pawelc Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No cóż... Moje kolejne udane zakupy u Tomka ... Polecam :>... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 WIELKI pozytyw i polecam Zakupiłem u Tom'a kompletny rozrząd+wszystkie filtry,olej,świece i płyn chłodzący po atrakcyjnych cenach Towar był w ciągu jednego dnia do odebrania,a przy okazji skorzystałem z poleconego warsztaciku,za co jestem również wdzięczny bo cena bardzo przystępna i jeszcze dostałem rabacik.W trakcie pracy potrzeba było jeszcze wymienić kilka elementów z którymi nie było problemu by je "ściągnąć" od Tomasza :> Szacuneczek i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Po raz kolejny i referencje ode mnie. Dzieki Tomaszu za dobre ceny na kompletny rozrząd do mojego AVF, profi doradztwo i pozostałą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Sorki, ale nie chce mi się całego wątka przpatrywać... :gwizdanie: Masz kolego może oliwy motula :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek598 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Sorki, ale nie chce mi się całego wątka przpatrywać... :gwizdanie: Masz kolego może oliwy motula :?: na pierwszej stronie pisze że ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Sorki, ale nie chce mi się całego wątka przpatrywać... :gwizdanie: Masz kolego może oliwy motula :?: na pierwszej stronie pisze że ma Oki, dzięki przeoczyło mi się zaraz piszę więc PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi88 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Polecam Toma77.Zakupiona przepływka połowa ceny jak w aso i expresowa wysyłka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELVIS1104 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 witam. bardzo profesjonalnie i naprawdę niskie cenki. szybka wysyłka poprostu nic dodać nic ująć. super polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqash Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 witam ile kosztuje u szanownego kolegi wahacz dolny tylny lewa strona"banan"? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 witam ile kosztuje u szanownego kolegi wahacz dolny tylny lewa strona"banan"? pozdro Wiadomość na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezee Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Cześć, szukam: 1. czarnych dolnych listew zewnętrznych do A4 B5'97 2. jakieś dobre przetwornice i palniki D2S 6000K 3. grill od S4 + znaczek 4. wycieraczki Aero masz coś może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 w 100% polecam czesci od TOM77 profesjonalne podejscie do klienta, szybka wysylka i naprawde rewelacyjne ceny jesli bede kupowal jakiekolwiek czesci to tylko od tego klubowicza... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 przyda sie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyku23 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 dolaczylem do zadowolonych klientow TOM77 zakupilem u niego kompletny rozrzad oraz paski od klimy i wielorowkowy, a takze napinacz paska wielorowkowego oraz kolo pasowe ze sprzegloem jednokierunkowym co moge powiedziec... dobrze dobral czesci po numerze Vin, zamowiony towar byl u mnie po 2 dniach, caly czas utrzymywal doskonaly kontakt (nawet podczas wypoczynku zimowego ) , a przede wszystkim nie uszczuplil zbytnio mojego portfela pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dzięki jeszcze raz za miłe słowa Współpraca z Wami to czysta przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 he TOM77 w niedziele mam wolne więc podjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 he TOM77 w niedziele mam wolne więc podjeżdżam Spoko nie ma sprawy, wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych3 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam serdecznie.Poszukuję napinacza łańcucha rozrządu o nr.058 109 088E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam serdecznie.Poszukuję napinacza łańcucha rozrządu o nr.058 109 088E Nie posiadam niestety tego napinacza Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ten Pan w zasadzie chyba nie potrzebuje już reklamy, raczej może mieć problem z nadmiarem roboty . Ceny przyjazne tak samo jak atmosfera, bravo dla tego Pana . Dzięki Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi