AngelDawid Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 W fisie zmieniasz jednostki m.in jednostkę temperatury i tam jest zmiana wyswietlanego spalania Wysłane z mojego HTC ONE M8 przy użyciu Tapatalka FIS mi wyświetla l/km, więc chyba jest właściwie ustawione. Bo w milach byłoby l/m, tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Chodzi chyba o cos innego. W milach tez nie bylo by na odwrot jak mowisz... Mi ostatnio udalo sie na trasie zejsc do 6.6l minimum. A i szybko dobilo spowrotem do 7l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Mi ostatnio udalo sie na trasie zejsc do 6.6l minimum. A i szybko dobilo spowrotem do 7l. Jak to możliwe przy tipie i quattro? Jaka średnia prędkość Tobie wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 chwilowe 6,6 w trasie to żaden kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chyba że! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) chwilowe 6,6 w trasie to żaden kosmos. średnie i to nie skasowane przed chwilą... 500km trasy za nami. Jechaliśmy ok. 140km/h... Edytowane 7 Września 2016 przez blade13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) jak dla mnie jest bardzo ok, nie ma się o co spinać. Jak zdrowy motor to i spalania są przyjemne. Po czyszczeniu wtrysków zrobiłem zaledwie ~40km z przerwami ale już widzę że spalanie spadło. Edytowane 7 Września 2016 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 jak dla mnie jest bardzo ok, nie ma się o co spinać. Jak zdrowy motor to i spalania są przyjemne. Po czyszczeniu wtrysków zrobiłem zaledwie ~40km z przerwami ale już widzę że spalanie spadło. Da się jeszcze mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diakonx Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Spalanie w mieście Wrocław: korki, światła, krótkie przebiegi: muszę liczyć się ze spalaniem 11-12 litrów średnio. Jeżeli zejdę do 10l to oznacza że "muskam pedał gazu" i wyprzedzają mnie wszystkie Matizy. Jeżeli chce bawić się od świateł do świateł to 15l trzeba przyjąć że wypije co i tak nie jest źle przy tym silniku ( tak słyszałem z opinii) Skrzynia manualna silnik BKN. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovallts Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Na trasie jadąc 130 da rade i poniżej 6.5 zejść [emoji14] Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADeK Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Miasto przy normalnej jeździe 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovallts Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jakie paliwo lejecie panowie? Moja cały czas śmiga na vervie. Ktoś testował różne i może się wypowiedzieć? Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ja w A6 mam spalanie średnie 10,5l/100km jazda w mieście. W trasie schodzi na 7,5-8,5l/100km także uważam że przy tej wielkości budzie, Quattro i Tiptronicu, silniczek ASB jest bardzo ekonomiczny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovallts Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Wróciłem z wakacji - trasa 510 km w jedną stronę. Jechałem 130km/h max w dwie osoby i cały bagażnik. Zszedłem do 5.7l Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez kovallts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovallts Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Chwalimy się spalaniem, chyba każdy może dodać swoje 3 grosze? Wygląda na to, że zbyt często się nudzisz Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez kovallts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 kovallts to spalanie masz z komputera czy według dolewki i wyliczeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovallts Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z kompa, nie liczyłem ile wyszło według przejechanych kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mi z wyliczeń dolewek i przejechanych kilometrów ze średnią 130 - 140 wychodzi 7.8l i poniżej nie da rady, a mam manualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi