Nizin5 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jestem na tak autko ładne.. ale ja bym wolał progi od s4 niz od bmw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Progi są od omegi ale znając Daniea to i esowe z czasem bedą. Puki co to ma quni mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nosb chyba przez to rezanie zamknal sie w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 esowe u mnie juz prawie poszły :gwizdanie: trzeba było się spieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Auto poobijalem siekiera i chyba wywioze na zlom ... Postep jakis jest ( glownie dzieki grzankowi bo ja dostale oczoplasu od tych kabelkow ) Tzn w koncu mam lacznosc z ECU Zostalo troche kabli do pospinania i powinien odjarac tfu tfu ... Potem bedzie z gorki ale i tak troche zejdzie Dobrze ze mam fiata do jezdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 czekam na filmik z pierwszej próby odpalania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 będzie jeszcze jeździł z przepaści ciekaw jestem jak to pogoni teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dowcipnisie Na start gorzej niz 1,8T moje eks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Foty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 czego ? Nic sie nie zmienilo tylko bardziej kable pobebeszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Szkoda że nie dorwałeś takiego silniczka masz wiecej info o tym projekcie ? Nie powiem zacny Ale do B5 nie wejdzie :/ No i przyszło info http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=68892&page=1 tutaj tłumaczenie wg googla http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=et&tl=pl&u=http%3A%2F%2Ffoorum.audiclub.ee%2Fviewthread.php%3Ftid%3D68892%26page%3D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 czego ? Nic sie nie zmienilo tylko bardziej kable pobebeszone aaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro13 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 piekna i bardzo cieszy oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kom do Nosba potrzebny, może ktoś dać na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 czego ? Nic sie nie zmienilo tylko bardziej kable pobebeszone Ty lepiej lep tam te kabelki zamiast na allegro siedziec JVC KD-LH911 bede zniego zadowolony? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 hahah Ja jestem zadowolony a mam takie samo Tamto licytowalem koledze Ale ze zeszlo za 315 to woli mi dac 350 za moje na miejscu Jedyny minus to to ze karta SD maks 1 gb :/ Wiekszej nawet nie kupuj... Z taka sobie ledwo radzi polecena 512 mb. Lepilem dzisiaj caly dzien kabelki ale nie swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 hahah Ja jestem zadowolony a mam takie samo Tamto licytowalem koledze Ale ze zeszlo za 315 to woli mi dac 350 za moje na miejscu Jedyny minus to to ze karta SD maks 1 gb :/ Wiekszej nawet nie kupuj... Z taka sobie ledwo radzi polecena 512 mb. No gosc mi zeni dodatkowo karte 2GB do tego radia, za pare pln. nie ma bata by czytalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Hmm... Ch%$ wi Moze byc tak ze ta moja 1 gb jakas trefna ale nawet w instrukcji pisze ze 512mb... Jesli jemu latala to i tobie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Hmm... Ch%$ wi Moze byc tak ze ta moja 1 gb jakas trefna ale nawet w instrukcji pisze ze 512mb... Jesli jemu latala to i tobie musi Twierdzi ze smigala ta karta z tym radyjkiem, biere nie kupie 2 gb za kilka pln a jak smigac bedzie to jeszcze lepiej jak progres z engine idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi