kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Prezentuje się idealnie napawa mnie duma mając taki sam model samochodu a końcówki wydechu minimalnie krzywo na zdjęciu wyszły reszta palce lizać Edytowane 26 Września 2014 przez kiciafirerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Co tu duzo pisac ,1 liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 pokaz wykres po korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Myślę że to jedno z kilku najładniejszych avantów w klubie. Pełen szacuneczek z wykonaną prace przy furce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Zespawane dokladki+ szary kolor bije na głowę wszystkie pakiety s4, rs4 jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Zespawany polift robi piekna robote sam u siebie to planuje i podobnie z PDC. Normalnie auto idol send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A co to za wlepka na szybie chodzi mi o tego garba takiego żuczka przednia szyba lewy górny róg. Jakaś antena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dzięki chłopaki że sie podoba Co do tego garba to antena GSM fabryczna(nie używam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jest na co oko zawiesić autko mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro_1991 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 No jeden z najladniejszych avantow na forum zespawane dokladki + te progi sa mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 tu już ciężko coś dołlubać chyba wszystko ju zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 tu już ciężko coś dołlubać chyba wszystko ju zrobione to wszystko przez to forum. człowiek sie na patrzy, naczyta i worek hajsu pruje No ale jest pare rzeczy: 1. Silniczek wycieraczki 2. Silniczek wycieraczki 3. Silniczek wycieraczki a tak pozatym jeszcze mam w planie pomalowac w czarny połysk rączki tapicerki, na dekory mam pomysł tylko brak czasu na sporzadzenie projektu i z racji że sie wdrozyłem w kontakty ze stolarzami zrobienie podłogi MDF uchylnej do bagaznika. Musze cos z audio zrobić bo sie ze tak powiem poyebało. Prżód gra czestotliowściami wspólnie ze skrzynką, bass z przodu mnie nie zadowala, jak wytne pasma to znowu bass z skrzynki robi robote, ale z przodu wogóle nie ma, niby wszystko mam podpięte prawidłowo(sterowanie przód-tył, lewa - prawa), gainy ustawione tak by przód grał ciszej niz tył(na wzmaku) a efekt beznadziejny wszystko jest przesterowane. Na radiu filtr HPF wyłczony(jak włacze to nie ma basu z przodu), na ustawieniach suba jest 63hz. Na zdjeciu sa ustawione kanały na FRT, ale jak górny ustawie na sub to przestaje grać przód, jak zrobie na dole to samo to efekt jest podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Fajne wozidlo nawet setup zimowy by mi wystarczyl:-) Edytowane 2 Października 2014 przez PiterA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A no ostatnio kolega wystawił na sprzedaż całe auto, felgi i bajery wystawił osobno, powód: zmiana auta na coś szybszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Felgi jak felgi, ale szarak od razu rzucił mi się w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mi rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Gdyby komuś marzyło sie takie A3 http://olx.pl/oferta/audi-a3-8p-tuning-zamiana-na-cos-mocniejszego-CID5-ID7iSUb.html felgi z oponami- wszystko nówka, zamawiane przez Mrogala na początku sezonu http://olx.pl/oferta/felgi-19-5x112-calibre-ccv-bbs-rs-rant-polerka-CID5-ID7kyzR.html gwint do A3 http://olx.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-a3-8p-firmy-ap-CID5-ID7kOtT.html a tymczasem suka jutro jedzie na naprawe - pompa vacum - czujnik temp zewnetrznej - czujnik temp cieczy - termostat - zbiornik wyrównawczy jakis czas temu wycieli lipe pod blokiem, wiec poszło zamówienie do armiego to pierwsze wygrałem Edytowane 8 Października 2014 przez Kowi87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jeszcze Ci brakuje... -TENZI TRUCK -Prickbort -glinka CLAY -PRESTA SUDZZ CAR WASH -VALVET PRO SNOW FOAM -MENZERNA FG400 -MENZERNA SF2500 -MENZERNA PP Ultra -DODO JUJCE -COLLINITE 476 -MEGS ENDURANCE + aplikator -FLUFFY DRYER -ULTRA PLUSH TOWEL -rękawica do mycia -2x wiaderko z CASTO lub LEROY -pianownica PA -polerka DA (lub rotacja) -pad biały lub niebieski -pad pomarańczowy -pad czarny To tak z grubsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Szampon presta jest kozak jest nowa pianownica z epoki 10l poniżej 200zl jakby co do wiaderka jeszcze separator(jak zmęczyć wiadro z casto to wchodzi) ja nie moge jeszcze żyć bez fibry moli 60x60 z k2 tania ale mega dobra,jedyny minus musi sie sprac troche A co samego auta to juz chyba wszystko jest napisane,ogrom pracy,pomysłów i siana. Wydaje mi sie ze stance można jeszcze poprawić ale nie widziałem na żywo wiec nie chce sie wychylac.dobra fura w mega kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi