Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 tak się złożyło, że dzisiaj też byłem w McDonaldzie i nawet na chwilkę nie spuściłem swojej z oka No teraz jak widać tak trzeba. Od dziś pierdzielę - parkuję tylko przodem do Mc
pablo_ua4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 he he moze tylniej dokladki ci nie jebna smiejemy sie ale gosc naprawde jakis idiota i co gorsza coraz ich wiecej
carrera369 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 i mamusia z tatusiem wytargali 25-latka za uszko ???:polew: Zastanawiam się dlaczego rodzice przyjechali na komendę do dorosłego - pełnoletniego faceta - zostali wezwani ??? Dobrze, że obyło się bez szkód.
Pepin Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 i mamusia z tatusiem wytargali 25-latka za uszko ???:polew: Zastanawiam się dlaczego rodzice przyjechali na komendę do dorosłego - pełnoletniego faceta - zostali wezwani ??? Dobrze, że obyło się bez szkód. moze na utzrymaniu rodziców .. do 26go roku życia ... student
Arturoo Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 i mamusia z tatusiem wytargali 25-latka za uszko ???:polew: Zastanawiam się dlaczego rodzice przyjechali na komendę do dorosłego - pełnoletniego faceta - zostali wezwani ??? Dobrze, że obyło się bez szkód. moze na utzrymaniu rodziców .. do 26go roku życia ... student albo tata jaki były funkcjonariusz
cougarr2 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 no i wszystko jasne tatuś jak coś to załatwi sprawę ludzie to naprawdę są jacyś nienormalni - kraść na oczach przedmiot o wartości 460 zł w ASO - jednym słowem IDIOTA
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 ludzie to naprawdę są jacyś nienormalni - kraść na oczach przedmiot o wartości 460 zł w ASO - jednym słowem IDIOTA Za 460zl w tym kraju ludzie gorsze rzeczy potrafia zrobic:kwasny: Tak czy inaczej HAPPY END
variocustoms Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Bart-s, brak słów, dlatego ja na takich delikwentów wożę siekierę, łom i szpadel na pace co by w razie czego było czym łapy połamać
Dev Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ale miałem akcję dziś...Wracamy z kumplem z Poznania (byliśmy po części do jego skrzyni). W drodze powrotnej zachciało nam się do McDonald's-a... No OK - na McDrive wuchta aut więc parking i wchodzimy do środka. Auto jak zwykle zaparkowałem tak aby mieć je na oku... Mijając McDrive zauważyłem fajnego sedana B6 z przednim zderzakiem S line - kontakt wzrokowy z kierowcą nawiązany Już w lokalu wpierdzielamy sobie cheesy a tu patrzę koleś wjeżdża na parking i staje centralnie na przeciwko mojej. Skonsumował swój zakup i wylazł z auta na fajkę - no i tak sobie zerka na auto i na nas (siedzieliśmy przy szybie - wszytko było widać jak na dłoni). No nic, wpierdzielam dalej cheesa po czym patrzę a luj podbiega mi do zderzaka i coś tam majstruje. Za chwilę wrzuca coś do siebie do bagażnika, wsiada do auta i w długą... I tu miał pecha - zdążyłem zapamiętać numer z tablic Wylazłem tylko z Maka aby sprawdzić co dokładnie odjebał - brak środkowego grilla w spojlerze Szybka piłka, telefon na 997 i zaraz na komendę do Swarzędza. Podałem tyle danych na temat auta (+ film z monitoringu MC), że złodziejaszek znalazł się w 30 minut (25-letni gówniarz z Poznania). Miałem okazję poznać i uciąć sobie pogawędkę z rodzicami gnojka... Sprawa zamknięta - dobrowolnie poddał się karze, rozprawy nie będzie ale jakąś tam karę pewnie mu dopier**lą... Kratkę policjanci ściągali już z jego auta Piszę ku przestrodze - nawet będąc tak blisko auta ludzie są na tyle bezczelni aby odpierdalać takie rzeczy. Żenada Żal mi jego rodziców bo wstydu im narobił w cholerę ale za to ma nauczkę - ciekawi mnie tylko czy wyciągnie wnioski (kasy ponoć ma w cholerę - totalnie nie wiem czemu odpier**lił taki numer). Po prostu - źle trafił ...najgorsze jest to, że mam cały dzień w plecy bo dopiero co wróciliśmy z komendy i znów całe sprawy garażowe mi się przesunęły a zapytałeś rodziców czy gostek jest na forum ???? chyba jest, skoro zaj...bał to co zaje...bał :polew::polew::polew::polew:
Arkadiush Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 hehe dobra akcja xD ale widać młodzież jednak szuka taniego ale fajnego tuningu
Onkel Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ze mnie śmiali się zawsze jak parkowałem gdzieś na widoku żeby auta nie spuszczać z oka do tego na parkingu stawałem tak, że prawie z samego końca musiałem lecieć np. do tesco ale przynajmniej autko stało bez bliższych sąsiadów. No ale stwierdziłem, że może kumple mają racje i nie można dać się zwariować. Po TRZECH dniach, PO TRZECH DNIACH jakaś mamla czerwoną strzałą przerysała mi tylny zderzak tak, że muszę malować no i oczywiście nikt nie widział nikt nie słyszał Teraz czekam na wypłatę żeby psiknąć zderzak.
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Ostatnio same przykre sprawy więc na poprawę humoru... Dziś wrzuciłem nowe siłowniki tylnej klapy (stare były już wyeksploatowane). Założyłem ciut mocniejsze 8E9 827 552 F (540Nm, stare siłowniki z końcówką E mają 530Nm). Poniżej porównanie E vs. F (F jest o kilka mm krótsza). Efekt jest taki, że klapa wyraźnie żwawiej reaguje na otwieranie (w większym zakresie sama podnosi się do góry). Dziś jeszcze mam chwilę spokoju w garażu więc zaraz schodzę wymienić końcówki drążków. Wybór padł na Lemforder-a 25972 - wariant dla zawieszenia 1BV (lub ogólnie dla zawieszki w B7 - magiel mam z tego nadwozia stąd decyzja na taki a nie inny model).
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Wrzucę jak Vario w końcu znajdzie czas aby odświeżyć lakier
Blachu Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Mam pytanie odnośnie siłowników tylnej klapy, z tym że do sedana... Ogólnie chodzi mi o to by klapa sama otwierała się po naciśnięciu guzika na pilocie... W intercars znalazłem siłowniki 650 Nm, będą odpowiednie? Ale pewnie potrzebuję jeszcze cos wiecej...? Nie wiem, może zamek cały? Ale mogę się mylić...
wladi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Potrzebujesz tylko siłowniki ktoś sprzedawał jakiś czas temu:wink:
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Nie - nie tylko siłowniki. Jeszcze zawiasy i odbojniki... Tutaj jest temat temu poświęcony: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/ Napisz do kolegi Lukaszxxx - co jakiś czas ma do sprzedania komplecik pod to rezanko.
wladi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Nie - nie tylko siłowniki. Jeszcze zawiasy i odbojniki... Tutaj jest temat temu poświęcony:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/ Napisz do kolegi Lukaszxxx - co jakiś czas ma do sprzedania komplecik pod to rezanko. Sorki Bartek ma rację mówiąc siłowniki miałem na myśli cały zawias ze sprężyną który otwiera bagażnik:wink:
Rekomendowane odpowiedzi