Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Dev napisał(a): allegro.pl ALLEGRO.PL Takie coś to mam dawno. (Neo-zestaw) Bardziej mnie ciekawi jak działają te kołeczki. Czy przy montażu należy je wcisnąć przed zamontowaniem tapicerki w drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 2 godziny temu, NelsonPL napisał(a): Takie coś to mam dawno. (Neo-zestaw) Bardziej mnie ciekawi jak działają te kołeczki. Czy przy montażu należy je wcisnąć przed zamontowaniem tapicerki w drzwiach. Maja być rozłożone. Montujesz kołki w tapicerce i potem dobijasz ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 4 godziny temu, NelsonPL napisał(a): Takie coś to mam dawno. (Neo-zestaw) Bardziej mnie ciekawi jak działają te kołeczki. Czy przy montażu należy je wcisnąć przed zamontowaniem tapicerki w drzwiach. Jedź na kawkę do ASO, tam Ci wszystko ogarną............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 19 godzin temu, Dev napisał(a): Musisz mieć łapki do demontażu Udało Ci się tam dojść tą łapką? Chyba już na pamięć znasz te boczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Panowie gdzie mogę znaleźć schemat rozmieszczenia czujników płynu chłodzącego w silniku CNHA? Potrzebuję odnaleźć: "czujnik temp. płynu chłodzącego 1 rząd 1 na wyjściu chłodnicy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Pisze przecież gdzie się znajduje. Na wyjściu chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 A skąd wiesz czy nie w bloku ? Na wyjściu nie znalazłem robiąc wstępne oględziny wiec pytam, natknąłem się na wątek w którym Ty piszesz ze czujnik za to odpowiedzialny jest w bloku razem z termostatem… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Wole spojrzeć na jakiś schemat niż pruć płytę od dołu i szukać w ciemno jak tam wszystko upchane strasznie ze ręki nie idzie włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Masz jedno wejście i jedno wyjście chłodnicy. Potrzebujesz schematu do tego aby je zlokalizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 wolę się teoretycznie przygotować zanim zacznę grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 dobrze rozkminiam że uszczelka pozycja nr. 22 potrzebuję x4 (4 sztuki ) ? jedna sztuka w aso to koszt 109zł x4 to 436zł ? . mogę je zamienić na Elringa 330.170 ? bo koszt jest 7 razy niższy ? TFSI CPMB 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Bierz Erlinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Z tyłu zamek ogarnięty [jest na 7 pinów) Z przodu mam zamek na 9 pinów -czy to normalne w B8 ? Pytanie: Jak zamontować zamek? Jest inaczej niż z tyłu. Ciężko trafić ze śrubami. Jakieś podpowiedzi? Z tego co widzę jest tam jakaś prowadnica przykręcana jedną śrubą do drzwi. Z linkami wszystko ogarniam --mam problem z nacelowaniem na te 3 śruby. trzymające zamek. (dwie z boku drzwi (M8) i jedna na wprost. (prowadnica plastikowa) Rozumiem, że przy zamku z przodu są tylko dwie linki montowane jak z tyłu i wtyczka tam gdzie piny? Dokładnie mam problem z tą plastikową prowadnicą. Jak ją się ściąga z zamka i jak potem montuje? Pytania NIEAKTUALNE Wszystko ogarnięte. Prosta sprawa. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Jaki korek wlewu paliwa OEM powinien być w moim aucie? Dziś w ASO gość stwieredził, że po numerze VIN wyszedł korek za 550zł (aluminium)?(foto) Czy taki ma być? Taki był fabrycznie? Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 W dniu 25.04.2023 o 23:14, NelsonPL napisał(a): Jaki korek wlewu paliwa OEM powinien być w moim aucie? Dziś w ASO gość stwieredził, że po numerze VIN wyszedł korek za 550zł (aluminium)?(foto) Czy taki ma być? Taki był fabrycznie? tak, wersja ultra posiada dokładnie taki korek. nie żyduj teraz kasy tylko kupuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jo, u mnie w eSie tez taki jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Dev napisał(a): Jo, u mnie w eSie tez taki jest Więc u mnie też taki będzie skoro mówicie, że taki był fabrycznie.... Podoba mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jakbym miał taki śliczny korek, to jeździłbym z otwartą klapką. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macashi Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Orientuje się ktoś czy jest w ogóle możliwe zdjęcie fabrycznych listew/ramek wokół szyb drzwi, które są czarne (gumowe) i wymiana ich na chromowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi