carrera369 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Oby Forda lub Fiata czy Renaulta pod macha nie było to będzie git. ford ma bardzo dobre silniki benzynowe , fiat najlepsze diesle - nie kumam Przecież samochody na literę F nie mogą być dobre (silniki też) - taka zasada, nie wiedziałeś ?
Skyliner89 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Widziałem w Krakowie białą Mazdę 6 III gen. Robi wrażenie
Sebastiano87 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A mi sie nie podoba. Teraz auta produkują z wielkimi ryjami jakaś taka dziwna moda. Ja tam lubie proste linie nadwozia i dlatego mam a4 b5:kox: To moje osobiste:wink:
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 auto nei jest zle, ale tak ja seba napisal, ten ryj, czy tam grill z przodu .... jakas porazka reasumujac, tez jestem na nie
carrera369 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Też nie podobają mi się duże grille - zarówno w Mazdach jak i w Audi
lukas309 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 mam okazje jezdzic z kolega tym autem w kombi, jezeli chodzi o komfort jazdy bardzo fajnie sie tym jezdzi, srodek wykonczony ladnie, z zewnatrz troche zbyt masywna ale ogolnie fajne autko
tommy-cichy Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Mi to przypomina stylistycznie Aston Martina, z zewnątrz kozak. Wyjdzie w praniu czy coś poprawili blachę. Jeśli się okaże że tak, to za parę lat będą bardzo chodliwym towarem na rynku wtórnym.
piotrekrkk Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem zobowiązany dołożyć trzy grosze do tematu. Miałem przyjemność podróżować tym autem na tylnej kanapie i jeśli chodzi o tył to dla mnie stary zwykły Japończyk z lat 00, wykończenie słabe, dużo mało przyjemnego plastiku. Przód ładnie wykonany, poza jednym mankamentem, brak regulacji wysokości siedziska pasażera nawet w najbogatszej wersji :-). Bardzo niskie spalanie. Wysłano z Atari
lapek85 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 japońce rzadko mają regulację wysokości fotela pasażera, a co do auta to zewnętrznie bardzo mi się podoba, wnętrze też jest ok. jedynym znakiem zapytania jak dla mnie są blachy. poprzednie modele rdzewieją w przyśpieszonym tempie, ciekawe jak ten wypadnie?
Bubu05 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Piękne zwłaszcza w kolorze czerwonym, ale komfort podobno średni biorąc pod uwagę klasę i gabaryt.
elmer80 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem zobowiązany dołożyć trzy grosze do tematu. Miałem przyjemność podróżować tym autem na tylnej kanapie i jeśli chodzi o tył to dla mnie stary zwykły Japończyk z lat 00, wykończenie słabe, dużo mało przyjemnego plastiku. Przód ładnie wykonany, poza jednym mankamentem, brak regulacji wysokości siedziska pasażera nawet w najbogatszej wersji :-). Bardzo niskie spalanie. Wysłano z Atari Niskie spalanie czyli? Ponoć lekka jest bardzo i taka benzynka 1.8 pali jak 1.9 TDI wysłane z Commodore 64
szogun0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Benzynka ze względu na konstrukcję będzie się psuła. Diesel też się będzie psuł, też ze względu na konstrukcję. Wg. opinii użytkowników 20-letni opel miał pewne udogodnienia lepiej rozwiązane jak ta mazda. Np. brak w niej lampki oświetlającej bagażnik. Kiepskiej jakości plastiki w środku. Obniżyli masę o 200 kg zdejmując jak najwięcej metalu. Efekt? Brak wersji 5-cio drzwiowej. Jest tylko sedan. Niby bo się nie sprzedawały z 5 drzwiami W rzeczywistości nie mogli utrzymać odpowiedniej sztywności nadwozia z tyłu. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez szogun0
kiko79 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 podsumowując...zwykłe efekciarstwo. Siedziałem w szóstce i w trójce...wnętrze słabiutkie jeśli chodzi o jakość. Silniki...no cóż...nowość i na razie budzi zachwyt szczególnie prasy motoryzacyjnej. Ale jak sobie przypomnimy to down-sizing od VW też był kiedyś nowatorski, a jak się ta historia skńczyła np. w 1.4 tfsi to wiemy. To samo będzie z tą technologią skyactive w mazdzie...leciutki silnik z dużym stopniem sprężania...oby przejechał w całości 100tyś. km
lukas309 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Mazda 6 kolegi kupiona w kwietniu 2014 roku na zamowienie jedzie do serwisu 29 wrzesnia bedzie zrzucana skrzynia prawdopodobnie synchronizatory do wymiany , wyskakuje sam 3 bieg a Mazda juz miala w poprzednim modelu wpadki z wadliwymi synchronizatorami przebieg 14.000 tysiecy Edytowane 23 Września 2014 przez lukas309
wladi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ostatnio byłem w salonie bo teściu kupował CX5 i siedziałem w nowej szóstce.....naprawdę muszę powiedzieć że wrażenie na mnie zrobiła...wykończenie nie to co w Audi ale daje radę koła 19" no i te kształty... pozytywne zaskoczenie z mojej strony
MAGIC87 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Ostatnio byłem w salonie bo teściu kupował CX5 i siedziałem w nowej szóstce.....naprawdę muszę powiedzieć że wrażenie na mnie zrobiła...wykończenie nie to co w Audi ale daje radę koła 19" no i te kształty... pozytywne zaskoczenie z mojej strony a ty leszczu na 18 sie bujasz Teść wie co dobre
wladi Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Nono w przyszłym roku biere Mazde
dziadek Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Przestańcie, mazdy , hondy , toyoty to auta dla kapelusznika ...w środku wykończone plastikowo ...ja sie do nich nigdy chyba nie przekonam ...raz miałem toyote avensis t25 i powiedziałem sobie ze raczej nigdy "dżaponczyków" jeździ to to tylko , fakt nie psuje sie ale od auta ja jeszcze jakiegoś funu oczekuje nie tylko bezawaryjności
wladi Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Dziadek masz rację że trochę plastykowo w środku ale powiem Ci że naprawdę nie tragedii memory five wladi i wszystko jasne :-)
Rekomendowane odpowiedzi