pocas Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Panowie, czyta ktoś Transport Polski? Sent from my czajnik using Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiedzmin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tez siedzę na l4 i szukam roboty w lubuskim, chętnie na podwójnej obsadzie, może ktoś coś wie albo może polecić A my szukamy kierowców... ale z okolic Katowic Międzynarodówka do tego czasami podwójna obsada, konieczne doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 no do katowic to trochę daleko, ale dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 <br /><br /> Ja od trzech dni upalałem to , aż nie chce mi się wsiadać na mojego hakowca w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://s13.postimage.org/bbidm41yr/WP_000003.jpg<br /><br /> Ja od trzech dni upalałem to , aż nie chce mi się wsiadać na mojego hakowca w poniedziałek Malina! Po jezdzie Volvo- swiat juz nie jest taki sam.... A ja wczoraj siedzialem w nowym Actrosie , a i wypas mial dosc bogaty i mosze powiedziec ze dotychczas nie spotkalem tak wybajerzonej ciezarowki Pompowanie osi w kierownicy robi juz robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiedzmin Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A ja wczoraj siedzialem w nowym Actrosie , a i wypas mial dosc bogaty i mosze powiedziec ze dotychczas nie spotkalem tak wybajerzonej ciezarowki Pompowanie osi w kierownicy robi juz robote wybajerzeniem to jest jego multifunkcyjny kluczyk..... i wielka ogromna podswietlana gwiazda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Poprzednie tez mialy podswietlane, a kluczyk rzeczywiscie dziwny. No ale rzeczywiscie troche pobajerzone, ale nie mialem okazji jeszcze jechac, ale na pewno bede jeszcze mial to napisze co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jedno jest pewne,że tyle akcji serwisowych nie miała chyba jeszcze żadna ciężarówka. Znajomego model ma rok,i padła elektryka sterowania poduszek tylnej ośki,serwis naliczył 12tyś.zł. tydzień po gwarancji.usterka był zgłaszana 3krotnie w ciągu roku i tylko maskowana przez serwis. Druga sprawa,trzepie tak samo jak w poprzednim modelu,a jeśli ma salonkę,to wnętrze nie nadaje się do użytkowania na podwójną obsadę. Mercedes,zrobił ciężarówkę dla szefów mało pali i jest lekka,jeździłem tym i źle ten wynalazek oceniam. Wchodzi nowe Volvo,a potem Scania i sprzedaż Robura drastycznie spadnie. Widziałem w tygodniu nowego Dafa, dolna część kabiny strasznie podobna do mietka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 faktycznie coś w tym jest,u nas też z początku często trafiały do serwisu ,ale teraz się uspokoiło,a co do użytkowania to idzie wytrzymać w podwójnej, napewno więcej miejsca jak w scani ,ale jazda to już porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 juz wkrótce stracicie robote:decayed: alternatywa dla hasła "tiry na tory":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale sie wystraszylem ha ha ha! ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Ale mi to nie grozi. Żaden pociąg do sklepu nie dojedzie )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale sie wystraszylem ha ha ha!---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Ale mi to nie grozi. Żaden pociąg do sklepu nie dojedzie )) nie zajarzyłeś alternatywne hasło brzmi -"tiry w powietrze"........a śmigłowiec doleci tam,gdzie ty nie dojedziesz:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale sie wystraszylem ha ha ha!---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Ale mi to nie grozi. Żaden pociąg do sklepu nie dojedzie )) nie zajarzyłeś alternatywne hasło brzmi -"tiry w powietrze"........a śmigłowiec doleci tam,gdzie ty nie dojedziesz:grin: no nie wiem czy wyląduje na mikroskopijnym parkingu przed biedronką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 a po co ma lądować,opuści kontener i to wszystko:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie, no- zajarzylem ze to helikopter. ) Tylko odniosłem sie do hasła : "tiry na tory"- bo jak je słyszę to sie pukam w czoło. Naiwność tych ludzi mnie ro***erdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 nooo... przyznam że jestem lekko w szoku Volvo Trucks - Emergency braking at its best! - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 nooo... przyznam że jestem lekko w szoku Volvo Trucks - Emergency braking at its best! - YouTube Faktycznie robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 no ładnie już myślałem ze pocałuje to osobówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja obecnie w pracy mam do dyspozycji Volvine i Dafka XF105 auta z tego samego roku 2008 i bardzo podobny przebieg. Volvinka technicznie jakby lepiej się trzymała ale jeśli chodzi o kabinę to Volvinka ma kurnik a nie kabinę podług Dafka. Co do nowego Actrosa to nie mijałem okazji go prowadzić ale zwiedziłem go w środku i poruszanie się w nim przy wzroście 185 cm to sama przyjemność. Często bywam w firmie gdzie ich maja chyba z 20 szt i pytałem jak się sprawują to słyszałem same pozytywne opinie i że nie mają z nimi żadnych poważniejszych problemów. ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Volvo współpracuje z Renault i jeśli Francuzi tego nowego Volvo wykonają środek to będzie porażka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Noi do pracy rodacy Radomsko => Brno, powrót i Radomsko => Szambothely, powrót i już znów piątek będzie Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi