fanthomas18 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Tak dokładnie coś takiego zamontowałem i końcówki ulter do tego Zastanawiam sie nad gtb20 Czy przy okazji robienia uszczelki nie załozyć większego turbo To się nie zastanawiaj tylko zakładaj Ps Byłem wczoraj u Krzyśka na wymianie pompy, opowiadał mi o Twojej reakcji po przejażdżce Że Ty tam dojechałeś i nie zawiesiłeś się? Nie wierzę
Kowi87 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Zawiesic to sie nie zawiesiłem, ale slalom u krzyska dobry zrobiłem, pare cegieł z drogi wyrwałem wjechać do garazu też nie było łatwo ale jeszcze tam bede, teraz początek marca przegląd, wlecą letnie i mozna jechać na serwis, ten miesiac mam jeszcze niezły sajgon Edytowane 29 Lutego 2016 przez Kowi87
fanthomas18 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Daj znać jak będziesz tam jechał, niedaleko mam to jak będę miał czas to podjadę obmacać Twoje auto
j4s2c2vr Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Też myślałem o zegarach w milach, no ale S wygrało, bo ładniejsze podświetlenie W 306-tce miałe mw milach... mina pasażerów bezcenna, kiedy przekraczasz prędkość światła, a na zegarach ledwo 100
radimm Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) W 306-tce miałe mw milach... mina pasażerów bezcenna, kiedy przekraczasz prędkość światła, a na zegarach ledwo 100 to byłby dobry sposób na moją Żonę, żeby nie męczyła buły że przekraczam Edytowane 2 Marca 2016 przez radimm
Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Spokojnie, tarcze przekładam ze swojego, albo kupie 3 licznik na dawce jeszcze, to sie okaże, tymcvzaem jutro kolejna paczka....
LOKO Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Też myślałem o zegarach w milach, no ale S wygrało, bo ładniejsze podświetlenie W 306-tce miałe mw milach... mina pasażerów bezcenna, kiedy przekraczasz prędkość światła, a na zegarach ledwo 100 Ja wrzuciłem eSowe budziki w milach
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Sezon zaczyna sie na dobre a ja jeszcze na zimówkach... Robił ktoś w tym olkuszu na wymiar jakieś tuleje? W miedzy czasie licznik na kuracji u Faziego
dliwski Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kowi, te odboje czerwone które jakiś czas temu pokazywałeś są uniwersalne czy pod konkretny zawias? Też chciałbym utwardzić gwint u siebie i nie wiem gdzie i jakich szukać
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kowi, te odboje czerwone które jakiś czas temu pokazywałeś są uniwersalne czy pod konkretny zawias? Też chciałbym utwardzić gwint u siebie i nie wiem gdzie i jakich szukać to wałki poliuretanowe, jutro wlecą do auta na tył. Zamówiłem wałki z usługą wiercenia pod wymiar tłoczyska. Jak juz odgrzebałeś mój wątek to wrzuce aktualke... Auto jest narazie pomnikiem przed blokiem, nakrętki supersporta po krótkiej zimie tak sie zapiekły z tyłu że musiałem kupić nowe pokrętła(rano montaz) Temat naprawy tulei tylnych amorków KW dogadany, 45-50zł/szt tuleja dolna poliuretanowa, kupiłem do nich również fabryczne pokrętła regulacyjne gdyby ktos nie wiedział, przednie nakrętki są takie same jak z tyłu, dla inox jest 52x2 Póki co mam problem z wodą pod nogami kierowcy, rano będzie akcja uszczelniania otworu pod kompem, a tym czasem prowizorka uszczelniajaca podszybie Tymczasem koza prezentuje sie tak... przód 59cm, tył 65... W czerwcu będą większe zmiany Dodam ciekawostke, przy tym obnizeniu z tyłu siedzi tylko 5mm dystans, jak pójdzie do prawilnej wysokosci to będzie siedział tam dystans 20mm, a wysuniecie koła niewiele sie zmieni.
wesz82 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Sluchaj popatrz moze wezyk od tylnej wycieraczki pekl i woda sie leje. Dobrze tez zaslep linke od maski. Sam walczylem z tym problemem i jak na razie cisza.
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No tak jak pisze wesz82 mógł się rozpiąć wężyk .... albo pod kompem otwór wyczyścić i będzie Tyle,że przy pierwszym byłoby płynem czuć w aucie .
wesz82 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pod kompem nie ma zadnego otworu;-) Kowiemu chodzilo o uszczelnienie obudowy kompa. Musisz wyjac kompa odkrecic obudowe i dobrze nasmarkac silikonem albo czyms chodz silikonu nie polecaja ja dawalem uszczelniacz dekarski. Piotrek ale jak wlozysz reke od wew pod wspomniana obudowa kompa ma gabce jest mokro???
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Wiecie co po moim teście lania wody po szybie, woda stoi w tej wnęce od kompa, po deszczu jest mokro, płyn to napewno nie jest. Dzisiaj profilaktycznie temat ogarne. Pod aku w tym czasie jest sucho, nawet nic nie ścieka od wneki kompa, tak wiec jest tam syf i tam coś musi przepuszczać Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Kowi87
wesz82 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wyciag ta uszczelke wysusz ja i daj na uszczelniacz i bedzie z glowy.Odplywy od razu wywal tj te gumki.
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Sprawa ogarnieta, komp uszczelniony, gwint skręcony, pokrętła do supersporta trzeba było przetoczyć, o 6mm za duza srednica i sprezyna nie siadała
misiek95 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 kupiłem do nich również fabryczne pokrętła regulacyjne wiesz gdzie takie dostać do ośki? inox v1
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) kupiłem do nich również fabryczne pokrętła regulacyjne wiesz gdzie takie dostać do ośki? inox v1 http://allegro.pl/show_item.php?item=6058314545 Generalnie to przedstawiciel KW Polska, po zakupie dzwonili by potwierdzić, nie wiem czy cosdostaniesz jeszcze od ręki. Setup przejsciowy 9,5cala Przód ET40+15mm Tył ET40+20mm Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Kowi87
Rekomendowane odpowiedzi