dziadek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 co to za okolica w tym Poznaniu? że takie rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 łapy przy karku by trzeba było upier....ć....dlatego ja swoja kratke mam na trytkach łapniętą..niby nic takiego ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Całe szczęście nic nie uszkodził (spojler cały, nie porysowany i wszystkie zaczepy OK). Policja ma taką procedurę, że na demontaż grilla z auta, na który zostało założone musiał przyjechać specjalny majster (wszystko po to aby nic nie uszkodzić - dowiedziałem się po fakcie ). Cała akcja miała miejsce w McDonalds w Swarzędzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 haha ta polska mnie ciagle zaskakuje coraz to nowsze i bezczelniejsze ataki to naprawde przesada lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 hmm...w mc bierzesz cheesy,no nie wiem,chyba juz lepiej biga,albo royala:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 hmm...w mc bierzesz cheesy,no nie wiem,chyba juz lepiej biga,albo royala:eusathink: Ja kiedyś podjechałem sam do mcdrive i zamówiłem 10 chessów to laska spojrzała jak na wariata. Wole opierdzielić kilka chessów niż jednego biga:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 hmm...w mc bierzesz cheesy,no nie wiem,chyba juz lepiej biga,albo royala:eusathink: Nie no poleciały frytki, potem BIG i na koniec gdy dobijałem się cheesem.... Whatdafuck! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bartek to ty w tym jesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bartek to ty w tym jesz Tymek - przy moim trybie życia... Wiem, że się wykańczam ale jadąc na 2 etaty (czasem nawet więcej jak przyjeżdża Andrzej srb38vx ) ciężko jest dbać o siebie i odżywiać się prawidłowo i regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wiem coś o tym roboty na maxa szybkie żarcie póki nie wyladowlem na dwa tygodnie w szpitalu Teraz tylko sałatkę tam jadam i to raz na miesiac :-) Btw przykra sprawa z tym grilem wartość przekracza 200zl wiec mógł by mieć ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 akcja jak ze slamsów :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 i mamusia z tatusiem wytargali 25-latka za uszko ???:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 szkoda, że zlodziejskich zdjęć w Polsce nie można zdjęć publikować ... jakby to puścić zdjecie gęby na FB .. to byłaby przednia zabawa ... moze jakieś lokalne gazety z Pozn lub Swa się zainteresują bezczelnym złodziejstwem ... ale Mc sobie antyreklamy nie zrobi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Masakra..... zad...ć byle tylko nie kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja u siebie dodatkowo mam zabezpieczoną kratke 4 trytytkami Poprostu brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Btw przykra sprawa z tym grilem wartość przekracza 200zl wiec mógł by mieć ciepło Kratka w ASO to 460zł. Jak samochód nie ma AC to liczą cenę allegrową... i mamusia z tatusiem wytargali 25-latka za uszko ???:polew: Coś w tym stylu - rodzice to chyba jakieś poważne osoby. Wkurwa mieli konkretnego - wydaje mi się, że w tym nie było ściemy. szkoda, że zlodziejskich zdjęć w Polsce nie można zdjęć publikować ... jakby to puścić zdjecie gęby na FB .. to byłaby przednia zabawa ...moze jakieś lokalne gazety z Pozn lub Swa się zainteresują bezczelnym złodziejstwem ... ale Mc sobie antyreklamy nie zrobi .. Mam fotkę auta ale nie wrzucam - mogłyby z tego tylko wyniknąć problemy. Grill się znalazł, gość będzie ukarany. Sprawiedliwości stało się zadość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 a czemu nie wyskoczyles do niego jak widziales ze cos dziala przy zderzaku?? Co juz nie byles w stanie po tak obfitym jedzonku dobry jakis herbatnik z goscia hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To wszystko wydażyło się bardzo szybko - jak zobaczyłem, że grzebie przy zderzaku (auto stało tyłem więc pewności mieć nie mogłem co tam się dzieje) to w pierwszej chwili szok. Za moment gość był już w aucie - wolałem zostać na miejscu i zanotować numery... (struktura w Mc w Swaju jest taka, że zanim wybiegłbym za autem to gość już dawno pomykałby na głównej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To nic tylko dać "po cichu" znać "niebieskim" z okolic tego frajera by przypilnowali go lepiej niż zwykle na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 tak się złożyło, że dzisiaj też byłem w McDonaldzie i nawet na chwilkę nie spuściłem swojej z oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi