gabalo Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Temat rzeka o złodziejskmi kurestiwe.... Prawda... i trzeba wozidło chronić na wszelkie sposoby
shakal Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Zawsze można ze dwa albo trzy komplety założyć i większy spokój. Można i 5 kompletów to z pewnością spowolni złodzieja
kaju Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 ciśnij tu: [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
LChris Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Potrzebuje jakiś sprawdzony sposób na kunę. Co noc wchodzi mi pod maskę,dziś przeszkadzał jej wąż namiarowy z chłodzenia to go pogryzła. Edytowane 8 Maja 2016 przez LChris
hutch1 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Jak na podworku to klatka jakieś mięso w środku i po sprawie. Sprawdzone niedawno i działa Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
hejneken Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Potrzebuje jakiś sprawdzony sposób na kunę. Co noc wchodzi mi pod maskę,dziś przeszkadzał jej wąż namiarowy z chłodzenia to go pogryzła. Kostka wc xd
Norbas Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 A ze polskie blachy za granica nie są lubiane to wiem bo mieszkam w Austrii i tutaj tez dużo przypadków ze przebite opony lub auta pomalowane sprayami. A myślisz, że jak w PL widzą auta na zagranicznych blachach to się cyrki nie dzieją ? Wszędzie jest to samo....
shakal Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 A ze polskie blachy za granica nie są lubiane to wiem bo mieszkam w Austrii i tutaj tez dużo przypadków ze przebite opony lub auta pomalowane sprayami. A myślisz, że jak w PL widzą auta na zagranicznych blachach to się cyrki nie dzieją ? Wszędzie jest to samo.... Domyślam sie, dlatego jak jestem w PL to auto w garażu trzymam A co do rysowania aut to w Wiedniu chyba 4 lata temu złapali ojca z synem którzy notorycznie przebijali opony w samochodach na polskich blachach i to byli nasi rodacy
Norbas Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Nie jestem zaskoczony :-D nie ma o czym gadać skoro u nas potrafią przebić opony nawet na polskich blachach. Miałem akcje, że przebili mi aż 3 :-/ Odnośnie śrub zabezpieczających to napisze, że pomocne zabezpieczenie ale jak zlodziej sie wkurzy to moze zrobić inne kuku :-P
hejneken Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Nie jestem zaskoczony :-D nie ma o czym gadać skoro u nas potrafią przebić opony nawet na polskich blachach. Miałem akcje, że przebili mi aż 3 :-/ Odnośnie śrub zabezpieczających to napisze, że pomocne zabezpieczenie ale jak zlodziej sie wkurzy to moze zrobić inne kuku :-P Dobry złodziej szybciej włamie się do samochodu niż odkręci koła ;p
Norbas Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Ostatnio w NO chlopaki popisali sie z kradzieza aut, capneli 3- A6 c7 allroad i 1 - A5 prosto z salonu tyle, ze caly misterny plan poszedl w piz... i zlapali ich w dziupli u nas w PL
TOM3K Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 przez co mogą być spowodowane szarpniecia na 2 i 3 biegu w manualu? auto przyspiesza ale są takie poszarpywania. i nie dzieje się to zawsze
bartekzks Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Witam. Panowie pytanko w e'S'kach i RS'ach były same zawieszenia obniżone seryjnie czy "kozy" też występowały ?? Pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Opublikowano 11 Maja 2016 przez co mogą być spowodowane szarpniecia na 2 i 3 biegu w manualu? auto przyspiesza ale są takie poszarpywania. i nie dzieje się to zawsze Wtryski Witam. Panowie pytanko w e'S'kach i RS'ach były same zawieszenia obniżone seryjnie czy "kozy" też występowały ?? Pozdrawiam W S4 masz 1BD, w RS4 była dodatkowa opcja utwardzania amortyzatorów hydraulicznie.
TOM3K Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 przy ostatniej wymianie oleju 8kkm temu mechanik sprawdzał wartości to były bliskie zera. mówił ze bardzo dobrze to wygląda
davidlive Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) http://www.pompa-paliwa.pl Miesiąc szukania pompy do mojego bolida i jak sie okazało była na pułce u tych gości. Polecam firmę. To żaden spam po prostu z pompami jest kiepska sprawa w b7 a tu maja i icH w opór. Edytowane 11 Maja 2016 przez davidlive
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Opublikowano 11 Maja 2016 przy ostatniej wymianie oleju 8kkm temu mechanik sprawdzał wartości to były bliskie zera. mówił ze bardzo dobrze to wygląda Zalej jakiś STP do czyszczenia PD i obserwuj. Filtr paliwa kiedy wymieniałeś?
TOM3K Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 wlewalem w tamtym tygodniu LM i szczerze mówiąc po tym zaczęły się te objawy . może jeszcze jedna buteleczke wlać? filtr 8kkm temu przy każdej wymianie zmieniane jest wszystko
Rekomendowane odpowiedzi