szymeniu Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no ładnie, tylko po co szymeniu ciekawe ile da Ci ten filtr ? mogą spróbować z oryginalnym i z tym ? mam 2 znajmoych którym raczej taki filtr nie przynosił żadnych rezultatów, ale nie jestem specjalistą Ja też nie jestem specjalistą dlatego jak mówili żeby dać to wpadł i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 to jutro plujnie 700+ w sportmile zawsze pluje wiecej jak jest ale oni juz tak maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no to jutro będzie nerwowy dzień hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 wydech pełny custom 4 cale, sterowanie klapami z MMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ładnie musi teraz mruczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Graty Szymon.... projekt konkretny, oby jutro wypluła ile należy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 odpaliła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandet15 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ten dźwięk rozwala system https://www.facebook.com/photo.php?v=659325404105893&set=vb.188773417827763&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ożesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ten dźwięk rozwala system https://www.facebook.com/photo.php?v=659325404105893&set=vb.188773417827763&type=2&theater Ale brutal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymlok Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ...miażdży suty ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szkoda, że takie ujewane to auto, chyba trzeba im szkolenie zrobić z zakresu dbania o auto klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szkoda, że takie ujewane to auto, chyba trzeba im szkolenie zrobić z zakresu dbania o auto klienta No nic nie poradzę na to, dobrze że wiem u kogo stjunować wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 +10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ten filtr gowno daje mialem i wywalilem mam serie bo ladniej wyglada mowia zeby zalozyc bo chca sperzedac i tyle ale wydech fajny bedzie ladny przeciag tylko teraz uwazaj w de bo maja mierniki decybeli i jesli nie ma homologacji na wydech mozesz wracac autem z de na lawecie widzialem takie akcje juz mnie juz tez 2x kontrolowali ale mam kwity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wydech robi robotę tzn dźwięk . Teraz to już nie ma opcji żebyś po cichaczem podjechał pod dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wydech robi robotę tzn dźwięk . Teraz to już nie ma opcji żebyś po cichaczem podjechał pod dom chyba jednak ciągle jest ta opcja: - wydech pełny custom 4 cale, sterowanie klapami z MMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 wydech pełny custom 4 cale, sterowanie klapami z MMI Haha! już widzę kolejny mod u Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Szymek na trasie dopiero będzie ryk:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 sądny dzień dzisiaj człowiek od rana podkurwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi