nadzieje że sam sobie poradze z wymianą tej osłony.
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 38 minut temu, Muskel1 napisał: Musisz pokrywę silnika zdjąć i zobaczyć czy od góry masz dostęp do wszystkich punktów mocowań. Możesz mi podać numer katalogowy tej częsci do mojego auta? Jaki jest jej koszt w ASO? Wiesz może?
Dev Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 36 minut temu, NelsonPL napisał: Jak zdjąć pokrywę silnika? Proszę o dokładny opis tak bym nic nie uszkodził. dobrze widzę ?
Muskel1 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 13 minut temu, NelsonPL napisał: Możesz mi podać numer katalogowy tej częsci do mojego auta? Jaki jest jej koszt w ASO? Wiesz może? Nie mam numeru. Nie wiem czy tam przez ten filc rurki od nagrzewnicy i klimatyzacji nie przechodzą. Jeżeli tak to trzeba będzie je rozpinać, więc musisz jechać do warsztatu na odessanie czynnika z klimatyzacji.
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 15 minut temu, Muskel1 napisał: Nie mam numeru. Nie wiem czy tam przez ten filc rurki od nagrzewnicy i klimatyzacji nie przechodzą. Jeżeli tak to trzeba będzie je rozpinać, więc musisz jechać do warsztatu na odessanie czynnika z klimatyzacji. OK. Podjadę do ASO i tak bo muszę zamówić tą część. Podpytam co i jak z wymianą.
Góral65 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Coś mi się wydaje, że to forum zmienia się z technicznego na kabaret.
Rekomendowane odpowiedzi