R4xx Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) 27 minut temu, NelsonPL napisał(a): Przeczytaj jeszcze raz to może zrozumiesz pytanie. Trochę szacunku wypadałoby okazać, bo sam doprowadzisz swoim zachowaniem do tego, że niechętnie będzie się Tobie pomagać. Osobiście i tak podziwiam kilka osób, które potrafią znaleźć w sobie jeszcze troszkę litości, żeby w czymkolwiek szanownemu Ultra Nelsonowi podpowiedzieć. W ASO też kupisz uchwyt. Będziesz pakował jakieś byle g* z Chin do Ultra? Edytowane 5 Grudnia 2022 przez R4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Przeczytaj jeszcze raz to może zrozumiesz pytanie. Z nas dwóch, chyba nie ja jestem tym który nie zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mukade93 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 5 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Jaki uchwyt do telefonu polecacie? Tylko i wyłącznie z instalacją w kratce nawiewu. Cena nie gra roli. Najlepiej jakiś wypasiony bo to do ULTRA Ponoć trzyma jak rex szyne 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Musi być drogie. Ręczna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 9 godzin temu, R4xx napisał(a): Trochę szacunku wypadałoby okazać, bo sam doprowadzisz swoim zachowaniem do tego, że niechętnie będzie się Tobie pomagać. Osobiście i tak podziwiam kilka osób, które potrafią znaleźć w sobie jeszcze troszkę litości, żeby w czymkolwiek szanownemu Ultra Nelsonowi podpowiedzieć. W ASO też kupisz uchwyt. Będziesz pakował jakieś byle g* z Chin do Ultra? Na nasze nieszczęście, on nie jest tu najgorszy, od jakiegoś czasu jednak zwyczajnie ignoruje takie osoby, znacznie mniej stresu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 10 godzin temu, FroS-t napisał(a): Z nas dwóch, chyba nie ja jestem tym który nie zrozumiał Gdzie skąd ty nie rozumiesz , pan ultra już nie raz pisał nie kupuje nic z allegro od Polaczków . Jeździ tylko do ASO na serwis i zakupy bo tam nie ma Polaczków . A ty proponujesz jakiś badziew z tego targowiska allegro. Tylko oem ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 18 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Jaki uchwyt do telefonu polecacie? Tylko i wyłącznie z instalacją w kratce nawiewu. Cena nie gra roli. Najlepiej jakiś wypasiony bo to do ULTRA Ja mam ten i jestem zadowolony: allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_091019 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 4 godziny temu, luk330 napisał(a): Ja mam ten i jestem zadowolony: allegro.pl ALLEGRO.PL Chłopie za tanie to jak na ULTRE... Poza tym w ASO tego nie sprzedają, a przecież do ULTRY musi być ŁORYGINALNY Z ASO, a nie od polaczków z alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Mukade93 napisał(a): Ponoć trzyma jak rex szyne Na taki mnie nie stać Widać , profesjonalny montaż. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 6 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Na taki mnie nie stać Widać , profesjonalny montaż. Gdyby było z aso to byś brał nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 ooo widzę że nelson szmelson w swoim temaciku już się nie udziela tylko tu się przerzucił i rozsypuje ten ultra-gnój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 A wraz z nim jego trole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): A wraz z nim jego trole. + tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Teraz, rafalpe napisał(a): + tata No to mamy komplet. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareQ Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 W dniu 5.12.2022 o 11:23, R4xx napisał(a): Trochę enigmatyczny ten temat. Bawiłeś się z wymianą tego przewodu? Jest podany numer przewodu ale do 2.0TDI. Do 2.7/3.0TDI brak informacji co mozna zamontowac w zamian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Hej Takie pytanko turbina o nr- 03L145721B ( CGLC ) jest taka sama jak w CNHB 163 km ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Ktoś wie co to jest i może jakiś numer ma uszczelka tego czegoś? Ja widzę że tam jest jakaś uszczelka tfsi 2.0 Dobra znalazłem, tylko ktoś musi potwierdzić czy są to dobre numery. Jest to pozycja 20 i 29 . 2.0T CPMB Pozycja 20: 06H103483D Pozycja 29: N91000101 Jeszcze pozycja nr 19 bym wymienił dla świętego spokoju: 06H 103 483 C Edytowane 9 Grudnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 @marky2552łap zrzut z etki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 2 godziny temu, marky2552 napisał(a): Ktoś wie co to jest i może jakiś numer ma uszczelka tego czegoś? Ja widzę że tam jest jakaś uszczelka tfsi 2.0 Dobra znalazłem, tylko ktoś musi potwierdzić czy są to dobre numery. Jest to pozycja 20 i 29 . 2.0T CPMB Pozycja 20: 06H103483D Pozycja 29: N91000101 Jeszcze pozycja nr 19 bym wymienił dla świętego spokoju: 06H 103 483 C Uszczelka okulara nr 29 ma teraz inny numer WHT007212B bo zmiana była. Kup cała pokrywę i z bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi