Nosfer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wihajster skasował tego posta z ogłoszeniem, jak się Wihu obudzi i odpisze, że rzeczywiście pomylił PUMY albo coś, to mu zdejmę Uciszenie.. Nie mam zamiaru udzielać się w kolejnych tematach z żalami, że moderatorzy nie pilnują forum Wkleiłbym to PW bo jest niezłe, ale wg starej zasady tego forum musiałbym się nazwać od razu niewąskim c**jem... A dzisiaj się jak niewąski c**j nie czuję Może jutro
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Puma dalej kasy nie mam na koncie k**wa! Ile jest Ci winien? Kiedy podales mu dane do przelewu?
dudas307 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o próbę sprzedaży kierownicy z b7 w dywizjonie, to widziałem osobiście, że to był ten P-U-M-A.
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Czy jest ktokolwiek kto jeszcze nie dostal zwrotu kasy od PUMY ? (oprocz silvera)
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Słuchajcie, koniec pogaduch, w tym momencie będę kasował wszystkie wypowiedzi, które nie wnoszą nic do wątku.
WhyMe? Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Koledzy przekazuję od Patryka. Koledze Silviertdi zostały przelane pieniądze na konto, jak i reszta zwrotów została wykonana.
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Koledzy przekazuję od Patryka. Koledze Silviertdi zostały przelane pieniądze na konto, jak i reszta zwrotów została wykonana. To zapytaj jeszcze swojego kolegę Patryka o jakich nie dokończonych sprawach (których nie zamierza dokończyć, bo został uciszony i się obraził) pisał do Prezesa ?
WhyMe? Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Koledzy przekazuję od Patryka. Koledze Silviertdi zostały przelane pieniądze na konto, jak i reszta zwrotów została wykonana. To zapytaj jeszcze swojego kolegę Patryka o jakich nie dokończonych sprawach (których nie zamierza dokończyć, bo został uciszony i się obraził) pisał do Prezesa ? Podobno już wszystko zostało rozwiązane
d4widoV Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 w mojej sprawie JawoR36 sie wywiazal ze wszystkiego, dalem mu 7 dni na przelew badz wysylke. Towar dostalem w terminie, zaczal sie kontaktowac i odpowiadac na smsy. Szkoda ze nie bylo tak zaraz po kupnie :-) Ale nie mam zalu, jest OK.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 sero5g ta faja nie potrafiąca odczytać numerów z pompy ABS którą mi sprzedał za 270zł jak ją dostałem myślałem że mnie ch.j strzeli no jak można być takim debilem nie wyobrażalne:facepalm: próbowałem sam odzyskać kasę ale obiecanki cacanki- obiecywał przelewy szły chyba z drugiego końca świata potem pocztowe według tego pajaca wolno idą kur.... no jak taki człowiek chodzi po ziemi gdyby mieszkał bliżej a nie w tej końskiej d*pie ubił bym jak psa i zero odzewu kasa poszła na cele charytatywne jak i 4 innych klubowiczów i co z tym fantem zrobić??????
yanosho Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 dokładnie on celowo wysyła gówno i potem udaje głupiego!
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 I jeszcze jedno. Jeżeli trafię na jakieś ogłoszenie na forum, poza forum ogłoszeń, napisane przez osobę, która jest na czarnej liście lub jeżeli zobaczę u niej oferowanie czegoś na sprzedaż w podpisie to automatycznie kończy karierę na forum Niektórzy mają chyba wyjeb.ne na to
siemian Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 i w sygnaturze podpis: KONTAKT HANDLOWY 537 450 313 :grin::grin:
duffy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 a na batalionie się pucował, że próbuje odzyskać zaufanie
Flyer Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 No to już nic nie sprzeda. Dzięki buba za cynk.
d4widoV Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 ech, to juz jest pycha... inaczej tego nie mozna nazwac Ludzie maja okazje pohandlowac za darmo, bez zadnych prowizji na tym forum, w dodatku wsrod 'samych swoich' to zamiast to wykorzystac jak najlepiej to proboja ruchac innych jak totalnie obcych i z mysla ze im to ujdzie na sucho... ŻENUA!
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 DodajOszusta.pl - Niezależny Serwis Konsumencki
Rekomendowane odpowiedzi