rafalekx Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 często ta drogą lata kiedys napewno sie zatrzyma no chyba ze blondyne przeniosą Dobra spadać z mojego wątku na lubelskie dobra zdrowa koza z niej to kiedyś pewno się zatrzymam zapytam o tego dresa z szraczka na LRY Chociaż ten dresik to pewnie do tej garbatej oświęcimskiej na końcu zajeżdża I wcale często nie latam A Ty dziadu nawet u siebie we wsi nie masz czasu na spota
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 kurfa musze poprawić to mocowanie lampy
konus Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 i zderzak trochę do góry chyba że FMIC nie pozwoli
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 i zderzak trochę do góry chyba że FMIC nie pozwoli zderzak jest OK, te lampy musze lepiej spasować , ale narazie projekt CA i wymiana zacisku hamulcowego
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 No deczko ten przód wygląda na allegrowy "bezpypadkowy"
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 No deczko ten przód wygląda na allegrowy "bezpypadkowy" strone wczesniej są przyczyny [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 18:35_________________________________________________Pomalowałem ramke od przycisków awaryjnego i halo w czarny mat strukturalny, całkie mfajnie to wyszło, mam dwie ramki tylko jedna straciła zaczepy juz i nie trzymała sie tak to wygląda w naturalnym świetle nie widac róznicy Pomalowałem również rączki do tylnych drzwi w czerń Reszta schnie
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ramka fajnie wyszła ale ta rączka to się troche równi. nie lepiej było zrobic mat?
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 ramka fajnie wyszła ale ta rączka to się troche równi. nie lepiej było zrobic mat? nie miałem pod ręką, pierw pomalowałem strukturą ale to 20min i rozpuch poszedł do akcji :gwizdanie: zawsze mozna drugi raz pomalować, ale wydaje mi sie ze nie trzeba
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 tzn tak jak pisałem ramka ale ta rączka by bardziej w mat pasowała z resztą Tobie ma sie podobac nie mnie
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 tzn tak jak pisałem ramka ale ta rączka by bardziej w mat pasowała z resztą Tobie ma sie podobac nie mnie jutro zobaczysz zmienisz zdanie
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 tzn tak jak pisałem ramka ale ta rączka by bardziej w mat pasowała z resztą Tobie ma sie podobac nie mnie jutro zobaczysz zmienisz zdanie
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Hebel z tyłu wymieniony dzieki kkrawat odrazu odczułem na spalaniu z8l spadło na 6,5 na FISie Zrobiony 2/3 przelot środkowa pucha wycieta wpesdu jest lepiej Jest ogień
rafalekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 odrazu odczułem na spalaniu spadło na 6,5 na FISie :shocked: teraz już wierzysz w małe spalanie diesla?
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 odrazu odczułem na spalaniu spadło na 6,5 na FISie :shocked: teraz już wierzysz w małe spalanie diesla? no narazie zrobiłem 20pare kilometrów od odłączenia aku :gwizdanie: i póki co taka średnia sie wyliczyła na FISie zobaczymy jak zrobie setke, ale juz widze ze będzie mniejsze spalanie, bo wczesniej po odłaczeniu aku średnia nie schodziła tak nisko
Gracjan Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Nie jest mniejsza średnica tej rury która jest wspawana zamiast tłumika ?
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Nie jest mniejsza średnica tej rury która jest wspawana zamiast tłumika ? Nie jest Fi55 na szrocie wyjeta z A4
Rekomendowane odpowiedzi