Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 Kowi, co Ty masz za końcówki tłumika? żeś odkopał kotleta końcówki made by china po niecałe 20zł/szt, akurat obecnie nie ma na alegro aukcji :gwizdanie: co pewien czas ktos pyta Juz ze 20 B5 jeżdzi z tą końcówką ja rok temu je kupowałem Ale jak juz mi odkopałes temat to sie pochwale nowym nabytkiem i nowymi problemami ;( Na dniach wlatuje Sirio triflex zmieniam radio CB z lafayette na uniden XL510, ponieważ obecne nie mieści sie w małym schowku pod kierownicą(jest za szerokie) A problem to mianowicie parujaca lampa jak kiedys tam przytarłem przednim błotnikiem dostało sie również lampie, jest mała ryska, ale na to wyglada ze jest tam nieszczelnosć, poniewaz parowanie zaobserwowałem własnie od strony tej ryski macie jakis pomysł. U armiego juz zrobilismy operacje uszczelniania sylikonem wszelkich dziurek w lampie ale na nic sie to nie zdało, prawdopodobnie jest tam jakieś pekniecie na kloszu ;(
MaxsteRR Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 I nie rdzewieją Ci te końcówki? Co to tego niezbyt legalnego unidena... też go mam 510XL pro. Dobry sprzęt
konus Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Też go mam ale muszę przyznać że jak słyszałem XL 520 to jest przepaść :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja mam 510 w garażu leży ze starego auta, obecnie nie używany, ostatnio przymierzyłem idealnie pasuje w ta wnęke wiec tam go upcham ale skoro twierdzicie ze 520 a 510 to przepaść to niebawem nabęde Końcówki nie rdzewieją, jest to kwasówka jak najbardziej polecam sprzedaje je użytkownik alegro lotus64 Do końca lipca chce kupic wzmacniacz 4 kanałowy, wybór padł na udimension glow albo hellix H400 espirit, raczej wszystko w uzywce, tylko zdecydowac sie nie potrafie
konus Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja mam 510 w garażu leży ze starego auta, obecnie nie używany, ostatnio przymierzyłem idealnie pasuje w ta wnęke wiec tam go upcham ale skoro twierdzicie ze 520 a 510 to przepaść to niebawem nabęde Sądzę że do osobówki nie warto zmieniać bo 510 naprawdę daje radę No chyba że siedzisz codziennie po parę godzin na radyjku to owszem można sobie kupić 520 :gwizdanie: Ja np. nie pamiętam kiedy używałem radyjka ostatni raz... Chyba zaraz po tym jak dostałem czek od panów w niebieskim bo mi się anteny nie chciało wyciągnąć :decayed:
Bulczas Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Kowi widziałem dziś na gieldzie za***iste 16" na zimę. 7,5x16 ET40 Praktycznie takie jak monobloki oczywiście ori audi. I nawet nie były drogie bardzo :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 Kowi widziałem dziś na gieldzie za***iste 16" na zimę. 7,5x16 ET40 Praktycznie takie jak monobloki oczywiście ori audi. I nawet nie były drogie bardzo :gwizdanie: Bulczas ja juz mam wzory upatrzone nr1. http://moto.allegro.pl/2-alufelgi-orginal-audi-16-cali-okazja-i1713581040.html nr2. http://moto.allegro.pl/alu-felgi-16-audi-a8-i1734044353.html nr3. http://moto.allegro.pl/audi-a4-a6-a8-komplet-felg-aluminiowych-i1718603779.html Najbardziej chciabym te pierwsze, mają fajne parametry et45 i 7,5" szerokosci Ewentualnie cos pełnego od merca http://moto.allegro.pl/16-5x112-mercedes-pojedyncza-f-wat-i1684896273.html http://moto.allegro.pl/mercedes-poler-black-16-nie-amg-lorinser-i1723161774.html Ale to we wrzesniu będe bardziej myślał, narazie wzmacniacz i sub noi naprawa lampy musze ja rozkleić i na nowo złożyć, będziemy u Armiego z tym walczyć to chyba sprosta zadaniu http://allegro.pl/klej-do-szyb-wurth-rewelacja-i1713004020.html http://allegro.pl/primer-podklad-do-kleju-do-szyb-samochodowy-15ml-i1730887311.html
grn Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 co się stało? przecieka? ja muszę u siebie jakoś dorobić dolne mocowanie
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 co się stało? przecieka? ja muszę u siebie jakoś dorobić dolne mocowanie jak kiedys przytarłem musiało powstać jakieś naprezenie w tej lampie, bo od tego momentu zaczeła parować, wysuszyliśmy lampe u adama, dostała pare zaprawek sylikonowych, ale po pierwszym deszczu znowu cala zaparowana, wczoraj na spocie zobaczyłem to Całe szkło lampy u góry odeszło od obudowy, normalnie sie rusza jak sie przycisnie ;( A przytarcie na lampie takie
Bulczas Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować a jakieś wskazówki z tym docisnięciem i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić przez pół dnia jest szansa aaa i jak byś mógł pokaż to kółko
Bulczas Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować a jakieś wskazówki z tym docisnięciem i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić przez pół dnia jest szansa aaa i jak byś mógł pokaż to kółko Właśnie się zgapiłem i nie zrobiłem foty Co do lampy dobrze jakby poleżała z cały dzień. Najlepiej sklej po południu i zostaw na noc
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować a jakieś wskazówki z tym docisnięciem i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić przez pół dnia jest szansa aaa i jak byś mógł pokaż to kółko Właśnie się zgapiłem i nie zrobiłem foty Co do lampy dobrze jakby poleżała z cały dzień. Najlepiej sklej po południu i zostaw na noc coś wymyśle najwyzej załoze jedna normalną lampe bo musze przejechać 10km
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja mam 510 w garażu leży ze starego auta, obecnie nie używany, ostatnio przymierzyłem idealnie pasuje w ta wnęke wiec tam go upcham ale skoro twierdzicie ze 520 a 510 to przepaść to niebawem nabęde Końcówki nie rdzewieją, jest to kwasówka jak najbardziej polecam sprzedaje je użytkownik alegro lotus64 Do końca lipca chce kupic wzmacniacz 4 kanałowy, wybór padł na udimension glow albo hellix H400 espirit, raczej wszystko w uzywce, tylko zdecydowac sie nie potrafie mam jakis taki u siebie w sobote podlaczalem
plastuch Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja swój leflektor oddałem ostatnio do naprawy uchwytów i jeździłem bez ,to show robiłem jak bym sie R8 woził
paput Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 No tamte co dziś widziałem też by Ci na pewno spasowały Aż sam głeboko myślę czy ich nie kupić :gwizdanie: Przy sklejaniu lampy pamiętaj żeby ją dobrze docisnąć i nic nie ma prawa parować a jakieś wskazówki z tym docisnięciem i w ogóle ile czasu ma leżeć ta lampa i sie kleić przez pół dnia jest szansa aaa i jak byś mógł pokaż to kółko mocne i długie trytytki
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Kowi87 wyczyść PW wyczyszczone[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 15:24_________________________________________________ Ja swój leflektor oddałem ostatnio do naprawy uchwytów i jeździłem bez ,to show robiłem jak bym sie R8 woził u mnie też tak sie chyba skończy, albo nawet lepiej wstawie ori valeo srebrne(1szt) z normalną żarówką, bez długich bo hidów nie mam pod H7 [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 15:25_________________________________________________ Nowy nabytek
Rekomendowane odpowiedzi